לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-11-2010, 20:42
  Bobbin Bobbin אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.05.07
הצעה לשדרוג מפרט עד 6000 ש"ח

שלום לכולם,

להלן מפרט שהרכבתי בהתאם לצרכים שלי (משחקים חדשים, וכל השימושים הקטנים כאינטרנט, מסמכים וכו'). בנוסף, אני צריך שהוא יהיה שקט, יציב, וייראה לא רע.

מעבד:
[..] INTEL CORE i7 S1156 2.93GHz 870 - BOX ₪1429

לוח אם:
[..] GIGABYTE GA-P55A-UD3 ₪670

זיכרון:
[..] G.SKILL "RM" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS - זמין במלאי ₪536

כרטיס מסך:
[..] INNO3D HAWK GTX470 1280MB GDDR5- RETAIL ₪1260

כונן BLU-RAY:
[..] SAMSUNG SH-B083L BLU-RAY - BLACK ₪331

מארז:
[..] THERMALTAKE ARMOR A60 w/o PSU ₪470

ספק כוח:
[..] SEASONIC S12II 520W BRONZE - RETAIL ₪362

דיסק קשיח:
[..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM - זמין במלאי ₪276

דיסק קשיח 2:
SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM - זמין במלאי ₪276

הרכבת מחשב:
[..] הרכבה + בדיקות יציבות (מוזל מ3000ש"חּ או ברכישת מ.הפעלה) ₪45

מחיר סופי: ₪5655

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

מה אתם אומרים? בעיקר מעניינת אותי בחירת המארז: את המארז כאן לקחתי מכיוון שלפי סרטוני הוידאו באתר 3DGAMEMAN, ה- STOCK COOLING שלו נשמע הכי שקט מכל אלה ששמעתי, ושמעתי כמה. אבל אני מעדיף מארז עם עיצוב חלק יותר, שייתן לי אותה מידת רעש ואם אפשר - יהיה עם בידוד אקוסטי כלשהו (גם אם מינימלי), וכמובן פילטרים על כל פתחי המאווררים. מכירים כאלה?

נ.ב.: אם אחליט לשים את 2 ההרד-דיסקים במערך RAID, איזו קונפיגורציה הכי כדאית?

נערך לאחרונה ע"י Bobbin בתאריך 30-11-2010 בשעה 20:48.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-12-2010, 19:15
  Bobbin Bobbin אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.05.07
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי rlsf שמתחילה ב "בסכום כזה, חכה עם הקנייה עוד..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי rlsf
בסכום כזה, חכה עם הקנייה עוד חודש, אינטל תוציא מעבדים חדשים לשוק (ראה את האשכול על SANDY BRIDGE בפורום חומרה), AMD ו NVIDIA יוציאו כרטיסי מסך חדשים, חבל לקנות מפרט בסכום כזה כדי לראות אותו הופך למיושן בתוך חודש.

אוקיי. עכשיו כשאנחנו כבר יודעים מה מחיר כרטיסי GTX570 לעומת 470 בחודש הקרוב (ואף יותר), אני רוצה לאתגר אותך: האם ההפרש באמת שווה את המחיר וההמתנה, גם בכרטיסי המסך וגם במעבד?
בכרטיסי המסך אני חושב שכבר הודית שהפרש הביצועים לא שווה את הפרש המחירים (והאם אכן כרטיסי AMD החדשים יורידו את מחיר ה-570 עוד? אני בספק).
האם ההפרש בין הארכיטקטורה החדשה של אינטל לעומת הנוכחית הוא עד כדי כך משמעותי? האם הרכיבים החדשים יימכרו במחיר של מקביליהם הישנים כבר בחודשים הראשונים לשיווקם? לגבי השאלה האחרונה, אני מאד בספק, ולא בטוח עד כמה זה שווה. אם אתה מחשיב את המחשב שלך "מיושן" לאחר כל דור חדש שיוצא, אז המחשב שלך יתיישן כל כמה חודשים. אני במודע רוצה לקנות את ה-470 גם אם יצא כבר דור חדש יותר, כי כבר עכשיו מחירו נמוך יחסית לתמורה שהוא יביא לי לעומת מה שיש לי כעת (8800GTS). בנוסף, אני הולך להישאר עם מסך ברזולוציית 1920X1080, כך שיש גבול כלשהו לכמות כוח העיבוד שאני צריך. לכן, לדעתי, גם ה-I7 הנוכחי מספיק לי (אף יותר מכרטיס המסך, שכן זהו רכיב פחות קריטי למשחקים בימינו אם אינני טועה). בנוסף, שתי הארכיטקטורות כבר בשלות ובילו מספיק זמן בשוק = מינימום מרווח לפאקים בייצור, דרייברים לא בשלים או חוסרים במלאי.

מה דעתך?
ישן 13-12-2010, 12:19
  rlsf rlsf אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 09.10.04
כן
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Bobbin שמתחילה ב "[QUOTE=rlsf]בסכום כזה, חכה עם..."

ואני אנמק:
1. נכון שהמחיר של ה GTX 570 לא מצדיק את הפרש הביצועים מה GTX 470, אבל, וזה אבל גדול, אנחנו עדיין לא יודעים מה יהיו הביצועים של ה HD 6950 וה HD 6970.
הרבה מאוד ביקורות על ה GTX 570 טענו שיש לקחת בחשבון שהמחיר שלו יכול לרדת מהר מאוד אם תתחיל מלחמת מחירים בין NVIDIA ל AMD, והצפי הוא שזה מה שיקרה כי שתיהן מאוד רוצות להרוויח מתקופת מכירות החגים בחו"ל. אם ה HD 6950 יימכר סביב 300$ ויציג ביצועים שקולים הוא יכול לגרור את ה GTX 570 לכיוונו, מה שיהפוך את הפרש המחיר בינו לבין ה GTX 470 לכזה שמתאים להפרש הביצועים ביניהם, ויהפוך את הכרטיס להרבה יותר משתלם.
2. מבחני הביצועים המקדימים של SB מראים שיפור מאוד משמעותי, באשכול המידע עליו תוכל גם לראות את התמחור הצפוי שלו, שמתיישב ממש על התמחור הנוכחי (אותן נקודות תמחור, רק מעבדים שונים).

נכון שגם הדור הנוכחי של מעבדים יספיק לך, אבל קח בחשבון ששקע 1156 "ימות" עם הכרזת SB ולדעתי זה בזבוז לקנות היום לוח שבעוד כמה שנים הדרך היחידה לקנות עבורו מעבד תהיה באמצעות יד שנייה.

ישן 13-12-2010, 14:14
צלמית המשתמש של Taurus84
  משתמש זכר Taurus84 Taurus84 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.10.08
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי Bobbin שמתחילה ב "[QUOTE=Taurus84]מיותר לחלוטין..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Bobbin
כשקניתי את ה-E6750 הנוכחי, אמרו לי כאן בפורום שהקירור STOCK שלו שקט וטוב ואין שום בעיה לשים אותו. אני מבין שזה לא המצב בדור הנוכחי של ה-I7?

נכון מאוד. קירור סטוק נהיה קטן ומצ'וקמק, ואילו פליטת חום עלתה לעומת מעבדים דוגמת E6750. שקט לא ניתן להשיג איתו.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Bobbin
לגבי הזיכרון, ההבדל בין 1333 CL9 לבין 1600 CL7 עד כדי כך לא משמעותי?

אם אתה לא עושה OC, אז אין הבדל כמעט בכלל. רק הבדל ב-CL, שלא שווה את ההשקעה.
כי בקר הזיכרון שעכשיו נמצא על המעבד (ולא על הלוח, כמו בעבר) מגביל את הזיכרון ל-1333 בין כה וכה.

ואם כן תרצה לעשות OC מתישהו, זה המעבד בשבילך:
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6754
הוא נמכר באריזת BOX בלי קירור (כי בשביל OC צריך קירור ייעודי בכל מקרה), וניתן להגיע איתו לרמות מטורפות.

נערך לאחרונה ע"י Taurus84 בתאריך 13-12-2010 בשעה 14:27.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:39

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר