לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-06-2010, 13:07
צלמית המשתמש של Segmany
  משתמש זכר Segmany Segmany אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.01
Facebook profile LinkedIn profile Follow me...
לפיד לחדשות 2: "אני מחיל על עצמי את חוק הצינון לחצי שנה אם אחליט להצטרף לפוליטיקה"

מגיש אולפן שישי, העיתונאי יאיר לפיד הודיע למעסיקיו בחדשות 2 כי במידה ויחליט בעתיד להצטרף לפוליטיקה הוא מתחייב להודיע על כך מראש ולקחת תקופת צינון בת שישה חודשים. לפיד העביר את הדברים במכתב למנכ"ל חברת החדשות אבי וייס וליו"ר דירקטוריון החברה יהודה לנקרי. לוואלה! ברנז'ה נודע כי בין השלושה התקיימה אתמול פגישת הבהרה לאור הביקורת שנמתחה על לפיד בעקבות דברים שנשא בכנס על הליברליזם הישראלי, שהתקיים בשבוע שעבר בהרצליה.

במכתב שהגיע לידי וואלה! ברנז'ה כותב לפיד: "כל מי שנכח בהרצאה והקשיב לדברים במלואם הבין שאני מדבר על ה'אנחנו' של הישראלים ולא שום 'אנחנו' פוליטי". לפיד כותב כי אינו לוקח חלק בכל התארגנות פוליטית: "הקשר היחיד שלי לתחום הוא שנשאלתי בעבר אם אני צופה אפשרות שבעתיד אלך לפוליטיקה ואמרתי שזו אפשרות דחוקה, אבל איני פוסל זאת, ככל הידוע לי מחשבות וביטויין עדיין אינם אסורים במדינת ישראל".

לפיד מוסיף וכותב: "מובן מאליו שאני מקפיד על 'טוהר המסך' ואיני נותן לדעותי להשפיע על הדרך בה אני מגיש את "אולפן שישי", כפי שיעידו כל חברי הצוות העובדים איתי וגם כל אדם הצופה ב"אולפן שישי ללא דעות קדומות".

בסיום דבריו מתחייב לפיד בפני מעסיקיו כי במידה וישנה את דעתו ויחליט לעבור לתחום הפוליטי הוא יחיל על עצמו תקופת צינון: "לאור אי הבהירות הנוכחית החלטתי להבהיר לכם שאני מחיל על עצמי את 'חוק הצינון' המצוי בשלבי דיון ראשוני ואני מתחייב שאם אחליט אי פעם לשנות את דעתי וללכת לזירה הפוליטית אודיע על כך לפחות ששה חודשים מראש, כפי שנאמר בהצעת החוק".

http://news.walla.co.il/?w=/9/1686444
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 14-06-2010, 13:09
  metooshelah metooshelah אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.06.03
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "לפיד לחדשות 2: "אני מחיל על עצמי את חוק הצינון לחצי שנה אם אחליט להצטרף לפוליטיקה""

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Segmany
מגיש אולפן שישי, העיתונאי יאיר לפיד הודיע למעסיקיו בחדשות 2 כי במידה ויחליט בעתיד להצטרף לפוליטיקה הוא מתחייב להודיע על כך מראש ולקחת תקופת צינון בת שישה חודשים. לפיד העביר את הדברים במכתב למנכ"ל חברת החדשות אבי וייס וליו"ר דירקטוריון החברה יהודה לנקרי. לוואלה! ברנז'ה נודע כי בין השלושה התקיימה אתמול פגישת הבהרה לאור הביקורת שנמתחה על לפיד בעקבות דברים שנשא בכנס על הליברליזם הישראלי, שהתקיים בשבוע שעבר בהרצליה.

במכתב שהגיע לידי וואלה! ברנז'ה כותב לפיד: "כל מי שנכח בהרצאה והקשיב לדברים במלואם הבין שאני מדבר על ה'אנחנו' של הישראלים ולא שום 'אנחנו' פוליטי". לפיד כותב כי אינו לוקח חלק בכל התארגנות פוליטית: "הקשר היחיד שלי לתחום הוא שנשאלתי בעבר אם אני צופה אפשרות שבעתיד אלך לפוליטיקה ואמרתי שזו אפשרות דחוקה, אבל איני פוסל זאת, ככל הידוע לי מחשבות וביטויין עדיין אינם אסורים במדינת ישראל".

לפיד מוסיף וכותב: "מובן מאליו שאני מקפיד על 'טוהר המסך' ואיני נותן לדעותי להשפיע על הדרך בה אני מגיש את "אולפן שישי", כפי שיעידו כל חברי הצוות העובדים איתי וגם כל אדם הצופה ב"אולפן שישי ללא דעות קדומות".

בסיום דבריו מתחייב לפיד בפני מעסיקיו כי במידה וישנה את דעתו ויחליט לעבור לתחום הפוליטי הוא יחיל על עצמו תקופת צינון: "לאור אי הבהירות הנוכחית החלטתי להבהיר לכם שאני מחיל על עצמי את 'חוק הצינון' המצוי בשלבי דיון ראשוני ואני מתחייב שאם אחליט אי פעם לשנות את דעתי וללכת לזירה הפוליטית אודיע על כך לפחות ששה חודשים מראש, כפי שנאמר בהצעת החוק".

http://news.walla.co.il/?w=/9/1686444

לא ידעתי שהברנש קומיקאי.
ישן 14-06-2010, 14:02
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
איך זב חוטם יכול להחיל על עצמו את חוק הצינון?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "לפיד לחדשות 2: "אני מחיל על עצמי את חוק הצינון לחצי שנה אם אחליט להצטרף לפוליטיקה""

מבחינה תקשורתית ופוליטית האיש לא יותר חומץ בן חומץ...
מגלם את ארץ ישראל המכוערת - בעל גוף ששרת בבמחנה, כותב רדוד שזכה לטורים בעיתון של אביו/של סבו, בנו של האיש הוולגרי שהכשיר את שרון ואולמרט שמשום מה שובץ בתפקיד נטול הדרישות של 'מגיש' חדשות, מתחסד מבחינה אתית ומפגין באמירתו זו את אותה ישורה שהוא פרס ב'מאמרי' שבשבת מיותרים.

לשמחתו יש מספיק פותים המאמינים שצביקה הדר הוא זמר, צביקה פיק הוא מאסטרו וצביקה מכח צביקה הוא פראייר רק בגלל שלא סידרו לו ג'וב בבמחנה.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:39

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר