03-11-2010, 02:18
|
|
|
|
חבר מתאריך: 19.04.04
|
|
המקורי כמובן, אני גם נוטה לחשוב שזה סרט הקולנוע הראשון שראיתי למרות שאני לא זוכר בבירור(סבוי הענקי בחולון, אולם אדיר) .
גם המיני-סידרה די טובה לדעתי לפחות מבחינת נאמנות לעלילה ומשחק, אך למרות הכל ובעיקר הויזואליות הרשימה אותי הרבה יותר במקור של לינץ ובטח כשמדובר בסרט שיצא כעשרים שנה מוקדם יותר
.
אני לא בטוח לגמרי באיזו שנה ראיתי אותו, כי אני לא חושב שזה הוקרן מייד בישראל באותן שנים, אבל אני מניח שלא מדובר בהפרש של יותר משנה שנתיים מהיציאה בארה"ב - כך שהייתי בן שש או שבע לכל היותר.
למה ראיתי? אני משער שבא שלי לקח את אחי הגדול יותר ואז גם אותי במקביל. אבי וחובב ספרות, אספן ואהב במיוחד את הספר Dune במשך שנים.
אגב, ממש לא התכוונתי שזו הייתה חוויה רעה או כזו שגרמה לי לסיוטים, אבל זו בהחלט חוויה לא קלה לעיכול ובעלת השפעה עמוקה וארוכת טווח מבחינת פיתוח דמיון וחיבה למדע בדיוני,ספרות וקולנוע.
John Kennedy Toole
נערך לאחרונה ע"י GrimReaper בתאריך 03-11-2010 בשעה 02:37.
|