לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-12-2010, 16:46
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
ליברמן מזכיר לי את המורה "רעיה" לחשבון,מולדת ואלפוני בכיתה א' ועד ד'
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי FRESHMAKER שמתחילה ב "ליברמן: לא מוכן לסבול את השקרים של טורקיה"

היא לא הייתה אסתטית, דיברה במבטא רוסי, נתקפה לעיתים בפרצי זעם דווקא כלפי התלמידים החדשים אותם היא חשבה ל"סטודנטים עצלנים" ולמרות ציוניותה והפטריוטיות שלה, היא מדי פעם דיברה בגעגוע על עולם בתי הספר הסובייטי - מדינה שאותה עצמה היא תיעבה. הרבה הורים, ובמיוחד היותר צברים אשכנזים, לא אהבו אותה (גם אם בתקופה ההיא לא היה מקובל לעשות משהו בנידון...). העניין הוא שמעבר לחוסר הנוחות, והליטוף שמעולם לא קיבלת ממנה, גם אם "מאוד השתדלת", יום אחד הבטתי לאחור ושמתי שמכל מורי היא הייתה היחידה שתובנות שהעבירה לנו כילדים, עמדו במבחן הזמן והגיל. אני זוכר לה בעיקר עשרות אנקדוטות חכמות, בעוד חברים עמם שוחחתי לימים זוכרים בעיקר דמות שכמו נלקחה מסרטי בועז דוידזון שלדעתם הייתה רק עסוקה בלבכות את העודה שאין "מסדרי נקיון ציפורניים ותלבושת אחידה" בארץ....

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:32

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר