03-06-2011, 22:40
|
|
|
חבר מתאריך: 03.06.11
|
|
מגה חברותית??או ממש לא...??
היי,
חייבת את התייעצותכם באיזה עיניין...
אני בת 23 עוד מעט ושמתי לב שאין בנאדם שאני לא רבה איתו.
כל שלב בחיים שלי תמיד יש איזה משהו שאני מסוכסכת איתו אין אצלי אמצע או שאני ממש מסתדרת עם בנאדם או שאני ממש ממש לא מסתדרת.
אני לא מדברת עם כל המשפחה שלי מסיבות כאלו או אחרות מה שמוזר שתמיד אומרים לי שאני צודקת אני באמת מנסה להבין איך אני תמיד מגיעה למצב שאני לא מדברת עם אנשים.
בדירה שלי אני לא מדברת עם אחת השותפות הקטע הוא שלא היה לי ריב איתה או משו פתאום הפריע לה כל מיני דברים אצלי היה איזה מריבה קטנה מאז קסאח...
עכשיו עברתי לגור אצל דוד שלי..ואני מתחילה לריב איתו המצחיק הוא שאומרים לי שאני צודקת (הוא רוצה שאני ארזה וקובע לי מה לאכול..ואני לא מוכנה שאף אחד יקבע לי מה להכניס לפה)
האמת שגם אני חושבת שאני צודקת רק שזה ממש מתחיל להפריע לי למה אני לא יכולה להיות כמו כולם ולדעת להסתדר עם אנשים?<איך אני תמיד מגיעה למצב שאני "לא בא למשהו טוב בעין"??
מה אני עושה שאני לא מסתדרת עם משהו??
נתקלתי בהרבה אנשים שאמרו לי תמשפט שאני לא באה להם טוב בעין בהתחלה אבל אחרי שהכירו אותי גילו שאני ממש חמודה וכפית...דיי נמאס לי מהמצב הזה...אשמח לעזרה כי זה ממש מפריע לי
אני בנאדם מאוד רגיש וחברותי אבל נמאס לי להיות במצב שהוא קיצוני שאו שאני מסתדרת עם משהו או שאני בדיוק הפוך...ונכון לעשיו יש יותר אנשים בעולם שאני לא מסתדרת איתם....
|