14-09-2010, 16:13
|
|
|
|
חבר מתאריך: 07.12.09
|
|
* זה שעיתונים נראים ככה, זה רק מעיד, שיותר נוח לבנות ככה דף של עיתון, לא שיותר נוח לקרוא. פורם ועיתון זה מדיומים שונים לחלוטין, והחוקים שרלוונטיים*לאחד, לא קשורים לשני. חוץ מזה טור אחד גורם לטקסט להראות יותר עמוס, ויותר קשה לקריאה, כי כל פעם שאני יורד שורה עם העיניים אני צריך לחפש את ההתחלה של השורה הבאה.
ואני קורא הודעות שלך כי בד"כ הן מעניינות, למרות הפירמוט המוזר.
ד"א זה נושא שהושקע בו הרבה מחקר בעולם, איך נכון לבנות דף אינטרנט, ועובדה שהרוב לא בנויים בטורים.
עיניינית:
בולשביקים.
קודם כל זכותו של כל אדם לפעול למען האינטרסים שלו בפרלמנט.
לגבי השאר אני פשוט לא מסכים איתך. יש באמותינו*משרד תשתיות לאומיות, ומשרד אוצר, לשניהם יש שר שאחראי אליהם ומנכל, ארבעתם מודעים למצב החוקי של חיפוש נפט\גז בישראל, ומחלקים רישיונות לאלה. אין פה שום פקיד שהתרשל, יש פה יזם (תכלס כמה יזמים, כי יש לו משקיעים) שהלכו לחפש מים במדבר - או נפט בישראל, סיכנו מהונם, השקיעו מה שהשקיעו ומצאו מה שמצאו, ופתאום כמה פוליטיקאים התעוררו וקופצים ונזכרו שמה שהיה לפני כמה שנים קרקעית הים, הפך פתאום לנכס לאומי, ורואים איך הם יכולים להביא עקיצה ורווח פוליטי, ע"י שינוי רטרואקטיבי של חוקי המשחק.
אני גם לא אומר שלא צריך להעלות את התמלוגים האלה, רק שצריך לעשות את זה בצורה הוגנת הגיונית, ולא בשביל "לעקוץ".
|