30-09-2010, 13:55
|
|
|
|
חבר מתאריך: 30.05.02
|
|
הצבעתי אחר.
b.b.b - אכלתי שם לא ממזמן בפעם הראשונה והיה מעולה, מזמין להזמין את הb b b ואז מקבלים שלושה המבורגרים קטנים - אחד בקר, אחד אנטריקוט ואחד טלה או כבש, אני לא זוכר (נראה לי טלה), אבל בגלל שהייתי שם פעם ראשונה אני לא יכול להכתיר אותה כמקום אהוב עדיין.
מוזס - בעבר היו הטובים ביותר, עם הזמן הם ירדו באיכות, היום הם סבבה לא יותר מזה.
אגדיר - מגיע להם קרדיט על זה שהם היו הראשונים, יש להם גם חלת בצל מעולה
בלאק - אחת הרשתות עם ההבדלים הכי גדולים בין מסעדה אחת לשנייה וזה גרוע מאוד, בכפר סבא האוכל מגעיל והשירות נוראי, בסניף עזריאלי פשוט שודדים ממך את הכסף בלי תמורה אמיתית, באר שבע סביר יש סיכוי לפול על יום טוב ויש סיכוי ליפול על יום גרוע, רחובות מעולה. בקיצור אפשר לדרג כל סניף בנפרד אבל אי אפשר להגיד שכרשת היא רשת איכותית, לצערי הם גאונים בבחירת מיקום וככה יוצא שזה המקום שאני אוכל בו הכי הרבה, אבל אני ממש לא אוהב אותם.
מקומות שמתמחים בבשר - סביר להניח שאני אעדיף לאכול שם משהו יותר מעניין.
ואני חייב להוסיף - כנראה שאני שומר להם חסד נעורים, אבל בורגר ראנצ' זה עדיין מקום שאני מאוד אוהב בו את ההמבורגרים שלהם, אני לא משווה את זה למסעדות אבל האלף האיים שלהם והברביקיו זה דבר שאין בשום מקום אחר אם הבחירה תהיה בינהם לבין מסעדת המבורגר בינונית אני מעדיף בורגר ראנץ
דבר שאני חייב לציין שמפריע לי בכל המסעדות האלו - ממתי צ'יפס הוא לא חלק ממנת המבורגר?? זה מגוחך שצ'יפס הוא תוספת - זה כמו למכור פיש אנד צ'יפס בלי צ'יפס (אולי היינו צריכים לקרוא להמבורגר המבורגר אנד צ'יפס), זה כמו לא למכור המבורגר עם החלק העליון של הלחמניה וזה כמו למכור חומוס בלי פיתות. שף שמכבד את עצמו לא מוכר רק חלק מהמנה ודורש ממך כסף לקבל את כל המנה
נערך לאחרונה ע"י High_Hopes בתאריך 30-09-2010 בשעה 14:01.
|