לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-03-2011, 19:30
  dave7491 dave7491 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.03.11
גיוס 24.3, לא מוכן ללכת בתור מ"כ

הציעו לי תפקידים במודיעין אבל אף אחד מהם לא היה בשבילי, אז כשהגעתי לשלב של תחקיר בטחוני באחד מהם שאלתי אם יש טעם שאני אעשה למרות שאני לא רוצה להתגייס, אז אמרו לי שלא.

כעבור כמה חודשים של טרטורים שאני רוצה מודיעין לא משנה מה, אמרו לי אין זמן אין זמן אבל לא אמרו את הסיבה (התחקיר הבטחוני).

בכל מקרה החליטו לדחוף אותי למ"כ מגל, שלחתי להם פקסים בכמויות מטורפות אפילו הצלחתי לקמבן איזה חברת כנסת כאילו לבקש עבורי את הנושא גם... בכל מקרה לא מסכימים לדחות לי שירות לא משנה מה בטענה שזה הגיוס האחרון לשנתון שלי והאפשרות היחידה זה שאני אתגייס ואז אעבור מיונים למודיעין לאחר הגיוס שלי.

עכשיו אני יודע שברגע שעוברים קורס העניין אבוד, הם עדיין טוענים שהפנייה בטיפול אבל העניין לא זז, אני בטוח שאם יתנו לי לדחות אני אוכל לעבור את המיונים למודיעין בלי בעיה וגם הם רואים שיש לי קבא 55 ויש לי ראש.

האפשרות היחידה שלי זה סירוב התפנות??

אני רוצה גם לעשות פסיכומטרי ורשיון אם היו מסכימים לדחות אבל העניין נראה אבוד כרגע...

כל עזרה תתקבל בברכה!!!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-03-2011, 20:05
צלמית המשתמש של golani_2
  golani_2 מנהל golani_2 אינו מחובר  
מנהל 20+, מו"ס

חבר מתאריך: 27.07.05
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי dave7491 שמתחילה ב "טירטרתי אותם במשך כמה חודשים,..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי dave7491
הייתה לי תקופה לא קלה בזמן תחילת המיונים אז בניתי על זה שהצבא יודע מה מתאים לי שזאת הייתה טעות ענקית אבל עכשיו אני מוכן אפילו לדחות גיוס על מנת לתרום ממיטבי, נפלתי בין תפקידים למרות שאני יודע שבחיל המודיעין אני אוכל לשרת 3 שנים ותרום כמה שיותר.

צר לי לבאס אותך אבל כדאי שתדע את זה ויפה שעה אחת קודם, את צה"ל לא מעניין מה מתאים לך, את צה"ל מעניין מה מתאים לו, לי היה מתאים להיות רמטכ"ל אבל כנראה שאני זקוק לקצת יותר סימוכין מ"בא לי".

ציטוט:
וגם תגובות של זה אבוד לא ממש עוזר, אני יותר מעוניין בכל הצעה לאיך לשנות את זה..

תהיה המפקד הכי טוב שאתה יכול להיות ותשפיע לטובה על החיים של עשרות אנשים.

אראל סג"ל

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
ותודה לדורון

ישן 10-03-2011, 20:02
צלמית המשתמש של golani_2
מנהל 20+, מו"ס

בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי dave7491 שמתחילה ב "עם כל הכבוד לרוצה וצריך של..."

ציטוט:
עם כל הכבוד לרוצה וצריך של הצבא יש לי 4 מקצועות עם 5 יח"ל סיימתי כיתת מחוננים וכמה תחרויות רובוטיקה עם כל הרצון להיות במודיעין, זה לא באינטרסים שלהם אפילו קצת??

קיבלת זימונים? עברת מיונים?
אם ענית על אחת או יותר מהשאלות ב"לא" אז גם התשובה בשבילך היא לא.

ציטוט:
מ"כ אפשר לדחוף כל שארית גיוס בכל מחזור, אני רוצה לדחות את הגיוס כדי שאני אוכל להבחן לתפקידים אחרים (אלו שלא הוצעו לי) שתפורים עלי.

1. אחרי שתסיים טירונות תגיד לי אם היית רוצה ש"כל שארית גיוס" היה מפקד עלייך.

2. כנראה שהתפקידים לא כזה תפורים עלייך אם צה"ל לא רואה לנכון לזמן אותך אליהם, בטח שלא לשבץ אותך.
ציטוט:
אז, סירוב פינוי זאת האפשרות היחידה?

אם אתה רוצה להיות טבח-כן.

אראל סג"ל

ותודה לדורון

ישן 10-03-2011, 20:46
  YHS YHS אינו מחובר  
מהנדס אווירונאוטיקה, עוסק במגוון נושאי תעופה שנים רבות

חבר מתאריך: 17.07.05
רגע, איזה תגובות אתה רוצה? שיקריות?
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי dave7491 שמתחילה ב "יש לי כמה חברים שהתגייסו..."

הכנסת את עצמך לפח. את חושב שמגיע לך הכל. יש עוד הקרבה אנשים כמו שלך ואולי עם נתונים גבוהים יותר. לצה"ל יש הקצבה של מספר אנשים מסוים לתפקידים מסוימים. גם אם אתה מתאים, הרשימות כנראה סגורות. מה תרצה? שיוציאו משם מישהו בשבילך?

סירוב פינוי? אתה יודע לעשות חיפוש בפורום? תעשה על "סרוב פינוי". אם אתה רוצה לבלות בכלא תקופה ארוכה ואח"כ להיות גנן או פקיד או משהו דומה - סרב פינוי. רק אתה מפסיד. צה"ל לא יעצור מלכת ולא נוטה לאחרונה לצ'פר מסרבים.

אם באמת יש לך מוטיבציה -קבל מה שהצבא נותן לך. מוטיבציה צריכה להיות לגיוס, לא רק ל"מה שאני רוצה".

ישן 11-03-2011, 02:13
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי dave7491 שמתחילה ב "לא, כולה ביקשתי לדחות גיוס..."

ציטוט:

חשבתי תהיה איזשהי תועלת מהודעה בפורום אבל בינתיים הרושם זה שתתמודד זה החיים ואין מה לעשות.

זו התועלת הכי טובה שתקבל. הבעיה כאן היא לא הצבא, אלא אתה - העובדה שאתה לא מבין שהצבא לא מתיישר לפי רצונות של דייב. ככה זה בחיים. תתבגר.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 14-03-2011, 23:25
צלמית המשתמש של golani_2
מנהל 20+, מו"ס

בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי dave7491 שמתחילה ב "בסדר יש לי רקע של המון בדיקות..."

אני באמת לא מבין מספיק בשביל לייעץ.

לעניות דעתי- המלצה מרופא משפחה או כל רופא חיצוני אחר לא מספיקה, הקביעה צריכה להיות ע"י רופא צבאי או רופא חיצוני כלשהו שהצבא מפנה אליו.

שוב- היות ואני משאר ולא יודע אני ממליץ עכשיו ובכלל לפנות ללשכת הגיוס, להסביר להם שיש לך בעיה רפואית שלא אובחנה ולשאול מה עושים בנדון.

שאלת צד- איך יש לך את כל הבעיות הללו שלא אובחנו בצו הראשון?

על העריכה שלך-
כן, אתה ילד מפונק, אבל עקב הסיכוי שאתה באמת בעל בעיה רפואית שלא נכנסת בקטגוריה של דלקת בקרום החשק אני לא אקח סיכון.

אראל סג"ל

ותודה לדורון

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:42

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר