14-11-2010, 22:41
|
|
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
[QUOTE=MS_Rogue]אני רוצה שהדיון ישאר בתחום המציאות.
ציטוט:
* - אתה טוען שיש פתרון לבעיית הייצור של אינדוקציה מגנטית חזקה מספיק - פרט, הסבר והישאר בתחום המציאות.
|
חובבים משתמשים במגנט טבעי, או מגנט קבוע (פרומגנט, שיש לו בעיית רוויה). מהנדסים ישתמשו באלקטרומגנט. דוגמא: רכבות מגה-לב (רכבת רחף). תחום הרוויה של אלקרטומגנט גבוה הרבה יותר (תלוי בעוצמת הזרם).
ציטוט:
* - יודע להסביר איך תמנע מקליעים להיות מגנטיים במחסנית, תסביר. אל תחרטט.
|
להשתמש באלקטרומגנט עם קבל (בתוך הקליע). הקבל נטען מבחוץ ברגע האחרון ונפרק בקנה לפי אות (אלקטרוני או מכני, לא משנה). כאשר הקבל ריק, הקליע איננו מגנטי, בכלל!
ציטוט:
* - עם מהירות לוע של 400 מטר לשנייה (שווה ערך לברטה סדרה 92, 9 מ"מ, פחות או יותר) כבר היה אקדח, חובבני, קל משקל מספיק. אני לא דיברתי על אירייזר, אתה פתאום נכנס לי לסרטים. אם היית טורח לקרוא את השאלה שפתחה את הדיון היית אולי מבין מדוע אני מדבר, בין השאר, על הבעיות ביצירת נשק יד כזה. במקום זה, קפצת באמצע, בלי לטרוח לקרוא...
|
כמה רציחות היו עם ברטות, כמה רציחות היו עם האקדח ההוא? כמה נמכרות ברטות, וכמה נמכרים אקדחים אלקטרומגנטיים?
כבר ראיתי מוצר של "אקדח צנטרופוגלי". מנוע חשמלי קטן מסובב דיסקית גדולה שמסובבת קליע עופרת קטן... עד שטס כמו מרוגטקה. הדברים האלו נמכרים יותר מהאקדח שלך... חשוב למה?!
נערך לאחרונה ע"י Gilgamesh בתאריך 14-11-2010 בשעה 22:54.
|