23-05-2010, 23:28
|
|
|
|
חבר מתאריך: 28.01.07
|
|
פרק זמן מקסימלי בו ועדה רפואית לנכי צה"ל אמורה לקבוע תשובה
שלום לכם.
אני נמצא בתהליך של תביעה מול משרד הביטחון להכרה בנכות עקב שירות צבאי.
רופא מומחה מטעם משרד הביטחון קבע כי יש קשר וודאי של גרימה בין השירות הצבאי לבין הבעיות שאני מתמודד איתן כיום.
לאחר חוות הדעת הזו, אשר לקח יותר משלושה חודשים לקבל אותה, התייצבתי בפני וועדה רפואית אשר אמורה לקבוע כמה אחוזי נכות אני זכאי לקבל.
יש לציין שבמקביל אני מטופל במסגרת משרד הביטחון.
מאז הוועדה הרפואית חלפו כבר יותר מחודשיים וחצי.
ברור לי שההליכים הבירוקרטיים אורכים זמן, אבל ברצוני לדעת האם יש פרק זמן מקסימלי בתומו על משרד הביטחון להחזיר תשובה.
לא ייתכן שמצב כל כך רגיש, שתלוי רק בחתימות (כך נמסר לי בבירורים אל מול משרד הביטחון) ייסחב כל כך הרבה זמן, דבר שבינתיים רק גורם להחרפת הבעיה.
אשמח לתשובה לשאלתי כאן, אם מישהו מבין בנושא האמור וזקוק לפרטים נוספים על אופי הפציעה והשירות, אעדיף בפרטי.
תודה.
מספיק עם הראש הקטן בבקשה. אני מדבר כאן על משרד הביטחון, לאחר שסיימתי את שירותי הצבאי + אקסטרה. ומכיוון שאני לא בסדיר ובקבע, ובטח שלא מלש"ב, מקומו של האשכול בפורום "צבא וביטחון."
|