החתולה שלי לפעמים עולה על השולחן מחשב שלי כשאני במחשב, וישנה עליו וזה דיי חמוד
וגם הלילה היא ככה, אז צילמתי כמה תמונות מהפלאפון, וצץ לי הרעיון לאשכול
זה במיוחד לכאלה עם כלב או חתול, חשבתי להוסיף ובע"ח אחרים, אבל ייצא שמישהו יעלה תמונה של הדג שלו נגיד..
אז אם יש כלב/חתול זה הכי אידיאלי
הנה 5 תמונות מהשעה האחרונה, תחכו כמה רגעים שהן יעלו
נערך לאחרונה ע"י מיכל17 בתאריך 20-01-2011 בשעה 01:55.
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי מיכל17 שמתחילה ב "[COLOR=Purple][B]אוי שובי..."
רגע רגע רגע..
את אחת מהאשת חתולים שתמיד שמה להם אוכל של חתולים ברחוב ולא מנקה אחריה
אם מישהו מבריח חתול את רודפת אחריו וצועקת עליו?!?!?!?!
למה יש אנשים כאלה?! מה היעוד שלכם בעולם??
אני שונא אותך
סתם לא, את דווקא בסדר
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
נערך לאחרונה ע"י linuxsboot בתאריך 20-01-2011 בשעה 03:02.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי מיכל17 שמתחילה ב "באיזו תנוחה הכלב/חתול שלכם עכשיו? :)"
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. -Rick Cook
As the French would say, Who doesn't like getting their butt sucked? Still, one minute you're just a kid getting off, and the next minute you'll never be a lawyer.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי מיכל17 שמתחילה ב "באיזו תנוחה הכלב/חתול שלכם עכשיו? :)"
אי אפשר ללכת אקורדינג לאשכול, ולהעלות תמונה של הכלב/חתול בתנוחה שהם נמצאים באותו הרגע?
או בסתם תנוחה נחמדה בבית?
בלי התחכמויות ושטויות..
איי דר יו!
קדימה, חת שתיים
קצת באיחור (פשוט כי אין לי מצלמה דיגיטלית ו/או מצלמה בפלאפון, ובלאו הכי לא הייתי יודעת כיצד להעביר זאת למחשב, אז נעזרתי עכשיו באחרים, בשבילך ) ודרך אגב, הכלב שלי ממש פחד מהמצלמה (הוא הכלב הכי פחדן בעולם! אז די כאב לי לעשות את זה, אבל נו, מילא:
וד"א - כן, זה הכיסא הפרטי שלו! תיראו איזה נסיך!