07-10-2010, 15:10
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.12.04
|
|
נחל כזיב - ישראל
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי chatulim שמתחילה ב "תחרות "מטיילים- מצלמים" מס' 2- אשכול התמונות!"
בחרתי בתמונה הזו בגלל הסיפור שמאחוריה.
טכנית היא לא מהטובות שלי ולא מהטובות באשכול הזה, אבל היא מהווה את גולת הכותרת של טיול שעשינו לאחרונה בצפון (ואפילו שיש תמונות מרהיבות מאיזורים שונים של הגלובוס - אין על הנוף הישראלי... זה תמיד יהיה הבית היפה שלנו )
המקום הוא נחל כזיב.
התחלנו את המסלול במצודת מונפורט. כדי להגיע למצודה, היינו צריכים לרדת מהחניון לוודאי ואז לעלות בחזרה למצודה. בימים החמים של ספטמבר 2010, דובר על סיפור לגיבורים מזדמנים.
לאחר הירידה בחזרה מהמצודה, חלק מלוחמי הטיול החלו מתייאשים.
המוביל הבטיח לכולנו מים קרים וזכים, בהם נוכל לטבול ולקרר את הגוף, אבל ככל שנמשכה הדרך, והבריכה איננה - החלו אנשים מתאיישים ומאבדים אמונה.
בשלב מסויים, נשברו גבי הגמלים והקבוצה התפצלה. הלוחמים חסרי הלאות המשיכו לחפש את הבריכה המסתורית בשמש היוקדת, ואילו העייפים והתשושים, עשו דרכם במעלה הוודאי בחזרה לחניון, להכין אוכל ולנוח מעט.
המסע היה קשה. נראה כי אנו סתם הולכים בדרכי עפר ללא שום סימון, ללא אנשים ועם הרבה מאוד שמש, והנה החלו נשמעים גם בקרב הלוחמים האמיצים קולות "בועז, אולי הבריכה לא כאן?" וגם "בועז, אתה בטוח שיש כאן בריכה? לא שומעים מים".
אך המנהיג הנערץ לא וויתר והמשיך להוביל אותנו לאורך הוודאי.
התמונה שאני מצרף לכאן לא יכולה לתפוס את העיניים הנוצצות למראה המים הקרים והרטובים הללו, אשר נתגלו אלינו כמו קסם באמצע יום כל כך חם.
הדובדבן שבקצפת.
התמונה נלקחה במיוחד כדי להראות לחברה' האחרים מה הפסידו
וכדי לסבר את גודל הבריכה, אני אצרף גם צילום של המפל בקצה הרחוק, עם אנשים כדי לתת סדרי-גודל.
האיזור בסוף הבריכה, בהגדלה:
https://2010-uploaded.fresh.co.il/2...07/61732921.jpg
בהצלחה לכולם - צילומים נהדרים אחד אחד
|