12-12-2010, 19:15
|
|
|
חבר מתאריך: 12.05.07
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי rlsf
בסכום כזה, חכה עם הקנייה עוד חודש, אינטל תוציא מעבדים חדשים לשוק (ראה את האשכול על SANDY BRIDGE בפורום חומרה), AMD ו NVIDIA יוציאו כרטיסי מסך חדשים, חבל לקנות מפרט בסכום כזה כדי לראות אותו הופך למיושן בתוך חודש.
|
אוקיי. עכשיו כשאנחנו כבר יודעים מה מחיר כרטיסי GTX570 לעומת 470 בחודש הקרוב (ואף יותר), אני רוצה לאתגר אותך: האם ההפרש באמת שווה את המחיר וההמתנה, גם בכרטיסי המסך וגם במעבד?
בכרטיסי המסך אני חושב שכבר הודית שהפרש הביצועים לא שווה את הפרש המחירים (והאם אכן כרטיסי AMD החדשים יורידו את מחיר ה-570 עוד? אני בספק).
האם ההפרש בין הארכיטקטורה החדשה של אינטל לעומת הנוכחית הוא עד כדי כך משמעותי? האם הרכיבים החדשים יימכרו במחיר של מקביליהם הישנים כבר בחודשים הראשונים לשיווקם? לגבי השאלה האחרונה, אני מאד בספק, ולא בטוח עד כמה זה שווה. אם אתה מחשיב את המחשב שלך "מיושן" לאחר כל דור חדש שיוצא, אז המחשב שלך יתיישן כל כמה חודשים. אני במודע רוצה לקנות את ה-470 גם אם יצא כבר דור חדש יותר, כי כבר עכשיו מחירו נמוך יחסית לתמורה שהוא יביא לי לעומת מה שיש לי כעת (8800GTS). בנוסף, אני הולך להישאר עם מסך ברזולוציית 1920X1080, כך שיש גבול כלשהו לכמות כוח העיבוד שאני צריך. לכן, לדעתי, גם ה-I7 הנוכחי מספיק לי (אף יותר מכרטיס המסך, שכן זהו רכיב פחות קריטי למשחקים בימינו אם אינני טועה). בנוסף, שתי הארכיטקטורות כבר בשלות ובילו מספיק זמן בשוק = מינימום מרווח לפאקים בייצור, דרייברים לא בשלים או חוסרים במלאי.
מה דעתך?
|