לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 03-08-2010, 21:29
צלמית המשתמש של hagar_krispin
  משתמשת נקבה hagar_krispin hagar_krispin אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 19.03.03
הודעות: 17,424
שלח הודעה דרך ICQ אל hagar_krispin Facebook profile Follow me...
קטעים גלידות רבותי, גלידות!

גלידות רבותי גלידות!
איך הכל התחיל? חמותי טסה לארגנטינה והחלטנו לנסות את קערת הכנת הגלידה שנחה אצלה בארון
קערה דנדשה כלי להכנת גלידה שמתחבר למיקסר של קיצ'נאייד, לקערה הזו דופן כפולה??? מלאה בנוזל
יש להקפיא את הקערה למשך 15-24 שעות לפני הכנת הגלידה.
אני מבטיחה לכם שהגלידות יוצאות טעימות יותר מאלו שיש בגלידריות!
מתכון לקוח מפה

לתמונות נוספות - שלבי הכנה אתם מוזמנים להכנס לקישור

גלידת וניל בסיסית

רכיבים:
4 חלמונים
1 כוס חלב
1 כוס שמנת מתוקה
1/2 כוס סוכר
גרגרי מקל וניל / כפית תמצית וניל איכותית

אופן ההכנה:
בקערית המיקסר יש להקציץ את החלמונים לקצף בהיר.
להכניס לסיר את החלב,שמנת, סוכר, וניל ולחמם את התערובת על אש בינונית , לבחוש תוך כדי חימום
עד להמסת הסוכר. שימו לב לא להביא לרתיחה!!!
לצנן 5 דק' ואז להשוות טמפרטורות , לשפוך 1/3 מהבלילה שבסיר אל תפיחת הביצים תוך כדי ערבוב במטרפה,
לשפוך את בלילת הביצים לתוך הסיר.
לחמם על אש בינונית תוך כדי ערבוב עד להסמכה קלה של התערובת – ושוב גם פה – לא להביא לרתיחה.
לקרר את התערובת בתחילה על שיש המטבח ולאחר מכן להכניס למקרר, חשוב שהתערובת תהיה קרה.
להוציא את קערת הגלידה (שהיתה במקפיא 24 שעות) לחבר את הקערה למיקסר ואת המערבל המיוחד,
למזוג את תערובת הגלידה שהכנו לקערה הקפואה ולהפעיל את המיקסר על מהירות מס' 1 למשך של 20 דק'.
ואז כאשר תתקבל תערובת אוורירית במרקם גלידה, יש להעביר לקופסא מתאימה ולהכניס להשלמת הקפאה לשעה נוספת לפחות.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה


גלידת נוטלה

מתכון בסיס של גלידת וניל אבל:
להפחית את כמות הסוכר לרבע כוס סוכר
3 כפות שוקולד נוטלה – את הנוטלה אתם מוסיפים לבלילה לאחר שהסמיכה ולאחר שכבר הורדתם מהאש.
ואז לקרר וכו'.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

.
גלידת וניל -ריבת תות

מתכון בסיס של גלידת וניל אבל:
להפחית את כמות הסוכר לרבע כוס סוכר
3 כפות גדושות ריבת תות ביתית (הכי שווה ביתית) -את הריבה מוסיפים לתערובת רק אחרי 10 דק' בעת הכנת הגלידה עצמה בקערה הקפואה.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה


כמובן אפשר לגוון בלי סוף עם הטעמים :
ריבת חלב , מייפל, פצפוצי שוקולד, פקאן סיני, חלבה, פיסטוק (מחית פיסטוק), אגוזים, שקדים מקורמלים,
מחית נוגט, שברי בוטנים, ריבות בטעמים שונים וכו' וכו'.
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:37

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר