|
01-07-2010, 18:59
|
|
|
חבר מתאריך: 08.12.03
|
|
כמובן,אלא מה
ברור שאני סטלן ,אם הנושא לא לרוח שלך (סרקזם).
בינתיים,יצא שבינינו,יצא לי לעבוד במשטרה פה ושם (כמובן,אולי גם לך...אבל בוא נשחק את המשחק שלך.אתה תגיד לי "אל תהיה סטלן",ואני אשאר דברים אליך,למרות שאני לא יודע באמת מי אתה בכלל ואיך אתה נראה).יצא לי גם להיות בצד השני של היחסים.אין לי בעיה שהשוטרים יעשו את העבודה שלהם אם הדבר לא חוקי-ולכן,עם עדיין לא הבנת,בגלל זה יש את העצרת לגלזציה.
מה שכן,אתה צריך לדעת שקצת קשה להם באמת לעשות את העבודה הזאת על הצד הטוב ביותר.אין מה לעשות,מחוץ למוסר העבודה ,הדבר הוא די בעייתי,כי אי אפשר להתלבש על כל אחד שמעשן . לכן מתפשרים על אנשים שעושים את זה בהתרסה (שזה די מטומטם באמת לטעמי),בפומבי וכדומה. אלא מדי פעם,תופסים גם אנשים שהמזל לא שיחק להם יותר מדי,ולמרות שהם נזהרו עדיין תפסו אותם . וגם,במזל הרע של אותם אנשים,לשוטרים יש מצב רוח להתלבש עליהם (כי בינינו ,גם השוטרים מבינים שהפקודה הזאת היא מטומטמת,ומכניסה בנאדם ,שמעבר לזה הוא אזרח למופת,למצב ביש.אלא שלפעמים,השוטרים לא מוותרים מסיבה זו או אחרת).
עכשיו,מבחינתי ,בעייתיות רבה של חוקים דוגמת זה,וניקח למשל את חוק היובש,היא שהאדם שבקצה מתערבב (אין לא ברירה,צריך לקנות ממישהו) עם אנשים,שכן יש להם נגיעה פלילית בחוק (קודם כל,גם בפקודה יש הפרדה בין משתמש קצה לבין סוחר.ודבר שני,כנראה שהסוחרים גם מתישהו צריכים לעבור על מספר חוקים נוספים , והסבירות לזה עולה ככל שעולים למעלה בפירמידה-עד שמגיעים לאיזה אירגון פשע לכל דבר). התכוונתי לכתוב את זה בפוסט מקודם,אבל חשבתי שאין טעם . אבל אני רואה שכן אין לך שום בעיה להשוות בין אל קפונה (שהוא היה פושע לכל דבר) לבין אותו end user שכל מה שהוא רצה זה לשתות כוסית וויסקי (או לעשן פייסליקו במקרה שלנו).
נכון ? שמת לב מה עשית בפוסט שלך ? אתה מבין מה כתבת ? השווית בין אל קפונה לבין אדם שכל עוונותיו הרבים מעין ספור ,זה להדליק פייסל בסוף היום ? בוא נפתח שנייה ספר של אליוט נס , Elliot Ness,the real story . ע"י Paul W. Heimel
Knox Books .
לא קראת ? אוקי.בוא נגיד רק דבר הבא : הר אליוט נס לא עצר אזרחים ששתו . בוא אני אגיד לך עוד דבר.מר אליוט נס,בזמן שרדף אחרי ספקי אלכוהול,היה שתיין רציני. אליוט נס אהב לשתות , ולא הסתיר את זה .
לא חביבי,מר אליוט נס לא אמר שהוא הולך לשתות אחרי שהסדרה או הסרט נגמר . כי מה שראית מבוסס על הספר Untouchables ,שמנפח את הסיפור של אליוט נס מעבר לכל המידות.או,אבל מר אליוט נס אהב לשתות ...הוא אהב לשתות לא בסוף הסרט,הוא אהב לשתות גם באמצע,וגם בהפסקת פיפי,וגם בהפסקת קורנפלקס .
עכשיו שסיימנו עם זה , בוא נלך לחלק השני : הנה רשימה מוויקיפדיה (אלוהים יודע עד כמה הדבר מעודכן,אבבל נניח ש...) :
http://en.wikipedia.org/wiki/Legali...abis_by_country
אתה שם לב למשהו מוזר ? כגון
In the last five years there have been fewer than ten prosecutions related to marijuana.[1]
Legal for personal use in small amounts and for consumption in private locations
Decriminalized for personal use in small amounts in the Australian Capital Territory, South Australia, Western Australia and the Northern Territory
For adults in Belgium, consumption in one's home and possession of quantities of up to 3 grams or one female plant is legal.[6]
Since 1994, cannabis has been decriminalized for possession of small amounts up to 1 gram for personal consumption
Cannabis is illegal but there is a high tolerance of smoking marijuana throughout the country
Possession of small amounts hash or marihuana was ruled legal by the German Federal Constitutional Court in 1994.[21]
וכו וכו וכו וכו וכו וכו וכו וכו וכו וכו וכו וכו וכו . למרות שהמון מדינות עוד לא ביצעו דקרימינליזציה , המון המון מדינות כבר מתחילות ללכת בדרך לשם .
כנראה שהיה לך ממש קשה לקרוא מה שרשמתי,ואתה ציטטת,ואני מצוטט עוד פעם : כל מדינה מתועשת אפשרית בעולם שכבר הבינה לאן העסק הזה הולך
אני לא יודע ולא בטוח איך הבנת את זה,כל מה שאמרתי שיש סובלנות רבה למשתמשים ברוב מדינות מתועשות,והתהליך הולך לאט לאט לעבר דקרימינליזציה (חוץ מאסיה שמעורבת בדבר מאפיה מטורפת והמדינות די לא רוצות לאפשר כל קשר לדקרמנליזיה...בכל מקרה,גם שמה כולם מעשנים) . איפה ישראל שם ? אין אפילו שיח ציבורי על הנושא . וזה משהו שלפחות צריך להתקיים . שיח ציבורי .
בינתיים,אני בזבזתי קצת זמן ויש לי מבחן ללמוד עליו...ואתה חביבי ,לך להתבטל או משהו (או שלא,אבל נכון שזה ממש כיף להניח דברים על אחרים ? )
אל תהיה סטלן,הכי חשוב!!
|
|