לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-02-2011, 11:36
  Bimler Bimler אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.08.06
קנו קוקה קולה - המים יקרים מדי

>> קואליציה חריגה מתרקמת לה במדינת ישראל בימים אלה. קואליציה מקיר אל קיר, שבין ראשי דובריה נמצאים מי שבדרך כלל אינם מייצגים עמדות דומות - כמו יו"ר ועדת הכספים, ח"כ משה גפני (יהדות התורה), ויו"ר ההסתדרות הכללית, עופר עיני.

גפני, חרד לגורלה של מדינת ישראל, שיחרר לאוויר העולם שבוע שעבר את ההצהרה שלפיה ישראל ניצבת בפני סכנה של מהפכה כמו במצרים. "אמנם המשטר בישראל אינו דומה למצרים", אמר גפני, "אך יש לשים לב לכך שהאזרחים יצאו לרחובות כי השלטון שם הלך עד הקצה, וגם אצלנו מתחילים ללכת עד הקצה - מעלים את מחירי המים והדלק ומגבירים את הנטל הכלכלי".

http://www.themarker.com/tmc/articl...208_1213937.xml
__________________________________________________ ____________________________

מירב ארלוזורוב מוציאה לסוציודמגוגים את האוויר מהבלון.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-02-2011, 17:50
  JAVEHN JAVEHN אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.12.03
טוב,אתה יודע מה אומרים...
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "פעם שניה השבוע שמישהו מגיב לי 'אל תזיין....'"

STUPID זה אקרונים של Smart Talented Unique Person In Demand

אני אשמח לתקן אותך רק : אמרת ש"ברור" לך משהו עלי.כיוון שאתה לא יודע ולא מכיר מי יושב במקלדת בצד הזה של המסך,יכולת להסיק מסכנות כלשהם הינה בגדר ניחוש "מושכל".
בוא אני אסביר לך מתי אתה יכול להיות בטוח : עם אתה רואה סוס לבן,אתה יכול להגיד שיש לפחות סוס אחד,שלפחות צד אחד שלו לבן . אחרת חביבי,זה כשל הסתברותי,ואתה כרגע מלא בכשל.

אם זה כל כך מעניין אותך , ואני בטוח שלא,אני יכול לכתוב לך בקצרה בת"פ מה עשיתי בחיים עד עכשיו,כדי שחס וחלילה לא תרגיש שאתה מדבר עם בן אנוש נחות ממך.או עם אחד שסופר ביצים של אחרים.

אחרת,כל החלק הראשון שכתבת לא יותר מקקה ציפורים,ואז גם ניתן להניח שכל הפוסט הרגשי שלך הוא גם כזה.

חוץ מזה,אם שני אנשים אומרים לך אותו דבר,יכול להיות שאתה יכול לפחות לשקול את זה.אומנם,שני אנשים שאומרים אותו דבר עוד לא מצביע על מגמה,אבל מה אכפת לך,אולי,אולי קצת ראש פתוח...כי בסך הכל,למי יש ראש פתוח עם לא לך.

ודבר אחרון,עדיין לא ענית,מה אתה מ***ן את השכל ? "מישהו שמבין" יותר ממני,יכול להיות גם "ממני",והמרחק ביניהם זה קריאת כמה עמודים באנגלית פה ושם..ואחרי כל הזבל שאני קורא בכמויות יום יום,פיצוח גרעינים.
למעשה אפילו-הה-קראתי מספר כתבות לפני , על מצב תעסוקתי במצריים,ועל המהומות,וזה רק כי אני דרדס מנומס...

אז בקשה ממך,תקשול מחדש שאתה מ***ן את השכל,ותערך בהתאם.

נערך לאחרונה ע"י JAVEHN בתאריך 08-02-2011 בשעה 18:10.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:30

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר