בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי RedBlossom שמתחילה ב "אשכול הימורים - אח הגדול!"
ההצבעות לא צפויות (למשל זה שפרידה עפה), אבל אם הן היו צפויות נראה לי שבגדול סדר המנצחים יהיה כמו שאת חושבת, עם איזו הפתעה קטנה.
אני מעדיף שהסדר יהיה ככה (מהמנצח למפסיד):
ליהיא (חוץ מהקטע של הארוס היא הכי סבירה בבית, היא לא משוגעת ולא נבזית ולוקחת את הכל בקלות רוב הזמן) - היא הדמות האהובה עלי
נופר - למרות שאני לא מחבב אותה בכלל. היא יצרה הרבה עניין בבית והיא אחת הדמויות ש"עשו" את העונה הזו לכן מגיע לה.
ג'קי - נהיה ברור כשהתוכנית התקדמה שאין לו הרבה מה להציע והשטויות שהוא עושה נהיות ממש ישנות ממש מהר - אבל זכור לי שבתחילת העונה הוא דווקא היה בסדר.
סיון ועמיר - אין דברים טובים לכתוב.
נערך לאחרונה ע"י sheep בתאריך 26-03-2011 בשעה 11:29.
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי s27 שמתחילה ב "[b]למי אכפת[/b] מי יזכה בקרם..."
ציטוט:
במקור נכתב על ידי עידו403
אף אחד לא מכריח אותך לצפות בתוכניות. את מוזמנת להמשיך לצפות בתוכניות איכות באשר הן.
תני לי להחליט בשביל עצמי מה חרא ומה טוב, מה מעניין ומה משעמם. אני לא צריך את התגובות המעצבנות האלה בכל הזדמנות אפשרית.
ציטוט:
רק תזכרי את התגובה שלך בפעם הבאה שתפתחי אשכול על הביטלס או על מוזיקה צרפתית ואחד הגולשים יזהם לך אותו עם תגובות לא ענייניות - עד כמה השירים של הביטלס מחורבנים ושמוזיקה צרפתית מעניינת לו את האשך השמאלי.
בכל פעם, בכל אשכול, בכל הזדמנות.
אני לא יודע אם היא תגיב על זה הערב, בטח היא נמצאת עכשיו באיזה סינמטק ורואה סרט דוקומנטרי של במאי צרפתי ממוצא אלג'יראי, שתיעד במשך שנתיים את אופן צמיחת זיפי הזקן ושערות בית השחי של אשתו.
נערך לאחרונה ע"י עידו403 בתאריך 26-03-2011 בשעה 22:32.
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי עידו403 שמתחילה ב "עזוב, היא עסוקה בלהמציא את השפה האנגלית מחדש"
ציטוט:
אני לא יודע אם היא תגיב על זה הערב, בטח היא נמצאת עכשיו באיזה סינמטק ורואה סרט דוקומנטרי של במאי צרפתי ממוצא אלג'יראי, שתיעד במשך שנתיים את אופן צמיחת זיפי הזקן ושערות בית השחי של אשתו.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי RedBlossom שמתחילה ב "אשכול הימורים - אח הגדול!"
הם מסוג האנשים שקשת תרצה לראות מנחים בערוץ 24.....
ליהיא מושתלת של ההפקה (כי אין הסבר אחר איך היא הגיעה לגמר) ובגלל שכך,אני מניח ששילמו לה כדי להכנס אז למה לתת לה עוד מליון בנוסף?
לעמיר וסיוון יש את העסקים שלהם. כמובן שאף אחד מהם לא יגיד לא לקשת אבל דווקא ג'קי ונופר שאין להם כלום זה האינטרס של קשת לקדם דרך זכייה
אם צריך סדר הדחות:
ראשון יוצאת סיוון
שני יוצא עמיר
שלישי יוצאת ליהיא
רביעי יוצא ג'קי
נופר מנצחת
נופר הייתה אמורה להיות מקום שני, אבל בגלל ההתנהגות שלה בשבועיים האחרונים ובגלל מה שהולכים להראות (אם יראו, היום - את הויכוח עם סיון ועמיר ולגביה) אז היא חפרה קבר לעצמה
היא ועמיר התחילו להתמזמז יותר מדי מול סיוון
והיא התחילה לצאת על ג'קי יותר מדי, היא נהייתה מגעילה בטירוף מהרגע שהיא הבינה שהיא בגמר
כולם שמים לב לזה כבר, עלה לה לראש כל ה"תהילה"