20-09-2010, 23:38
|
|
|
חבר מתאריך: 25.12.05
|
|
אולי בקזינו אפשר להמר ממש עם כסף, לא בדקתי
הדיוטי הוא של ג'יימס ריצ'רדסון, אז אני מניח שקונים שם בכסף/כרטיס אשראי: בסך הכל עושה רושם שהוא סביב סיגריות/משקאות/בשמים, למרות שיש קצת (מאוד) מכשירי חשמל, נעליים וכו'. חנות קטנה וצפופה: אם היו מציאות אז זה רק בתחום הבישום או המשקאות, ולא בדקתי. קשה לדעת דברים כאלה כי באוניה "הכל" סביב אוכל, קניות וכו', כך שאנשים אוכלים גם כשלא צריך, קונים גם כשלא צריך וכו': זה כמו מלון הכל כלול, אבל יותר אינטנסיבי. הדיוטי פרי באוניה נסגר כשהיא במים טריטוריאליים, כולל בזמן עגינה בנמלים, וכשפותחים אותו מחדש צפה להתנפלות כאילו מחלקים משהו בחינם. די משעשע המראה הזה. בנמל בחיפה יש דיוטי פרי שנראה כאילו הוא לפני מכירת חיסול וגם בו מוצרים די דומים. אם אתה יורד בקפריסין (ולא רודוס/כרתים, שאני לא מעודכן לגבי מה שהולך שם) אז קח בחשבון שאין שם מציאות של ממש, פרט לצעצועים ממותגים, וגם זה רק כי בישראל המחירים לא שפויים (אני חושב שאין לך ילדים...). אין בנמל בקפריסים דיוטי פרי.
עוד עצה: כשהאוניה חוזרת לחיפה, אלא אם אתה ממש בלחץ להגיע לאנשהו, קח את הזמן שלך ושב בסיפון, או בחדר האוכל אם הוא פתוח. הפריקה מהאוניה הקטנה הזאת מאוד לחוצה, המעברים וחדרי המדרגות צפופים וזה סבל למי שמנסה לצאת שלא בין האחרונים (לא צריך להיות מבין גדול באוניות כדי להבחין שבמקור זו הייתה מעבורת שעברה הסבה לאוניית קרוזים, ולכן היא לא נוחה מאוד כשכל הנוסעים בתנועה). שב על הסיפון שמעל הרציף וחכה עד שתראה שכמה מאות אנשים כבר עברו (אתה יכול לראות אותם מתגודדים בכניסה לטרמינל, בשמש). אני עוד הייתי בשיט שהרכב האוכלוסיה היה "סביר": אני לא רוצה לחשוב מה קורה באיזה "קרוז" שאבי ביטר הוא האומן אורח.