06-04-2011, 10:29
|
|
מנהל פורום: דגמים לבניה עצמית, סקופים וחדשות, צילום ווידאו, וכן.... הצ'קלקה הכחולה של פרש
|
|
חבר מתאריך: 01.02.09
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי מדינאי
המסקנה הכי פשוטה שהיא גם בת-ביצוע:
יש תפקידים שונים שבהם כל אחד ואחת מתאימים הכי הרבה. ולא צריך להפוך תפקידים.
ובאופן כללי ביותר:
לגברים לא מתאים תפקידים של גננות. מי שימנה גבר לתפקיד גננת ואחר כך יהיו פשלות או עבירות מין, קודם כול יהיה אשם מי שבחר את הגבר לתפקיד הזה על פני נשים שהן יותר מתאימות לתפקיד הנעלה הזה. אני מבין שיש גברים שהם מתאימים לזה, אבל ברוב רובו המכריע הם לא מתאימים.
אותו דבר כשמדובר על איסוף זבל, לא ימנו אשה לתפקיד כזה. זה כלל וכלל לא השפלה לאשה. יש לה תפקידים שהם הרבה יותר מתאימים אליה, תפקידים הרבה יותר מעניינים ונחוצים מאשר לאסוף זבל. האשה מביאה לעולם את הדור האנושי החדש, מגדלת אותו ומחנכת אותו. מיליוני משאיות זבל אינם שווים אפילו ילד אחד שאשה מולידה, מגדלת ומחנכת.
וגם...
אשה אינה מתאימה לתפקיד של מכבי אש ולא לתפקיד שוטרת ובטח לא לשוטרת ראשית. בזה יותר מתאים גבר.
במיוחד הדבר אמור בעידן של שחיתות ותפקידים שניתנים על ידי קשרי ידידות. כמה שלא יבדקו מי יותר מתאים, אי אפשר יהיה להגיע לבחור אך ורק את הכי מתאים/ה לתפקיד.
לא נותר אם כן אלא להתמקד יותר בנורמות כלליות, או-אז יש קצת סינון של הלא-מתאימים. דוגמה: לוקחים לתפקיד מי שיש לו רמה אקדמאית למרות שהוא יכול להיות אקדמאי ואידיוט מושלם. אבל יש בזה קצת סינון. הסינון הכי יעיל הוא גם בחירה על רקע מיני: לא לוקחים גבר לגננת ולא אשה למכבי אש או שוטרת.
|
שוביניזם בהתגלמותו.
מהיכן הבאת את ההשקפות האלו?
בתור איש משטרה מעל 30 שנה. אני מכיר קצינות- נשים, שהייתי מוכן להכנס איתן לכל מצב מסוכן, כולל ירי. ואני מכיר קצינים/שוטרים - גברים, שנשברים כאשר הם עומדים מול אירוע פשוט.
זה הכל עינין של אופי, לא קשור לגבר או לאישה.
ברור שלא אשלח אישה למסע עם 50 ק"ג על הגב. ולא אשלח גבר לטפל בנפגעת תקיפה מינית.
אבל מכאן ועד המסקנות הלא נכונות האלה, הדרך מאד ארוכה.
המערכת המשטרתית, היא מאד שובינסטית. אבל נשים שהוכיחו את עצמם בתפקידי שטח, התקדמו כל זמן שהתנאים איפשרו זאת.
FYI. אהובה תומר ז"ל. הייתה קצינה מעולה בכל היבט. גם השוטרת, גם כקצינה במ"י וגם בתור מפקדת. אשת מקצוע מעולה, לא נלחצה מעולם בזמן אירוע, תיפקדה מעולה ונתנה פקודות והנחייות ברמה מקצועית גבוהה מאד.
אז אל תטיל רפש באנשים שאינך מכיר.
מבלי להיכנס לוויכוח המבייש על כן/לא לתת את הצל"שים, שלושת הקצינים הבכירים שנספו, כולם היו משכמם ומעלה. והאבידה היא גדולה בכל היבט.
------- עריכה ---------
יש לי הרגשה שאתה כותב את מה שאתה כותב מתוך מירמור על מ"י.
וגם בכך אתה טועה בגדול, ואני כותב לך את זה בתור קצין הסברה וחבר בצוות התגובות של משטרת ישראל.
נערך לאחרונה ע"י שמולביץ אשר בתאריך 06-04-2011 בשעה 10:32.
|