לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-12-2010, 18:56
  Homo sapiens Homo sapiens אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.08.10
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Homo sapiens שמתחילה ב "שטיפת מוח מתחילים בגן: בשדות נגב: ילדי הגנים לומדים מהרבנים"

ציטוט:
יש חוקים בפורום לניסוח כותרות לאשכולות, כרגע הכותרת שלך לא
עומדת בחוקים מכיוון שהכנסת לכותרת דעה אישית. תכתוב פה כותרת
שבה אין דעה אישית (את הדעה האישית שלך אתה יכול להוסיף בגוף
האשכול) ואני אשנה אותה בשבילך, אם לא תיתן כותרת אחרת אני
אצטרך לשנות את הכותרת במקומך.

תודה.

כותרת: בשדות נגב: ילדי הגנים לומדים מהרבנים

ציטוט:
אני זוכר שבכיתה א תלו לנו בכל הכיתה תמונות של רבין וערפאת ודיברו איתנו בכיתה כמה איש טוב הוא עראפאת שמביא שלום בין העמים וניסו לשטוף לנו את המוח.

ומה הנקודה שלך? ששטיפת מוח אחת מצדיקה אחרת?
או שאתם שמעתם את הדמוגוגיה (ראבק, לפחות יכולתם לישון בשיעור) אז גם אותם הילדים צריכים לשמועה גם.
ובאמת שלא חסר לעשות פעילויות שיתרמו לחינוך ולהתפתחות הילדים. במקום זה דוחפים להם תעמולה בזמן שאותם ילדים (אפילו המבוגרים מאוד מתקשים להבחין בפרופגנדה שלא לדבר על ילדי הגן) לא מסוגלים להבין אפילו?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-12-2010, 20:54
צלמית המשתמש של תבור - tar 21
  משתמש זכר תבור - tar 21 תבור - tar 21 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.10.09
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי Homo sapiens שמתחילה ב "יפה אמרת שזה מדינתו של העם..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Homo sapiens
יפה אמרת שזה מדינתו של העם היהודי. ולא מדינתו של הדת היהודית ואם לא נוח לך עם זה אז אתה מוזמן להסתלק מכאן ולקחת את דת החושך מימי הביניים שלך, איתך לכל חור שתחפוץ, ולמזלך לא חסרים חורים כאלה.

גם על הקומוניזם הסבירו בצורה יפה וידידותית.

מדינה יהודית שמחרימה את היהדות... חיה מוזרה כזאת יכולה לעלות רק במוחם של אנשים שכיוון שהם נולדו והתחנכו במדינת ישראל אז הם לא יוצאים נגד הלאומיות היהודית אבל פוגעים בה בכל דרך אפשרית, אני מניח שסביר מאוד שאם היית נולד לפני הרצל (או אפילו לפני מלחה"ע 2) היית מתבולל ולא היה נשאר ממך היום זכר בעם היהודי.
תפנים, מדינה יהודית שמחרימה את היהדות היא כמו עץ ערבה קשיש ששורשיו אוכלו ע"י תולעים.,

אם אתה נגד הרעיון אתה יכול לקחת את המקארתיזם הנאור שלך וליסוע לאיזו מדינה קומוניסטית שעוד נשארה על פני הגלובוס, שם מצידי תוכל לעבוד את דרווין אלוהיך - אל קנוא ונוקם אשר לא יישא אלים אחרים על פניו - כמה שתרצה, כאן זו מדינת העם היהודי שנשא במשך אלפי שנים את מורשתו ולא בגלל כמה גויים דוברי עברית, עצים חסרי שורשים שכל רוח קלה תקבור אותם - הוא יוותר עליה.

נערך לאחרונה ע"י תבור - tar 21 בתאריך 28-12-2010 בשעה 21:13.
ישן 28-12-2010, 21:42

בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי Homo sapiens שמתחילה ב "תפנים, זו מדינתו של [b]העם..."

בראוו להומו, יהודי ששונא את מורשתו, שבז לאבותיו (אגב, היהודים איבדו את הארץ לא בגלל הדת אלא אלא בגלל רדיפות והידרדרות כלכלית) שנלחמו עד מוות באלה שכבשו את ארץ ישראל.ידעת שהעם היהודי היה נחשב לעם נועז שקשה לשלוט בו? כן כן, היהודים הפרימיטיבים היו עם שלא קל לדכא אותו! התאוריה קרסה? לא נורא, אני בטוח שתצליח להתאושש מההלם.
כמו שאמרתי: זו מדינת העם היהודי והעם היהודי שומר על התרבות היהודית(שהיא בעיקר דת), גאה בה ובעבר המפואר שלו ואלף פוסטים נוסח המתיוונים לא יהפכו אותו לעם ציני והזוי שבועט בכל הכח בהיסטוריה שלו, וכך אתה רוצה לראות אותנו.
הדעות שלך הם סכנה גדולה פי אלף מלובשי השחורים המתחבקים עם אחמדידו, אבל אנחנו במדינה דמוקרטית שבה יהודים שגאים במורשתם צריכים לסבול אותך ואתה צריך לסבול יהודים שלא מגלים חיבור מינימלי לדעות נאורות, ככה זה במדינתינו החופשית, אם לא נאה לך אתה יכול ליסוע לסין או לקובה ולנשום שם אוויר נקי מיהדות, לא במדינה היהודית שקמה לראשונה אחרי בערך 1800 שנות גלות.
ישן 28-12-2010, 22:24
  Homo sapiens Homo sapiens אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.08.10
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי תבור - tar 21 שמתחילה ב "זה דווקא לא מדוייק, אדם יכול..."

1. די עלוב שעל כל ביקורת או טענה שקשה לך לענות אתה מוצאי את טענה המגוחכת של שנאה עצמית, אני מניח שבתי הכנסת מעבירים לכם קורסים בפסיכולוגיה/פרנויה נהיתם ממש "מומחים"

2. מעבירים לכם גם שיעורים לכתוב וליצור טיעוני איש קש.

ציטוט:
והעם היהודי שומר על התרבות היהודית(שהיא בעיקר דת),

לא נכון, דת זה לא תרבות אלה יכולה להכלל ולהיות חלק מתרבות אבל לא את כולה וביהדות לא מהווה את העיקר.

ציטוט:
הדעות שלך הם סכנה גדולה פי אלף מלובשי השחורים המתחבקים עם אחמדידו

אני די בטוח שאתה משתייך ליהדות אורתודוקסית...
הדעות שלך הם סכנה גדולה פי אלף מכל לובשי השחורים והאויבים המקיפים אותנו - אתם תחזירו את המדינה הזאות לבורות, לעוני וימי הבינים.

הוצאי לי את המילים מהפה:
http://www.youtube.com/user/patcond...u/1/P4dSiHqpULk

נערך לאחרונה ע"י Homo sapiens בתאריך 28-12-2010 בשעה 22:39.
ישן 28-12-2010, 22:31
  metooshelah metooshelah אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.06.03
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי Homo sapiens שמתחילה ב "1. די עלוב שעל כל ביקורת או..."

ציטוט:
1. די עלוב שעל כל ביקורת או טענה שקשה לך לענות אתה מוצאי את טענה המגוחכת של שנאה עצמית, אני מניח שבתי הכנסת מעבירים לכם קורסים בפסיכולוגיה/פרנויה נהיתם ממש "מומחים"

2. מעבירים לכם גם שיעורים לכתוב וליצור טיעוני איש קש.

לא נכון, דת זה לא תרבות אלה יכולה להכלל ולהיות חלק מתרבות אבל לא את כולה וביהדות לא מהווה את העיקר. מה? איך המשפט הזה בכלל מסתכם לטיעון הגיוני כלשהו? נסה לנסח מחדש.

אני די בטוח שאתה משתייך ליהדות אורתודוקסית...
הדעות שלך הם סכנה גדולה פי אלף מכל לובשי השחורים והאויבים המקיפים אותנו - אתם תחזירו את המדינה הזאות לבורות, לעוני וימי הבינים. ובגלל הדעות שלך כולנו עוד נגור ב'שיכון לדגים צעירים'
ישן 29-12-2010, 20:15

בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי Homo sapiens שמתחילה ב "כנראה שיש לך בעיה קשה בהבנת..."

ציטוט:
כנראה שיש לך בעיה קשה בהבנת הנקרא, זה מה קורה כנראה כאשר משננים דברים מבלי להבין אותם,מדברים ליצורים דמיונים, או משתמשים בכוונה (למרות שאצלך נראה שזה בא בלי כוונה BUILT IN ) בטיעוני איש קש.
או שפשוט רוצים להתחמק ומתחילים לזרוק סיסמאות בשקל שהרב פימפם במוח.

נתעלם ממהתלהמות ומהדתופביה שנוטפת מההודעות שלך ונפנה לבחון את דבריך כפשוטם.
אתה בעד לנתק את התלמידים היהודים ממוקד הזדהות מרכזי מאוד אם לא המרכזי שבכולם - הדת, אתה יהודי עלוב שבז להיסטוריה היהודית(אתה בטח מתכוון לאותם חבורת בורים מפגרים טכנולוגית שהיו עסוקים בלדבר אל היצור הדמיוני שלהם בזמן שישראל עברה משלטון זר אחד לאחר והם איבדו את חירותם ואף גורשו מהארץ.
זה השורשים שאתה מתכוון אליהם?) ומתעצבן בגלל שהיהודים מסרבים לממש את חזונך הנאור - עם ששונא את תרבותו שלו, ועוד מעלה את הטענה המגוחכת לפיה היהדות היא חלק לא מרכזי במורשת היהודית.
אם אתה כ"כ קשה זיכרון אני מוכן לספק ציטוטים (שלך כמובן) שיוכיחו את הטענות שלי.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:52

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר