לטעמי עולם הכלבנות המבצעי-בטחוני לא מקבל מספיק זרקור, אני משתף תמונות מתוף האוסף הפרטי שלי (כמובן שאיפה שיש קרדיט לצלם אכתוב), חלק יהיו מהשנים האחרונות וחלק מהמאה הקודמת.
אשמח לשת"פ
כלב תקיפה עם זמם אלקטרוני של יח' מצדה צלם גדי קבלו
אימון גובה של צוות מיח' RAID יחד עם כוח מיוחד כלשהו של חיל האוויר
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי SG-Israelk9 שמתחילה ב "תמונות של צוותים כלבניים מרחבי העולם"
עולם הכלבנות המבצעי הוא מרתק.
מצד אחד תמיד מדהים לראות את הכלב שלהם.
מצד שני, עצוב לי לפעמים לראות בע"ח שמשמש לדברים כאלה בגלל סכסוכים בין בני האדם - אבל לא על זה הפורום מדבר.
לעניינו, מהמעט שאני יודע, לא אכתוב, כי לא מכיר את המגבלות בתחום.
אבל בהחלט חושב שיש המון מידע מרתק ששווה לחלוק ואם מישהו יכול\ יודע - מוזמן.
למלא תמונות רנדומליות מחיפוש בגוגל זה סתמי.
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Prototype שמתחילה ב "עולם הכלבנות המבצעי הוא..."
אשמח להרחיב בכל נושא שתבחר....
אני מעולם הזה, הכשרתי כלבי בטחון, וקולגות "מעולם הK9 בעולם"
יכול לומר (לא הייתי בעוקץ או ביח' הכלבנים של חה"א אך בעל היכרות כזו או אחרת איתם), שמשלב מסויימים לא סתם אומרים שהם כלי ביולוגי/אמל"ח לכל דבר ועניין.
בעניין התמונות - יכול להסכים אבל מי שמגיע מהעולם הזה ומכיר ניואנסים כאלו ואחרים אלו יכולות להיות תמונות מרתקות (בדיוק כמו שתמונת של צוותים עם אמל"ח שלקוחות מגוגל יכול להיות סתמי)
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי SG-Israelk9 שמתחילה ב "אשמח להרחיב בכל נושא..."
רק תיקון קל - בתמונה הראשונה של מצדה זה לא "זמם אלקטרוני" אלא שוקר חשמלי. זה נועד לאפשר אפקטיביות להפעלת כלב עם זמם במתארים פחות אגרסיביים שלא מצריכים שימוש בכלב תקיפה ללא זמם.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי SG-Israelk9 שמתחילה ב "תמונות של צוותים כלבניים מרחבי העולם"
זה נושא ענק ויכול להתפזר, אולי כדאי למקד לכיוון יחידות צבאיות או כוחות מיוחדים.
וגם בתוך כל תת-נושא (צבא, משטרה, אבטחה, חילוץ, משמר לאומי, אימונים והכשרה) יש את תחומי תפיסות סמים או כלבי חבלה או פטרול או חיפוש והצלה, עבודת נשיכה וכו'
סתם לדוגמה - אם נסתכל על עבודת משטרה בלבד הנה 20 דקות של עבודת כלבנים לתפיסת חשודים.
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי סיורניק שמתחילה ב "זה נושא ענק ויכול להתפזר,..."
ציטוט:
במקור נכתב על ידי סיורניק
זה נושא ענק ויכול להתפזר, אולי כדאי למקד לכיוון יחידות צבאיות או כוחות מיוחדים.
וגם בתוך כל תת-נושא (צבא, משטרה, אבטחה, חילוץ, משמר לאומי, אימונים והכשרה) יש את תחומי תפיסות סמים או כלבי חבלה או פטרול או חיפוש והצלה, עבודת נשיכה וכו'
אין לי רצון לפרק את האשכול לתתי- מקצועות אחרת נפסיד את המטרה שלהם, כל המטרות שכתבת מטרתן אחת!! הצלת חיי אדם
סתם לדוגמה - אם נסתכל על עבודת משטרה בלבד הנה 20 דקות של עבודת כלבנים לתפיסת חשודים.
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי SG-Israelk9 שמתחילה ב "[QUOTE=סיורניק]זה נושא ענק..."
ואם כבר סרטון לקט, אז למה לא כזה תוצר כחול-לבן
המאנם החלק המשטרתי קטן יחסית, אבל ניתן לראות ברוב הסרטון קטעים נבחרים מתוכנית ההכשרה הממלכתית של הולנד, אחוז גבוה מהכלבים שמה שירתו ככלבי משטרה וMWD מהמובילים בעולם.