02-12-2010, 23:38
|
|
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה
|
|
חבר מתאריך: 06.12.04
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי idk125
המג"ד הוא בנאדם שאי אפשר לדבר איתו וגם ככה יש חוסר בסד"כ ביחידה.
יציאה לפיקוד משאירה אותי לפקד על חיילים לגבי תפקיד שאני בכלל לא אוהבת, מאיפה אני אתן להם ראבק? דוגמא אישית?
כן, דוגמא אישית. התפקיד הוא תפקיד חיוני. את התגייסת מאוחר מדי למלחמת לבנון השניה, אבל שם הראו בדיוק עד כמה הוא חשוב. ורוב התפקידים הם כאלה, ואפילו לא כאלה. כדאי להכיר בכך, גם אם את לא אוהבת אותו. מעבר לכך, אתגרי פיקוד שונים לחלוטין מלהיות חפ"ש ביחידה
חשבתי כבר על כל כך הרבה דברים ובכל זאת זה נראה כאילו אני במבוי סתום, אבל אני לא רוצה להתפשר על 3 שנים מהחיים שלי.
|
את רוב החיילים בצבא לא שואלים היכן הם רוצים לשרת, וזה, אגב, כולל את הבנים שמשרתים איתך. שירות לפי דרישה הוא פינוק - לפעמים מצליחים לעשות זאת, אבל לרוב זה לא קורה. אם את רוצה לנסות, את יכולה להגיש טופס 55 ולנסות להגיע ליחידות אחרות, אבל במידה ולא תצליחי, שביזות זה דבר שקל מאוד להכנס אליו וקשה מאוד לצאת ממנו. זה גם פתרון קל לחוסר שביעות רצון - הרבה יותר קשה להתחבר לתפקיד שאין ברירה אלא למלא אותו - זה אגב, משהו שנכון לחיים.
Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht
I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -
|