27-06-2010, 02:32
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.04.06
|
|
כיצד ניתן להכניס כלב מגזע גדול לאמבטיה, בלי להפחיד אותו/ה ולשדר לכלב ביטחון
השאלה שלי קצת בעייתית, כי הכלבה שלי, הילדה בעלת ה 4 רגליים הקטנה בקרוב בת 11, חיה היום בבית ואין חצר והיא שייכת לגזע גדול יחסית רואה גרמני וחכמה מאוד ולהכניס אותה לאבטיה לעשות לה דוש ולנקות אותה, כאשר צריך ממש לא פשוט, כאשר זה כולל הכנסה לאמבטיה.
כאשר אני לוקח אותה לוטרינר, אני אומר לוטרינר, שיוציא את העוגיות מתנה ויתן לה, אחרי שהיא מבקשת ממני אישור לאוכל את העוגיות מאדם זר, אבל זה לוקח 5 פעמיים בערך, עד שהיא נותנת לי להרים אותה לשולחן של הוטרינר, כי היא מתעסקת עם האוכל ולא מוכנה. היא מונעת ממני להרים אותה על ידי ישיבה על הארץ , כאשר מורידה את הראש והזנב, אצל הוטרינר זה עוד בסדר ואין לה פחד אחרי ההרמה לשולחן, אבל עכשיו היא חיה בבית ולהכניס אותה לאמבטיה לבד גורם לה לבכות ווהרגלים שלה מפוחדות ואני ממש לא אוהב לעשות לה את זה. לכן לפני המלקחת הבאה אני מבקש עזרה וטיפים כיצד להכניס אותה לאמבטיה.
היא נותנת לי להרים אותה בלי להתנגד רק כאשר משהו לא בסדר, היא יודעת מתי נוסעים לוטרינר ואם זה דרוש או לה או לא. בקיצור היא חכמה מאוד וקשה לסדר אותה.
אני יכול לומר לה up או לאמבטיה והיא תכנס בחוסר רצון בקפיצה, אבל היא היא בת 11 בקרוב ולזאב רואה גרמני יש את הבעיה הזאת כמו גזעיים אחרים גזעיים ולכן אני מעדיף להרים אותה לאמבטיה והחוצה מהאמבטיה. עכשיו השאלה כיצד אני עושה זאת בצורה אוהבת ופחות מפחידה עם תחושה של יותר אהבה ואנרגיות שזה בסדר, שלא תהיה מפוחדת מזה?
אם יש לכם/ן פיתרון לפעם, כיצד להכניס כלב גדול לאבמטיה עם הקרנה של ביטחון, תרשמו.
להשאיר אותה באמבטיה ולשדר לה, שזה בסדר ובטוח עם התחום הזה אין בעיה.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
|