באופן כללי החדר שלי יחסית מסודר (יחסית ) ככה שאין לי יותר מדיי הפתעות.
אני בד"כ לא עושה "סדר מיוחד לפסח", אבל כשסידרתי את הארון לפני שבוע מצאתי חולצה שממש אהבתי פעם... אויש, הנוסטלגיה.
מנהלת פורום קולנוע וטלוויזיה ...•*•●✩●•*•... המקסימה של הפורום =^◡^= ♡
חבר מתאריך: 03.10.06
בתגובה להודעה מספר 40 שנכתבה על ידי צ'יבורשקה שמתחילה ב "המקלחות והשירותים של הנקבות..."
המקלחות אולי, אבל השירותים- אין סיכוי.
נכנסת אי פעם לשירותים של הגברים? זה מזעזע.
זה נראה כאילו מישהו טבח שם באסלות (שלא נדבר על מה שמפוזר על האסלה, הרצפה, הפח...)
בתגובה להודעה מספר 41 שנכתבה על ידי Samantha שמתחילה ב "המקלחות אולי, אבל השירותים-..."
אצל הבנות תוסיפי גם דם, תחבושות משומשות מודבקות לקירות, וערכות ביתיות לבדיקת הריון באשפה.
ובגלל שרובן לא רוצות לגעת באסלה הן מרחפות מעליה, ואין להן את האיבר שמאפשר להן לכוון כמו שצריך.
כמה פעמים יצא לך לראות סימנים של סוליות נעליים על האסלה?
נערך לאחרונה ע"י צ'יבורשקה בתאריך 14-04-2011 בשעה 14:07.
מנהלת פורום קולנוע וטלוויזיה ...•*•●✩●•*•... המקסימה של הפורום =^◡^= ♡
חבר מתאריך: 03.10.06
בתגובה להודעה מספר 42 שנכתבה על ידי צ'יבורשקה שמתחילה ב "אצל הבנות תוסיפי גם דם,..."
ציטוט:
במקור נכתב על ידי צ'יבורשקה
אצל הבנות תוסיפי גם דם, תחבושות משומשות מודבקות לקירות, וערכות ביתיות לבדיקת הריון באשפה.
ובגלל שרובן לא רוצות לגעת באסלה הן מרחפות מעליה, ואין להן את האיבר שמאפשר להן לכוון כמו שצריך.
רגע, מה?
איפה את מסתובבת??!?
אם לומר את האמת מעולם לא שמעתי על מישהי שעולה על האסלה. וגם לא ראיתי סימני סוליות O:
לגבי הפח זה משהו ידוע שצריך אומץ בשביל לפתוח אותו כי איזו מישהי מגעילה השאירה בו בטח הפתעה פתוחה,
אבל באופן כללי רוב שאר השירותים במצב תקין.
בתגובה להודעה מספר 43 שנכתבה על ידי Samantha שמתחילה ב "[QUOTE=צ'יבורשקה]אצל הבנות..."
את יודעת כמה נוראי זה בטח לגלות כמה טיפות דם שובבות שהתגנבו לאסלה.
ובואי לראשל''צ, יש פה הכל.
ויצא לי להיות כמה פעמים בשירותי בנים, לא כלכך נוראי שם האמת. אחרי הכל כל בחור צריך להתקע שם הרבה פחות זמן מהבחורה הממוצעת.
נערך לאחרונה ע"י צ'יבורשקה בתאריך 14-04-2011 בשעה 15:04.
בתגובה להודעה מספר 42 שנכתבה על ידי צ'יבורשקה שמתחילה ב "אצל הבנות תוסיפי גם דם,..."
ציטוט:
במקור נכתב על ידי צ'יבורשקה
בתגובה להודעה מספר 47 שנכתבה על ידי פאקטשלי שמתחילה ב "הו! קדוש!
אצלנו הג'יפה זו..."
אני לגמרי מבין מה את אומרת.
השירותים במגורי קצינים אצלי הם דוגמא טובה לזה.
ובלי קשר גם אם -יחסית- נקי שם אני דואג לז**ן אותם בדו"ח סתם בגלל שאלו מגורי קצינים
בתגובה להודעה מספר 39 שנכתבה על ידי רומק שמתחילה ב "עכשיו הרסת לנו את הפנטזיה שבמקלחות הבנות יתר נקי ויותר אסתטי!"
לא. זה די מגעיל.
מה שכן, המקלחות של הבנים ממש תענוג! לא היה לי כלום לגרוף (או להקיא). נראה לי שאת המקלחת הבאה אני עושה אצל הבנים. לוקחת שעה מאוחרת ונועלת את הדלת הראשית לשירותים. משום מה אצלנו השירותים והמקלחות מחוץ למגורים, בקרוונים מתפוררים.. אז זה אפשרי.
אבל אני מדברת על מקלחות, לא שירותים. השירותים שלכם דוחים ממש.
נ.ב. מדהים שכבר אז חנויות מחשבים היו חובבניות ולא הבינו שום דבר במה שהן מוכרות. שימו לב לסוג המסך...
נ.ב.2. באמצע המעבר ל 7 ספרות במספר הטלפון - שימו לב לפקס של החנות...
נ.ב.3. "דואלי" הכוונה לדו-צבעי = בולשיט - הוא היה ירוק-שחור למיטב זכרוני, שזה עדיין מונוכרום. מאוחר יותר נרכש גם "מגן נגד קרינה" (שעד היום אני לא יודע אם זה היה בולשיט או לא...)... שהזיכרון הצילומי שלי אומר שהיה כתוב עליו Multiguard Vantage או משו כזה.