04-04-2005, 19:14
|
|
|
חבר מתאריך: 23.02.05
|
|
מה עושים עם בנים?!?!
אני יודעת שזה ישמע ממש מטומטם,אבל מה עושים עם בנים?!
הבנים בטח חושבים אותו דבר רק הפוך,אבל רציני, זה הדבר הכי לא מובן שה' ברא.
מה שבטוח זה שהדבר שהכי פוגע בנו (הבנות) זה הדבר הזה,הלא מובן, שנקרא בנים.
אני פשוט מסתכלת על החברות שלי בזמן הנוכחי (לא נדבר עלי, לא כדאי לאף אחד...)וכל אחת מהן שרויה בדכאונות,בבאסה,במרמור והכול רק בגלל סיבה אחת: בנים....
לפעמים זה נראה כאילו ככול שהם יפגעו בנו יותר, או בדרך יותר מקורית ויוציאו יותר דמעות הם יחשבו ליותר גבר...
אז קלטו את היצירתיות:
*אחת החברות שלי יוצאת עם בחור אחד.היא רצינית בקשר והוא עדיין לא ברור. בזמן שהם יוצאים יש לו מישהי אחרת, והוא כל פעם אומר לחברה שלי שהוא יסיים את הקשר עם השניה. ובנתיים הוא התחיל עם אחת אחרת שהיא ידידה שלנו. לא תגידו שהוא חזיר?
*לחברה אחרת שלי היה משו דומה לא מזמן. הכול נראה בסדר גמור, והיא היתה ממש מאושרת אבל לא היה ברור להן הוא חוטר.מסתבר שבדיוק לכיוון ההופך וברגע הכי לא צפוי הוא פשוט לא היה שם והשאיר אותה חסרת מילים לגמריי.
*5 חודשים אחרי פרידה שני חברים של שתי חברות שלי (ח זה בא בדיוק באותו זמן) החליטו שהם מתגעגעים ושאם הם רק ירימו אצבע החברות שלי יפלו להם על הרגלים, למזלי לחברות שלי היה השכל שלא לעשות את זה....והאקסים שלהן עוד ממש נפגעו (לא חבל עליהם?)
*או נגיד כשאחד האקסים הרגיש שהקשר כבר לא זה ,פשוט התעלם ממנה,לא מכירים,לא הכירו כלום...הוא חשב שככה האשמה תרד ממנו יותר בקלות וזה לא יפגע בה. הוא לא יודע כמה שהוא טעה!!
אני יכולה להמשיך ולספר ולספר ולספראבל נראה לי שכל אחד מכם הבין למה אני מתכוונת.
פשוט ככול שהבת תפגע יותר ותבכה יותר ככה הבן יוצא גבר, מסתבר....
אני רק רוצה שהחברות שלי יצאו מזה..ויש רק דרך אחת לעשות את זה.......
סתם רציתי לשתף...(אם בנים יקראו את זה, נא לא להתנפל עלי....בבקשה.)
|