לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-08-2010, 23:26
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
חזרתי ממהצגה עם מיכל כתום ענקי. אף אחד לא קנה ממני 'מיץ תפוזים'
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "לפחות היא חזרה בה מהחרם."

נו טופ - חזרתי מההצגה הנהדרת 'ינטל'. הכוכבת היא 'אולה שור'. זו שחתמה וחזרה מחתימתה בכדי להסיר מהנאתי את עננת הזרות שלרגע שרתה עליה. אולה היא מעולה וההצגה מקסימה אבל על כך לכשיהיה לי זמן.

שתי נקודות מענינות ששמתי לבי אליהן:

[1] ההפקה מדהימה. עשרים שחקנים על הבמה [אחד מהם ילד], תזמורת מאחרי הקלעים, תפאורה ובעיקר תאורה מתוחכמות. צוות גדול של סדרנים ומבנה מפואר. את כל היופי הזה לא מכסים ממכירת כרטיסים - גם לא במחיר מלא.

[2] בטרם החלה ההצגה דגמתי כיפות ושביסים. 11 כיפות ו14 שביסים נצפו בין 150 היושבים בשורות שלפני. סקר מהיר נוסף של ספירת כיפות ביציאה מהאולם העלה יחס של 1:9.

מה זה בא ללמדנו? [למעט כמובן זה שאני דמות לא תרבותית שסופרת אנשים ששחקן בינוני עד גרוע בשם 'דורון' לא סופר אותם אבל סופר בתאווה את כספם].

זה בא ללמדנו שאפילו בתוך ת"א הגדולה לא יכול מנהל הכספים של הקאמרי להכריז על 10% מקהלו +עוד אילו אחוזים לא מבוטלים של ימניים, כאלה שיודעים שאחרי הימניים יבוא תורם של השחורים, הרוסים, האתיופים והאשכנזים שלא חושבים 'נכון' וגם סתם של אנשים מהשמאל שהינם בעלי מוסר יותר מאורגן מהטיפוס ההיסטרי מערוץ הכנסת [נדמה לי שקוראים לו דורון והוא טען שהוא שחקן].

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 31-08-2010, 11:22
  משתמש זכר פלמינג פלמינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.09
הייתי מציע לכבודו שיפיק עוד לקח חשוב ביחס לעם ישראל
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "חזרתי ממהצגה עם מיכל כתום ענקי. אף אחד לא קנה ממני 'מיץ תפוזים'"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי .ישראלה היפהפיה

נו טופ - חזרתי מההצגה הנהדרת 'ינטל'. הכוכבת היא 'אולה שור'. זו שחתמה וחזרה מחתימתה בכדי להסיר מהנאתי את עננת הזרות שלרגע שרתה עליה. אולה היא מעולה וההצגה מקסימה אבל על כך לכשיהיה לי זמן.

שתי נקודות מענינות ששמתי לבי אליהן:

[1] ההפקה מדהימה. עשרים שחקנים על הבמה [אחד מהם ילד], תזמורת מאחרי הקלעים, תפאורה ובעיקר תאורה מתוחכמות. צוות גדול של סדרנים ומבנה מפואר. את כל היופי הזה לא מכסים ממכירת כרטיסים - גם לא במחיר מלא.

[2] בטרם החלה ההצגה דגמתי כיפות ושביסים. 11 כיפות ו14 שביסים נצפו בין 150 היושבים בשורות שלפני. סקר מהיר נוסף של ספירת כיפות ביציאה מהאולם העלה יחס של 1:9.

מה זה בא ללמדנו? [למעט כמובן זה שאני דמות לא תרבותית שסופרת אנשים ששחקן בינוני עד גרוע בשם 'דורון' לא סופר אותם אבל סופר בתאווה את כספם].

זה בא ללמדנו שאפילו בתוך ת"א הגדולה לא יכול מנהל הכספים של הקאמרי להכריז על 10% מקהלו +עוד אילו אחוזים לא מבוטלים של ימניים, כאלה שיודעים שאחרי הימניים יבוא תורם של השחורים, הרוסים, האתיופים והאשכנזים שלא חושבים 'נכון' וגם סתם של אנשים מהשמאל שהינם בעלי מוסר יותר מאורגן מהטיפוס ההיסטרי מערוץ הכנסת [נדמה לי שקוראים לו דורון והוא טען שהוא שחקן].

למרות יריקת המצח של התורכים, עם ישראל עדיין נוהר ל"הכל כלול".
"תדגום" בשדה התעופה כאלה שיגידו לך שאותם זה לא בדיוק מעניין וזאת לא הבעיה שלהם.
ישן 31-08-2010, 19:56

אז אם כל זה נכון
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "אני חושב שעדיין יש הבדל בין הקאמרי לאנטליה."

איך תהיה התגובה שלך על רופאים שיצטרפו לחרם.
מתנדבי מד"א שיחליטו כי מטעמים כאלה ואחרים אינם מוכנים להגיע ליישוב בשומרון או באריאל?
יש כאן שבירת כללי משחק שהיו עד כה. אנו מדברים על התארגנות קבוצות "איכות" הקוראות להחרמת מוסד כזה או אחר. היום באיו"ש ומחר במקום אחר ומישהו צריך לעשות סוף למחול המטורף הזה המתפתח כעת.
הבעיה במדינת ישראל שהכלל "או שהפריץ ימות או שהסוס ימות" עובדת במקרים הללו. כולם מקווים כי העניין ימות מאליו ואז לא נצטרך להתעסק איתו יותר.
אני בדעה שצריך תגובה חזקה לכל מקרה אנטי-דמוקרטי כזה. זהו ניצול ציני של דמוקרטיה המתירה לשמאלנים להמשיך ולחגוג על תקציב ממשלתי ולהשתמש בו כדי לנגח אותה.

אני רוצה לראות תאטרון ואני מאמין כי צריך לתקצב יוצרים כי התרבות היא מצרך חשוב ביותר, אבל צריך לעשות סוף להשתוללות של קבוצות כאלה, שעושות שרות טוב לכל שונאי ישראל.
ישן 31-08-2010, 20:57
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
האם תחרים בעת צורך [חלילה] את מיון הדסה רק כי דונחין כתב את שכתב?
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי פלמינג שמתחילה ב "אז אם כל זה נכון"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3932852,00.html

הרי ברור שהשוואת ישראל לגרמניה הנאצית היא התרת דמם של יהודי הארץ בעיני לא מעט מאלה שרופאים למען זכויות אדם דואגים לזכויותיהם. הרי דבריו כעובד ציבור גרועים בהרבה ממעשי דורון הצרחן השחקן המתחיל מערוץ הכנסת.

__

אבל... ה'עמדה' המוצגת היא בסה"כ עמדה נקלת של מתיימר אחד לעניני מוסר שסביבו רופאים, אחיות ואנשי צוות לא פחות טובים ממנו מבחינה מקצועית אבל צנועים יותר מבחינת הבנת הזכות לשיפוט מוסרי של העם היהודי בכלי השואה. כנ"ל לגבי X שחקנים מתוך צוות של עשרות רבות. יש בתוכנו מזה דורות יהודים טעוני זעם קדוש וקולני כלפי בני עמם באשר יהיו או באשר יעשה כל זמן שיש לבני עמם דופק. האנשים הללו מקושרים ומרושתים [ולא, הם ממש לא יותר מוכשרים או רבים]. אם נחרים כל מקום בו הם דורכים בכזאת קלות - לא יוותר לאן ללכת...

עוד לא הוקם ההיכל באריאל, עוד לא עמד איש במבחן ויתרה מכך - מעסיקיהם של הנובחים הבהירו לנו וגם לעובדיהם כי תקציב המדינה ודעת הקהל חשובים להם. כבר להחרים? רק בשביל המתוסכל מהשורה השלישית במחזמר שלמרות ששלושה עשורים חלפו מבית צבי כל רבע שעת התהילה שלו מסתכמת בקלוז-אפים עם תמונות של נאמר דגל אש"פ וחתימה על מניפסט ההכפשה השבועי של אחת משלוחות הקרן?
ישן 31-08-2010, 21:11

המאמר מעורר תיעוב בכל רמה שהיא
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "האם תחרים בעת צורך [חלילה] את מיון הדסה רק כי דונחין כתב את שכתב?"

ודרך ההשוואה מעידה על בורותו ורשעותו של הכותב.
לתאר דרך צינית של הקמת "חומת מגן" למילוט עובדים זרים והשוואתה לפעילותו של שינדלר מעידה על זילות השואה והשימוש ביסודות וחומרים של השואה כדי לתאר מצבו של האחר. אבל למה צריך להתפלא "שוטר נאצי", "יודונאצי" ועוד ביטויים בישרו ומבשרים את אלה שמתבצרים במגדלי שן ומשפריצים שינאה.

לגבי החרמות של בתי חולים, אני למדתי בזמנו "כי בגלל רשע אחד נענשת כל העיר" , רופאים יכולים לעשות שם וקריירה על מצג הומני, כמו הטיפול ה"אקזוטי" בילדי זרים, ילדים המובאים מהשטחים וכאלה שבאמת עושים כותרות.

מתברר כי יש עוד ציבורים בישראל שעושים את אותה פעולה ובסך הכל אותה גברת בשינוי אדרת.

אם הנושא חשוב, אפשר לנהל נגדם מלחמה לא פחות כואבת, הראש היהודי ימצא לנו גם לכך פטנט.
ישן 31-08-2010, 21:19
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
קודם כל לינק החיפוש שלך, לפחות אצלי, לא מוביל לשום מקום
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי פלמינג שמתחילה ב "קודם כל, התשובה היא חיובית."

דבר שני: כשאתה מביא את האנלוגיה של "עם ישראל החרא שיורקים עליו באנטליה והוא אוכל את זה הכל כלול" אתה לא מתכוון לתופעות שמוצאים בגוגל, אלא למשהו שמיוצג היטב במציאות. ובמציאות, גם אם זה הורס לך את התאוריה, הישראלי בהחלט מחרים את אנטליה. מי שנוסע לרודוס - יעד שעד לפני שנה נחשב ליעד של ערסים מהמרים- משלם 130-160 אחוז ממחיר השוק של אנטליה, ומקבל רמה נחותה בהרבה (השירותיות והמקצועיות של היוונים נחותות בהרבה מאלה של התורכים), הוא לא אדם חזיר ש"רק רוצה הכל כלול, 50 דולאר פחות וזין על הכבוד". איפושהו בדחף שלך להוכיח בכל מקרה ש"הישראלי הוא חרא" אתה די מזכיר לי את ערוצי המדיה ההמונית של ישראל, שאיכשהו עולצים חוגגים כאשר (לכאורה) הישראלי שוב נתפס כטיפש תאב בצע. עד שלפתע מסתבר שהישראלי הוא בעצם ערבי, ואז הידיעה יורדת לסוף המהדורה, ובלי שום פרשנות. המציאות, אגב, נמצאת בעמוד השער/המודעה היומית של סיטונאי החבילות הגדולים. הם משקיעים כסף רב מאוד במקומות אלה, שמייצגים מצידם את מה שנמכר. תמיד יהיה זה שיפתח דוכן וימכור את מה שהאחרים לא מוכרים. ערבים לא יושבים בסוכה, אבל חופשים של רבים מהם חופפים לאלה של מי שכן.

נערך לאחרונה ע"י g.l.s.h בתאריך 31-08-2010 בשעה 21:21.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:45

הדף נוצר ב 0.10 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר