האם ניתן להגיש את הפרוייקט באופן אקסטרני? אם כן, לאיזה שפות הוא מוגבל? האם ActionScript 3.0 תתקבל? (OOP)
אפשר לעשות אותו אקסטרני דרך מכון ויצמן, אך אני לא יודע אם אפשר גם להגיש אותו אקסטרני סטנדרטי ב as3 אי אפשר (שאלתי את המורה שלי לפני ובמהלך הבחינה שאלתי את הבוחן) עד כמה שאני זוכר מותר לעשות אותו ב visual basic, c# ,c++ , JAVA
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.
אוקיי הבנתי, יש לך רעיון איך אני יכול לברר עוד פרטים? באיזו שפה אתה עשית אגב ומה עשית?
כנראה שעשיתי את ההכי סטנדרטי שיש, חנות ב visual basic (עדיין יש לי סיוטים מהשפה הזאת) יכול להיות שעדיין יש לי אותה איפה שהוא
מה ז"א חנות עד כמה גדול היה הפרוייקט? היה לו ממשק גרפי? ותתנחם אני זוכר כאלה בבית הספר שלנו שניסו לתכנת נואשות FIFA בפסקל.
היה ממשק גרפי ובסיס נתונים, המשתמש היה יכול להיכנס עם שם משתמש וסיסמא להגדיר מוצרים, להזמין מוצרים ולמכור מוצרים כאשר כל פעולה כזאת נרשמה בבסיס הנתונים מצאתי אותה https://2011-uploaded.fresh.co.il/2...30/49217503.rar
כמה קיבלת עליו?
95+ אנע לא זוכר אבל זה סדר הגודל
אוקיי תודה, אנסה לברר עוד אולי בשלוחה האקסטרנית...