אחותי הקטנה נמצאת שם עכשיו עם חבר שלה, ולמרות שמישהי התקשרה אלינו הביתה ומסרה שהיא בסדר, אנחנו מודאגים, ועד שלא נשמע ממנה ישירות, כמובן לא נירגע באמת...
כאילו לא מספיק שלא ראינו אותה מאז אוקטובר וכאילו שלא מספיק שהיא חוזרת הביתה רק בעוד 4 חודשים, אז לראות חדשות כאלו על הבוקר? :-/
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי chatulim שמתחילה ב "שמחה מאוד לשמוע! יש ממנה..."
תודה רבה
תמונות עדיין אין, כי ניו-זילנד איננה המקום שבו היא מתגוררת (כלומר, היא לא ליד מחשב) - היא רק נסעה לשם לזמן מה לצורך עניינים בירוקרטיים של הארכת המשך השהות באוסטרליה. ייתכן ויהיו תמונות בעתיד (אני פשוט מאמינה שהדבר האחרון שהיה להם בראש זה לצלם :/ )
אין יותר מדי חדש, כרגע, לפי מה שהבנתי, היא והחבר מרוכזים יחד עם עוד אנשים רבים באיזה אולם ספורט עם מזרונים וכאלה (ונתנו להם אוכל), וברגע שיש טיסה - היא חוזרת למלבורן, המקום שבו היא גרה ועובדת.
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי chatulim שמתחילה ב "שמחה מאוד לשמוע! יש ממנה..."
אז זהו, אחותי היקרה לי עד מאוד והחבר שלה נחתו חזרה במלבורן הבוקר ב-10.00 (19.00 בשעון מלבורן), סחוטים מעייפות. רגע לפני שהלכה לישון, היא העלתה איזה 51 תמונות לפייסבוק שלה, וזה מה שהיא כתבה ככותרת מקדימה לתמונות:
ציטוט:
בסה"כ רציתי לצאת ליום אחד (!) לניו זילנד כדי לחדש את הויזה ונקלעתי לדבר הזה..
היה סיוט, אני בסדר, חזרה במלבורן!!
כפרה עליה, את החוויה הזו היא בטח לא תשכח לעולם
הנה, כאמור, כמה מן התמונות.
וזה מהפארק שבו ריכזו אותם:
נערך לאחרונה ע"י s27 בתאריך 23-02-2011 בשעה 23:32.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי s27 שמתחילה ב "אסון בניו זילנד: לפחות 65 הרוגים ברעש אדמה"
במשרד החוץ ממשיכים במאמצים לאתר בין 20 ל-30 ישראלים המטיילים בניו זילנד וטרם יצרו קשר, וחוששים שארבעה מהם היו בסביבות העיר קרייסטצ'רץ', שנפגעה קשות ברעש האדמה. בשלב זה אין כל דיווח או עדות לכך שהם נפגעו. ישראל נעזרת בכוחות המשטרה המקומית ובקהילה היהודית על מנת ליצור עמם קשר
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי s27 שמתחילה ב "אסון בניו זילנד: לפחות 65 הרוגים ברעש אדמה"
עדכונים מן השעה האחרונה:
מניין ההרוגים עלה ל-98:
בין ההרוגים זוהו גופותיהם של שני תינוקות בני תשעה וחמישה חודשים. בתקשורת המקומית החלו לפרסם את סיפורי הקורבנות.