לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-03-2011, 10:41
  soldier92 soldier92 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.02.11
קצונה ודח"ש עם תקופה נמנית

בס"ד

שלום לכולם.

הייתי אמור להתגייס במרץ 11,זאת אומרת התגייסתי אבל חתמתי דח"ש שנמנה לי בפזם-משמע אני יכול בסוף השירות לבקש קיצור של 4 החודשים האלה...הפזם דופק קיצר.

עכשיו למעשה אם אני יוצא לקצונה זה מתחיל להיות לא ברור הנושא...בגדול יוצאים הכי מוקדם לקצונה אחרי שנה ו-4 חודשים...

מסיימים אחרי חצי שנה וממשיכים בסדיר עד שנגמר ומתחיל הקבע ואז מתחילה המשכורת של הקבע וכו' וכו'...

עכשיו בגדול אפשרי לקצר את תקופת הסדיר בתור קצין ולהכנס לקבע עי קיצור השירות של החודשים שאני עכשיו בבית והפזם דופק?

זה עדיף?מה ההבדל בכלל בין קצין בסדיר לבין קבע?

ואם אני מעדיף להמשיך בסדיר עד הסוף,אני יכול להשתמש בקיצור הזה כדי לקצר פרקי זמן של דרגות קצונה,משמע אם להגיע לדרגה אחרת לוקח איקס זמן...אז לקצר את זה ולהגיע יותר מהר לדרגה ההיא...האם זה בכלל אפשרי?

ובכלל,כמה זמן לוקח להגיע מדרגה לדרגה...יש איזה משהו בסגם וסגן שלא הבנתי....כאילו בגדול הבנתי שישר מתחילים סגן אבל אז הבנתי משהו אחר..אם מישהו יוכל להרחיב על זה זה יהיה מצוין (:

סליחה על כל החפירות ותודה לכל מי שקרא והגיב (:
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-03-2011, 00:17
  YHS YHS אינו מחובר  
מהנדס אווירונאוטיקה, עוסק במגוון נושאי תעופה שנים רבות

חבר מתאריך: 17.07.05
אנא
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי soldier92 שמתחילה ב "בס"ד תאמין לי שאת הפזם..."

עזוב את סגנון הרחוב של "גבר". הפורום זה מעט יותר מדחקות על חוף הים. גם "תאמין לי" אינו רלבנטי.

אם יש לך ניירות שזו תקופה נמנית, אז במועד 3 שנים מיום גיוסך אתה אמור להשתחרר, או להיכנס לקבע (אם ירצו להחתים אותך). הקצונה אינה רלבנטית כאן. תהיה קצין או לא תהיה קצין - כל אחד חייב בשלש שנים.

אני מציע שתמתין עד שתחזור לצבא, תראה להיכן תגיע ושם גם יעזרו לך להחליט. ההתלבטויות שלך עכשיו אינן מעלות ואינן מורידות. שנאמר: אין מה לטגן את הדג לפני שדגים אותו.

נערך לאחרונה ע"י YHS בתאריך 23-03-2011 בשעה 00:23.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:52

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר