בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Sonic ReLoaDeD שמתחילה ב "הנסיך הפרסי - חולות הזמן (הסרט כמובן)"
אני דווקא חשבתי שהוא די חביב, ראיתי אותו בסינמה ולדעתי הוא שווה קולנוע..
ההתחלה קצת לא משהו, אבל זה משתפר עד הסוף.
סרט נחמד מאוד, לא וואו, אבל יחסית טוב לקולנוע
לפני שאתה הולך לבזבז את הכסף הטוב שלך על זה, תקרא את מה שיש לי להגיד.
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Mnemosyne שמתחילה ב "זה מה שקורה כשחברה כמו דיסני..."
הכול בידיע שמה שאני הולך לכתוב יש ספויילרים, אם אתה ממש רוצה לראות בקולנוע אז פשוט אל תקרא, אם אתה קורה, תחשוב על לראות את הסרט במקומות אחרים, כמו DVD שיצא...
זהירות - ספויילר!
שהלכתי לסרט אמרתי וואו, הנסיך הפרסתי, במשחק השלישי שחקתי פעמיים, לרוץ על קירות, הסרט צריך להיות טוב.
אז הסרט מתחיל, יש מלחמה, פנאן, יש קצת קפיצות על הקירות - WOW זה רק ההתחלה!
וזהו.
אין מפלצות כמו במשחק, אין איזה רע שהוא חזק כמו שד, הקפיצות ה"גדולות" שלו נראות יותר מידי עם מחשב, ההליכה על הקירות לא קורה בכלל, רק קצת מאוד טיפוס, ממש טיפ טיפה!
במשחק, המפלצות היו מחול - טוען את חרב הזמן
בסרט - יש חול שנמצא רק בשעון חול המיוחד, מה שאומר שאין איך לטעון את החרב! מה שאומר שכול הפואנטה של הסרט (חולות הזמן כאילו) לא קורת! אין אין כלום! 3 מתוך 4 פעמים של שימוש בחרב היה לצורך הדגמה (בסגנון שלש WOW אני חוזר בזמן לכמה דקות אחורה)
פשוט פיחסא.
מנהלת פורום קולנוע וטלוויזיה ...•*•●✩●•*•... המקסימה של הפורום =^◡^= ♡
חבר מתאריך: 03.10.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Sonic ReLoaDeD שמתחילה ב "הנסיך הפרסי - חולות הזמן (הסרט כמובן)"
אני יכולה לומר שאני חולקת עליך לחלוטין...
אני ממש נהנתי מהסרט, ולמרות שהוא קצת היה ארוך מדיי (וזה היה צפוי), אני כן אשמח ללכת אליו שוב.
המשחק היה יחסית אמין (ואם הוא לא היה- הייתי שמה לב. זה ממש חורה לי בסרטים), האפקטים היו מדהימים
(צפיתי בסרט ביס פלאנט- בית קולנוע באיכות ששווה כל שקל), והדיאולוגים היו משעשעים והוסיפו לסרט.
ולגבי הספויילר שלך:
זהירות - ספויילר!
בסרט של שעה וחצי-שעתיים, כמה פעמים אתה רוצה שהם ישתמשו בחרב? P: זה עדיין לא רק סרט של אפקטים...
אגב, אני די בטוחה שזה קשור לכך שאני לא משחקת במשחקים.
שמתי לב שכמעט כל האנשים שאמרו שזה סרט "נחמד" או שממש התאכזבו- הם אנשים ששיחקו במשחק המחשב של
הנסיך הפרסי, ובסוף זה לא תאם לציפיות הענקיות מהסרט.
נ.ב- הייתי כ"כ עסוקה בלהסתכל על השרירים, מי בכלל שם לב לשיער
(מה גם שכן זכור לי שהוא היה עם שיער סתור... בכמה סצינות)
נערך לאחרונה ע"י Samantha בתאריך 07-06-2010 בשעה 03:13.
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי Samantha שמתחילה ב "אני יכולה לומר שאני חולקת..."
מנה שמוזר שחבר שלי שלא שחק במשחקים אמר שזה סרט טוב ושהוא נהנה, ככה שאני שיש משהו במה שאמרת.
ואני הייתי בסינימי סיטי בראשון ככה ש... גם בטח קולנוע ששווה כמה שקלים... עדיין, יש שם דינוזאורים! XD
כל הטריילרים והדיבורים עליו וחשבתי שהולך להיות סרט פגז. אכן, היה לסרט פוטנציאל אדיר.
אני אוהב את הסרטים מהסוג הזה. נופים מדהימים, איזורים גיאוגרפים מאוד מרשימים וסיפור
שיש לו את הכוח להגיע גבוה מאוד.
לצערי היה מאכזב. מעט מדי אקשן, קצת לא רציני השימוש בחרב הקסומה הזאת, לא מספיק
סקס, לא מספיק דם.
ראיתי בקולנוע. אפילו הרשיתי לעצמי לרוץ לאוטו כדי להוסיף עוד כמה מטבעות למדחן (ואם
הסרט היה ממש שווה לא הייתי עושה את זה).