לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-07-2010, 16:38
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
כתבה שהופיעה אתמול דווקא ב"הארץ": הרש"ף מנסה לטייח ניסיון אונס של פעילת שמאל מארה"ב

המשטרה הפלסטינית עצרה לפני כשלושה חודשים את עומאר אלאדין, תושב הכפר אום סלמונה שמדרום
לבית לחם, בחשד שניסה לאנוס פעילת שלום אמריקאית שהתגוררה בכפר

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1179618.html

-----------------------------------------------------------------------------------------------

לפני הכל, אני מקווה שברור לכל שהביטוי "פעילת שלום" מופיע במקור, ולי יש שמות קצת יותר קולעים
לפעילים/פעילות מהסוג הזה...

שנית, בכתבה מצויין (סופסוף) שזהו לא מקרה יחיד, ושהדבר קרה. התייחסות במובלע לתופעה, שכנראה
נפוצה למדי, בהתחשב בתרבות הצעירית ובראייתה כל אישה שלא לובשת תלבושת מסורתית, סוג של
זונה, מופיעה גם באתר של ארגון סייעני הטרור ISM:
במסגרת ההזמנה לתומכי טרור "להצטרף אליהם בפלסטין", ואחרי טיפי כיצד לרמות במעברי הגבול
היבשתיים והאוויריים של ישראל, מסופר אודות "גיבושון" שמעביר הארגון "בשטחים הפלסטיניים הכבושים
והנצורים". בין שאר הסמינרים המועברים באותם יומיים אינטנסיביים, ישנו גם "סמינר על הטרדה
מינית"' , המספר לנו ש"גם בפלסטין קיימת התופעה המצערת של הטרדות מיניות", ומציע טיפים כיצד
למנוע את התופעה (מבלי להעלות את הרעיון המבריק של - ל-א ל-ב-ו-א ל-כ-א-ן...).

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ולטקסט המלא:
http://palsolidarity.org/join/training/

ראוי לשבח את "הארץ" על שהיה כלי התקשורת היחיד שפרסם את הכתבה הזו. הוא מוכיח פעם
נוספת, שחרף היותו שופר של האולטרה-שמאל, עדיין קיימות בו הבלחות של עיתונות, שלא קיימות
אפילו ברמז בווינט, וואלה ובאנרג'י (ומי שראה את סיקור "זיכוי" הנגבי - לא יכול שלא להבין על מה אני
מדבר...)
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-07-2010, 18:11
  Scattered mind Scattered mind אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.06.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "כתבה שהופיעה אתמול דווקא ב"הארץ": הרש"ף מנסה לטייח ניסיון אונס של פעילת שמאל מארה"ב"

ציטוט:
כאשר הובא הדבר לידיעת הוועדה העממית, המתאמת את פעולות המאבק העממי בכפר, סירב אלאדין להתנצל וטען כי מדובר באירוע שולי וטבעי. הפעילה ביקשה מהוועדה להתלונן על שאירע בפני רשויות החוק, ובעקבות זאת נעצר אלאדין בבית לחם. משהסכים להתנצל, שחררה אותו המשטרה הפלסטינית ממעצר.

באמת קראתי את זה הרגע? :|

ציטוט:
מתאם פעילות הוועדה העממית באזור אום סלמונה ואל-מעצרה, מחמוד זוואהרה, הסתפק בתגובה הבאה: "המאבק נגד הגדר הינו מאבק משותף, שאינו נגד הזהות הישראלית או היהודים. במאבק העממי שלנו משתתפים ישראלים, זרים ופלסטינים. אנו מקווים שהפעילות שלנו תהווה מסר לחיילים הישראלים כי עליהם לחדול מפעולותיהם נגדנו ומהפגיעה בזכויות אדם".

גם נסיון האונס כנראה היה באשמת הכיבוש הישראלי...

שוב פעילי השלום ימשיכו לשקר לעצמם שזה לא באשמת הפלסטינים אלא באשמת התנאים בהם הם נאלצים לחיות בעקבות הכיבוש.
ישן 15-07-2010, 18:14
  hamora hamora אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.09.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "כתבה שהופיעה אתמול דווקא ב"הארץ": הרש"ף מנסה לטייח ניסיון אונס של פעילת שמאל מארה"ב"

כמה נקודות:

1. ראיתי את הכתבה אתמול ואכן התפלאתי שלא צפה פה מוקדם יותר.

2. לא ברור לי מדוע העיתונות הישראלית ממשיכה לדבוק במונח השנוי מאוד במחלוקת ׳פעילי שלום׳ הBBC למשל עבר כבר ל׳פעילים פרו פלסתינאים׳ או סצם ׳פעילים׳.

3. בהתחשב בדעותיהם של מוסלמים ואנשי מדינות ׳מתפתחות׳ (כולל נשים!) על נשים מערביות (למשל האמונה האבסורדית שאמריקאית שרוצה להתקדם בעבודה צריכה להופיע ב׳מיני׳ ולהתפקר בעוד שכל מי שמבין משהו בתרבות הקורפרייט האמריקאית יודע שהתנהגות כזו תביא, במקרה הטוב, לעצירת קידום ובמקרה הרע לפיטורין) הרי שכל הסיטואציה של פעלות מערביות בכפרים פלסתינאים פשוט מתחננת לארועים כאלו ואין לי ספק שהתופעה נפוצה הרבה יותר ממקרה יחיד. אגב, מנסיון אישי, אפילו הליכה בי-ם של בחורה יהודיה לבושה סולידית ומלווה בבחור (אני) יכולה להסתיים בנערים שייגעו בבחורה באופן שבארה״ב למשל יכול להסתיים במעצר ותביעה.

4. למרות שנורא אוהבים לספר (כולל בפורום הזה) כמה אנשי העולם המפותח בורים ביחס לאנשי העולם המתפתח הרי שההפך (בורותם של המתפתחים ביחס למפותחים) נכון וחמור הרבה יותר.

5. אתה לפעמים מאשים אנשי ״כמוני״ בשחצנות כשאנחנו אומרים שאנחנו לא קוצים ״לרדת לרמתו״ של הצד השני אבל כן, לפחות בדברים כאלו אני סבור שאנחנו יותר טובים מהם ואני לא רוצה לרדת לרמתם. תקרא לי צבוע וגזען אבל אני מתעקש שהיחס לנשים ומיעוטים בחברות מתפתחות הוא מחפיר וטעון תיקון (ולא, אני לא קונה שהבורקה, החיג׳אב ושאר הסמרטוטים שמוסלמיות שמות על הראש הם סמל של שחרור ועצמאות של האישה המוסלמית ואולי עדיף שאני אעצור פה ולא אבטא את דעותי האסטתיות בנוגע לפאות שכמה נשים יהודיות מתעקשות לחבוש).

6. הארץ אמנם שמאלני, לפעמים מאוד, אבל הוא לא המפלצת האנטי ציונית שלפעמים עושים ממנו.

ישן 15-07-2010, 18:47
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

לעניין הנקודות:
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי hamora שמתחילה ב "כמה נקודות: 1. ראיתי את..."

1. כמו שאתה ראית ולא התייחסת, אולי גם אחרים עשו כך?...

2. לי זה ברור מאוד. יש להם ניו-ספיק והם דבקים בו, בדיוק כפי שהם ממשיכים להגדיר את בצלם כארגון
שמדווח אמת, כפי שהקרן לישראל חדשה לא מוגדרת כארגון שהוא סוכן זר, ובדיוק כפי שאם תרצו מוגדרים
כ"מקארתיסטים" (מילה שרוב המשתמשים בה לא יודעים מהי בכלל...).

3. אכן, אבל זה בגלל שאתה מגיע מכאן. המטומטמות שבאות הנה כדי לריב עם חיילים, משוכנעות שהן באות
לפגוש את הפרא האציל מהסרטים...

4. לא, הבורות הדדית - והבורות של המערביים מזיקה הרבה יותר, שכן רק בגללה המערב ממשיך לחטוף
ולהתפלא על כך.

5. אני מאשים אותך בשחצנות כשאתה מדבר על "אי ירידה לרמתם" בכל מה שנוגע לאמצעים שיש לנקוט
בהם בכדי להתגונן מפני הטרור (דהיינו, לא להתחסד ולדבר על מגבלות הכוח וכיו"ב), אבל בשום מקום
לא תמצא אצלי בדל של טענה כאילו התרבות שלנו ושלהם הן שוות-ערך. הם אכן שווים לנו כבני אדם, אבל תרבותם היא ברברית ונפסדת, ובשום פנים לא תמצא אצלי איזושהי יחסיות תרבותיות. את זה יש
לחפש במאמרים של יולי תמיר על מילת הנשים...

6. הארץ הוא עיתון אנטי-ציוני עם הבלחות של עיתונות הוגנת. ההתנהגות שלו בפרשת אורי בלאו,
ומכתבו של עורך המוסף שלו אודות משפחת פרץ מעלי, משקפים אותו הרבה יותר מהכתבה שהעליתי
כאן, שאגב לא הובלטה בעיתון, כפי שכתבה על אנסים חרדים או מתנחלים הייתה מובלטת...
ישן 15-07-2010, 23:02
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

יש תופעה חדשה שאני מכנה : נאו-ליברלים
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי hamora שמתחילה ב "[QUOTE=ori]1.את זה יש לחפש..."

באופן מוזר שאני עדיין לא יכול להבין, הכאילו-ליברלים האלה משתמשים בשיח הליברלי כדי להצדיק פאשיזם. המאפיינים שלהם הם כאלה -

א. הם לא מאמינים באמת, לכל היותר הם מאמינים בכמה אמיתות. הנרטיב, בעינהם הוא לא רק אמונה רווחת בקרב קבוצת אוכלוסייה מסוימת - אלא שזו "האמת" שלהם ומשקלה שווה לאמת שלי, לאמת שלך או למה שהתרחש במציאות.בצורה זו, מה שהתרחש במציאות, חסר חשיבות.

ב. לכל התרבויות ערך שווה ומכיוון שכך, גם תורת המוסר המגולמת בתוך התרבות היא עניין יחסי, מה שאסור באיסור חמור לחברה "מודרנית, ליברלית ופתוחה", הוא דבר שמותר לחברות אחרות. אם אתה לא מסכים עם הקביעה הזאת אתה הופך לשיפוטי במקרה הטוב ובדרך כלל גם לגזען, צר מוחין שלא מקבל תרבויות אחרות

ג. שיח הזכויות - אין שום משמעות לזכות שהושגה בכוח, ב"חזקה" היסטורית בכסף או בכל אמצעי מקובל היסטורית אחר. מכיוון שאין גם משמעות לאמת , פשוט בוחרים לצדד בנרטיב של האוכלוסיה הפרימיטיבית יותר ולהכריז עליו כצודק. כך יוצרים תביעות לאומיות וחברתיות ללא הפסקה ומייצרים כאוס בכל מדינה שבה מורשים לפעול הנאו ליברלים (קרי - במערב)

יולי תמיר היא השלב הלפני אחרון באבולוציה של הניאו ליברלים. השלב הבא הוא אורי דיוויס.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 15-07-2010, 18:30
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
אלה ה"מתנדבות בקיבוץ " שלהם

וכולנו יודעים מה חשבו אצלינו על המתנדבות, או אפילו סתם "קוזינה " שבאה לבקר מחו"ל. הכניסה של חבורה מופקרת (במושגי רומא) כזאת למרקם החברתי העדין של חברה כפרית מוסלמית זו הזמנת צרות. בסופו של יום אלה נציגים נאמנים של קולווניאליזם פוליטי ותרבותי דורסני, ואין בי שום רחמים על כך שהילידים מדי פעם שמים אותם בקדרה - גם אם במקרה זה לא על רקע הפעילות הפוליטית שלהן. מקרה קלאסי של "זו נבלה וזו טריפה". בזכות החומה נגדה הקורבות באו להפגין, האנסים הפוטנציאלים אלה נשמרים בעבר שבו לא הבת שלי, אלא הבת של איזה עו"ד מבוסטון, או איזו היפית מקומטת מניו מקסיכו..

נערך לאחרונה ע"י g.l.s.h בתאריך 15-07-2010 בשעה 18:32.
ישן 15-07-2010, 18:41
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

הנושא לא מעניין אותי בגלל דאגה לקרבנות האומללות - שמעניינות אותי כשלג דאשתקד...
בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "אלה ה"מתנדבות בקיבוץ " שלהם"

אלא דווקא כמשהו שסופסוף יכול להוות נשק תעמולתי חביב למדי נגד ארגוני הזבל האלה.
בהקשעה לא גדולה, משרד החוץ יכול לאתר כמה קרבנות, לשכור צוות צילום ועריכה, ולעשות סרטון
חביב על מה שקורה ל"לוחמות השלום" מידיהם של אלה שלמענם באו להלחם. עם השקעה קצת יותר
גדולה, אפשר גם לארגן תביעה מתוקשרת של פעילה זועמת נגד הארגון - ולסקר הכל ביוטיוב...

בעקרון אני סבור שהסברה ישראלית היא בזבוז זמן - אבל כאן נפל לנו לידיים קייס חמוד שיכול אפילו
לסדר לנו תומכות בדמותן של כל מיני ארגוני נשים (שישמחו לנצל את המצלמות כדי להתכסח עם ארגוני
נשים אחרים...). יש כאן קרדום חביב, שראוי לחפור בו, גם בלי להרגיש אמפתיה גדולה מדי כלפי הבחורה
שרצתה סה"כ לעודד מחבלים במלאכת קודש שלהם, וגילתה שהם מתייחסים אליה כאל זונה...
ישן 15-07-2010, 19:04
  קגנס מנהל קגנס אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 31.07.06
רק שלגבי המתנדבות בקיבוצים המיתוס היא בעיקרו נכון, תודה לאל :)
בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "אלה ה"מתנדבות בקיבוץ " שלהם"

ההבדל הוא, כמובן, שהמתנדבות נתפסו כמי שיסכימו מרצונן החופשי למין ואכן כך היה ומקרי אונס היו נדירים מאוד. אם כי היו בהחלט מקרים של אנשים שחשבו שאפשר לנצל או להטריד אותן מינית (והכרתי מקרה אחד כזה באופן אישי). מצד שני, אלו שעשו זאת היו כאלה שאני חושד שהתנהגו כך גם כלפי ישראליות מהשורה.
במקרה של הפלסטינים (ומניסיוני ומניסיון ישראלים רבים גם בארצות מתפתחות אחרות באסיה, ובעיקר בתת היבשת) נראה שבאמת יש תפיסה של המערביות כמי שהן לא רק "נותנות" אלא גם אין לרצון החופשי שלהן בעניין זה יותר מדי חשיבות או משמעות וניתן לגעת בהן באופן חופשי. ייתכן שזה אולי גם עניין של "פשע הזדמנות"-בניגוד למקומיות, לזרה אין גב משפחתי שיגן עליה וינקום את כבודה.
ישן 15-07-2010, 19:50
  hamora hamora אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.09.06
בתגובה להודעה מספר 31 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "רק שלגבי המתנדבות בקיבוצים המיתוס היא בעיקרו נכון, תודה לאל :)"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי קגנס
במקרה של הפלסטינים (ומניסיוני ומניסיון ישראלים רבים גם בארצות מתפתחות אחרות באסיה, ובעיקר בתת היבשת) נראה שבאמת יש תפיסה של המערביות כמי שהן לא רק "נותנות" אלא גם אין לרצון החופשי שלהן בעניין זה יותר מדי חשיבות או משמעות וניתן לגעת בהן באופן חופשי. ייתכן שזה אולי גם עניין של "פשע הזדמנות"-בניגוד למקומיות, לזרה אין גב משפחתי שיגן עליה וינקום את כבודה.

זו אולי הסיבה העיקרית שאני דוגל בחופש מיני (בגבולות הסביר). היצרים קיימים אצל כולם והנסיונות להדחיק אותם רק מחמירים והופכים את מה שאמור להיות אחת האינטראקציות היותר יפות בין בני אדם לגועל נפש.

למרות זאת יש לי הסתייגויות חמורות גם מהיחס האמריקאי למיניות שאותו אני רואה כצבוע, חולני ופרוורטי. גם אצל האמריקאים יש המון הדחקה ויש גם קישור מכוער ומאוד לא בריא בין מיניות לבין השפלה ואלימות. אני מאמין שהבזיון הענק של אבו ג׳רייב על האלמנטים הסקסואלים הדוחים שבו קשור ישירות ליחס ולהדחקה האמריקנית של המין.

ישן 16-07-2010, 15:16
  Cfox Cfox אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.08.06
בתגובה להודעה מספר 35 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "האמת שיש משהו בדבריו. היה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי shruki
האמת שיש משהו בדבריו.
היה למעשה פרק חביב בסאות'פארק (סאטירה מעולה) שמראה איך לאלימות בטלוויזיה יתייחסו בשלוות נפש, אבל כל רמז למיניות נתפס כאסון נוראי. .

אם אנחנו מדברים על אותו פרק, מדובר על "מיניות" במציאות לעומת אלימות, לא בטלוויזיה. הילדים משחקים בכלי נשק של נינג'ות, ופוגעים בצורה קשה בבאטרס. בתוך הפרק, קרטמן שנכנס חזק למשחק משחק שיש לו כוח של בלתי נראות והולך ערום (כי את הבגדים היו רואים- לא בקטע של התרסה מינית) דרך מכירה פומבית בה נוכחים אנשי העיירה. ההורים מזועזעים, והילדים בטוחים שמדובר במשחק שלהם בנשק- אבל הם בכלל לא שמו לב לזה- מה שחשוב זה הילד הערום ("למה הבת שלי הייתה חייבת לראות את הפין הזה"!!!?)

ישן 15-07-2010, 21:04

אתה רואה טלוויזיה - דהיינו אמריקה ה"רישמית-מרוסנת"
בתגובה להודעה מספר 34 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "עכבר הכפר מא"י ישמח להסבר והרחבה בענין המשפט הנ"ל:"

ואז שומע שיחות של נערים אמריקאים בבית קפה בנחלת שבעה/רואה סרט קולנוע נמוך דירוג/קורא בלוג אמריקאי, ואין לך תחושה שיש איזשהו פער עצום בין 2 המציאויות (לא ההמחזה, אלא המסרים)? ההתייחסות האמריקאית (בהכללה כמובן, בבקשה לא לרדת לי לחיים על זה) למין, ולסמים, נעה בקיצוניות בין קטבים של שמרנות מחרידה, ובין פריקת עול שלוחת רסן. בשני הנושאים האלה, כשתעמיד אמריקאי ליד אירופי, מייד תבחין בהבדל.

אישית, מנסיוני, להרבה מאוד אמריקאים יחס חולני למין ברמת האובססיה. יש אפילו רגעים מצחיקים שחזרו אצלי כמה פעמים בצורה זהה ובאופן די מחשיד... לדוגמא אמריקאית כבודה ורצינית משוחחת אתך באיזו רכבת באירופה ואז מגיעה לעניין השירות הצבאי. איכשהו השאלה מגיעה למיתוס המפורסם של הבנות הישראליות הקרביות (מיתוס שבשנות התישעים היה סתם מיתוס) שלכאורה ישנות עם הבנים ואוכלות חול לא. בוקר, ומהר מאוד, באופן מאוד אלגנטי, השיחה (שנשמכת כבר 15 דקות רק על צה"ל) מקבלת ריצה מטורפת קדימה לכוון של שאלת מליון ה-$: האם היה סקס שם עם כל החייליות האלה? (למרות שכבר לפני 10 דקות הסברת שהיו אולי 15 חיילות בגדוד). וזה חוזר וחוזר, כמו תקליט שבור.

מעולם לא קרה לי שאמריקאי ישאל אותי כמה אני מרוויח (למרות שלכאורה בתחום העבודה שלי מולם זו אמורה להיות שאלה יותר הגיונית) אבל דרך מניפולציה שקופה, ובנימוס צבוע, קרה לי הרבה פעמים שאנשים בוגרים מאוד רצו לדעת באיזה גיל "עשיתי את זה", כמה מאז וכו' וכו'. מעולם לא קרה לי שאירופית (ויצא לי להכיר כמה וכמה...) התעניינה ב"רזומה המיני שלי" - מעולם לא! אמריקאיות? קרה כמה פעמים ובלי שהיה שום עייסק מיני ביננו!

נערך לאחרונה ע"י g.l.s.h בתאריך 15-07-2010 בשעה 21:11.
ישן 16-07-2010, 16:26

זו פחות או יותר המציאות שהכרתי פעם, וכיום (כשאני פיסית לא מגיע יותר
בתגובה להודעה מספר 40 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "אכן, בארה"ב היחס למין סבוך ומורכב מאוד"

לארה"ב) משתקפת חזק מאוד ב"סאב טכסט" שאני נתקל בו. לטעמי בבסיס המיין סטרים האמריקאי הלבן-נוצרי-אירופי אינו רואה במין דחף/צורך טבעי, אלא מתייחס אליו כאל פעולת גוף מביכה/מלוכלכת ולא מוסרית (בבסיסה, לא כמשהו שחשוף לאחרים). באמריקה, כמו באמריקה, יש גם המון דרכים לעקוף טאבויים, ובדיוק כפי שכדי שלא לקבל "ביפ" בפריים טיים כשאומרים "אס-הול", אז אומרים "איי-הול" (ובינתיים "איי-הול" כבר החליפה את המקור אפילו בשפת הדיבור....), כך גם כדי לעקוף את הטאבו על יחסי מין, נוצר מין מצב אבסורדי לפיו מין נתפס בעיני חלק מהאמריקאים כמשגל "נרתיק-פין" קונבנציונלי, בעוד שיחסי מין אוראליים/אנאליים הם כאילו "עוקף יחסי מין". אני מניח שזו אחת הסיבות שרבים מאוד בעולם גיחכו למראה הפארסה של קלינטון ו"לא עשיתי סקס עם האשה הזאת", בעוד שעבור חלק מהאמריקאים זו אשכרה הייתה שאלה מדעית/אקדמית.... שמתי לב להפרדה המתודית המצחיקה הזאת עוד כשהייתי נער, ופגשתי אמריקאים יהודים ראשונים, אבל שנים אחרי זה קראתי פעם מאמר שבעצם תיאר מציאות נפוצה מאוד של בחורות שעקב עכבות תרבותיות נמנעות מיחסי מין "נרתקיים", אבל חוגגות על סוגי יחסי מין אחרים, ואפילו היו המון הריונות עקב כך.

עוד דרך, של מי שמצוי בקשרי עבודה מול אמריקאים, להתוודע ליחס האמביוולנטי למין, זה כאשר אתה מצוי בהתכתבות אי מייל מאוד אינטנסיבית עם שותף לעסקים/לקוח - הרבה פעמים אדם בוגר, רציני שאפילו עשו עליו פעם שליש כתבה בוולסטריט ג'ורנל. ואז יום אחד הוא בטעות מכניס אותך לאיזו רשימת תפוצה אישית שלו, או סתם מקליד כתובת של חבר והאאוטלוק/בלאקברי שלו משלימים לכתובת שלך, ואתה מקבל מין ספאם שהוא מפיץ בין החברים שלו, בחצי מהמקרים בעל תוכן מיני, ואיכשהו תמיד הנושא/גרפיקה הם מאוד, איך לומר... הזויים בשביל אדם בגיל/מעמד כזה, ומזכירים יותר מה שתצפה למצוא אצל ילדים בני 13, כולל ההערות האישיות שהוא הוסיף. זה קורה לי כמה פעמים בשנה.

אגב כל הנ"ל כאילו בכלל לא נוגע לאמריקאים אפרו, או היספאניים או ממוצא לטינו (אני מניח שאפשר למצוא עכבות דתיות, אבל לא כאלה תסביכים).

נערך לאחרונה ע"י g.l.s.h בתאריך 16-07-2010 בשעה 16:30.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:33

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר