לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-06-2010, 00:27
צלמית המשתמש של רועי AZ
  רועי AZ רועי AZ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.01.05
לדעתי, מוות באמצעות ציקלון B, אם לא היה מרתיע לפחות הם היו באים על שכרם כראוי..
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי gps שמתחילה ב "וכמו שראית בחדשות יש להם סיבה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי gps
וכמו שראית בחדשות יש להם סיבה טובה לחייך.

כיום על רצח אין עונש מוות בישראל וכך האפס הזה בחיים האזרחיים שלו יזכה לשנים רבות של "תמיכה" והשכלה מבלי להזכיר את המזון והבריאות.

מהיותו אזרח ישראלי הוא לא ביצע פעולת איבה אלא רצח על רקע אידאולוגי וישפט כאזרח בבית דין אזרחי.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-06-2010, 11:14
צלמית המשתמש של רועי AZ
  רועי AZ רועי AZ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.01.05
אז מה אם זה מזוהה עם ה SS?? גם מוות ביריה מזוהה איתם... כמו
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי gps שמתחילה ב "בישראל יש המתה בתלייה או..."

שביצעו את הדבר בבני העם היהודי כך יש לבצע זאת באויביי העם היהודי.. אני רוצה שיסבלו באותה מידה בה סבלו קורבנות השואה לפני מותם.

אני חושב שיש לשנות את החוק ולפעול באופן הזה.

זכותי לרצות בכך?! זכותי לייחל לכך?

איפה פה מתקיימת זילות השואה?

ישן 29-06-2010, 10:58
  GhostTrick GhostTrick אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.06.10
לא יודע מאיפה אתה שואב את הסטיסטיקה שלך:
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי johnson11 שמתחילה ב "מחבלים בצפון: רצחו נהג מונית בהשראת בן לאדן"

כן יש פה מיליון וחצי ערבים אבל איך אתה מצליח להכליל לקבוע עובדות לא ברור.
כנראה שאתה עובד בשב"כ או שאתה מקורב למשרד הביטחון אם אתה יודע שכל אחד ואחד מערביי ישראל הוא מחבל בפוטנציה.

בכל מקרה במילואים האחרונים שלנו מספר קצינים וחייילים בדרך לירושלים עצרנו באבו גוש אצל אבו שוקרי המקורי וזה לא להאמין איזה שירות הערבים יימח שמם וזכרתם המחבלים מתאבדים הרוצחים נתנו לנו. לא להאמין חיילים במדים קיבלנו שירות כזה שלא תקבל בשום מקום בעולם.

יימח שמם וזכרם של המחבלים הערבים בצפון במיוחד במסעדת אבו סלאח המחבלים המתאבדים האלה ששירתו אותנו כיד המלך.

אני לא מבין איך זה שמאות אלפי יהודים בשבתות הולכים לאכול אצל הערבים יימח שמם וזכרים שהם מחבלים בפוטנציה ? איך זה ? איך זה שמאות אלפי יהודים מסכנים את עצמם ואת מדינת ישראל ונוסעים לאכול אצל המחבלים בפוטנציה ?

אני מתקשה לתפוס מאיפה השינאה והגזענות התהומית חסרת המעצורים והפשרות שיש פה לאנשים ?כמה אפשר לשנוא בני אדם רק כי הם מדברים ערבית ?
ישן 29-06-2010, 14:34
צלמית המשתמש של efekt
  efekt efekt אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.12.08
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי GhostTrick שמתחילה ב "לא יודע מאיפה אתה שואב את הסטיסטיקה שלך:"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי GhostTrick
יימח שמם וזכרם של המחבלים הערבים בצפון במיוחד במסעדת אבו סלאח המחבלים המתאבדים האלה ששירתו אותנו כיד המלך.

אני לא מבין איך זה שמאות אלפי יהודים בשבתות הולכים לאכול אצל הערבים יימח שמם וזכרים שהם מחבלים בפוטנציה ? איך זה ? איך זה שמאות אלפי יהודים מסכנים את עצמם ואת מדינת ישראל ונוסעים לאכול אצל המחבלים בפוטנציה ?

תשמע, כמה שאתה נוטף שינאה וגזענות
איך בנאדם מסוגל להתבטא ככה, בהכללה כזו?

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Carl Sagan
"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe"

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:25

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר