אני הולכת לחפור לכם קצת הבוקר, ואם יש לכם בעייה עם זה, אז...
הבוקר זוחל היום בעצלתיים די מעיקים...
אני בעבודה, הטלפונים לא מפסיקים להציק היום ובא לי כבר לצרוח...אלוהים! אנשים קרציות שחבל"ז אני יכולה רק להגיד שאני עובדת במשרה בתחום המלונאות - אז יש לחץ בעונה הזו של השנה...
והלוואי והייתי מתרכזת יותר בלימודים מאשר בשטויות...יש לי כאן את הספרים, אבל זה פשוט לא זה...
איך לעזאזל עושים סוויץ' מכל מה שמסביב?
ברקע (מדי פעם) - גלגל"צ...פתאום היה תשדיר של רותם אבוהב (ילדת הטלטקסט, זוכרים?) נגד תאונות דרכים...הקול שלה מפריע לי באוזן וסתם מעצבן אותי כי אני עדיין עייפה...למי שעדיין לא יודע, לרותם גם היה בתור ילדה תפקיד אורח ברחוב סומסום, לכבוד חנוכה...אז אמנם עכשיו רק אוגוסט וחנוכה עוד רחוק, אבל בכל זאת, מי סופר?:
לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן.
ועדיין בענייני גלגל"צ...אז הושמעו שם הבוקר 3 שירים נחמדים מן העבר שהתחשק לי לחלוק אתכם...:
את הראשון כבר מזמן מזמן לא שמעתי, ובהחלט שכיף להזכר:
השני הוא אחד מהשירים הכי אהובים עלי בכל הזמנים! תמיד אהבתי אותו...הוא נקרא "אתה תזהה את עצמך" והוא של הזמרת הצרפתייה אן מארי דוד (לא, היא לא יהודיה). יחד איתו היא ייצגה דווקא את לוקסמבורג בתחרות האירוויזיון של 1973, לקחה את המקום הראשון והביסה את אילנית שלנו שהתמודדה עם "אי שם". איזו קלאסיקה צרפתית אמיתית! בונבון של ממש! תענוג! :
ובצירוף מקרים מעניין/משעשע, זמן קצר לאחר מכן שמעתי גם את השיר הבא :
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי s27 שמתחילה ב "3 שירים שכיף להזכר בהם, וגם קטע נוסטלגי מיוחד אחד"
וישב לידי איזה מישהו שמנמן שרציתי להראות לו משהו שתיכנתתי.
אני לא זוכר אם קראתי לו "היי רותם" או "היי, טלטקסט", אבל את האפקט השגתי.
ואגב טלטקסט, להלן היצירה של מייק אולדפילד "צינורות פעמוניים" (TUBULAR BELLS) שהיוותה את מנגינת הרקע לדפי הטלקטקסט הנבחרים ששודרו בעורץ הראשון (שמהווה גם את פס הקול של מגרש הדשים, לכי תביני):