30-04-2012, 17:27
|
|
|
|
חבר מתאריך: 16.05.09
|
|
ממשיכים לעבוד...
הי.
אז ראשית חוב קטן לג'יי בן ארי שאתמול רצה לראות את החולה אחרי הניתוח אבל עדיין חדר התאוששות היה מלא...
אז אחרי המעבר למחלקה לשיקום כללי להלן תמונות של החולה לאחר ההשתלה המוצלחת , אחרי חומר מילוי ואחרי פריימר.
וזה החלק הפחות יפה של הניתוח אבל... מי רואה ? מצטער , הייתי חייב חיזוק שאני ידע שההדבקה תופסת כמו שצריך.
בין לבין אני עובד על הקוקפיט ותא הנוסעים , בינתיים ללא כיסאות מאחור.
ראשית העבודה השגרתית של הרכבת כיסאות הנהגים , לוח שעונים קדמי , מוטות היגוי למינהם ודוושות.
בנוסף הכנתי מסקראצ' 2 תאים אשר נמצאים מאחורי כיסא הטייס , התאים הנ"ל נמצאים מסתבר בכל מסוקי הבלאק הוק למינהם וזאת לפי תמונות שצילמתי בשעתו ינשוף בפלמחים (לא היו כיסאות מאחור , היה ריק לצערי...) בנוסף תמונות שהורדתי באינטרנט של המסוקים האמריקאים.
הקופסאות הנ"ל הוכנו ע"י אוורגרין 0.4 מ"מ כאשר המידות שהכנתי היו מידות משוערות ולא בהכרח נאמן למקור. בגדול הרוחב הכללי הינו ברוחב של הכסא בערך 1.5 ס"מ והגובה הינו כ 1 ס"מ בחלקו האחורי ו 0.6 ס"מ בחלקו הקדמי.
אני עדיין מתלבט איך להכין חגורות מושב לנהגים...
החלק העליון של התא , כולל דגם של המנוע השמאלי של המסוק שהרכבתי בצורה מהירה ביותר , 99% שאני לא ישאיר את הפנל של המנוע פתוח.
עכשיו אני ימתין לייבוש מוחלט של הדבק ונעבור לצביעה של התא.
בגדול התא עצמו יהיה צבוע באפור בהיר כולו , על הרצפה יש פסים הנמשכים לאורך התא בגוון אפור יותר כהה / כחלחל וכמובן כל אישור הקוקפיט יהיה צבוע בשחור מט.
עד כאן להיום.
הערות והארות יתקבלו בברכה , כולל רעיונות להכנת החגורות למושב.
יום נפלא לכולם.
|