לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-05-2010, 23:03
  the_rider the_rider אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.05.10
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי lokoboko שמתחילה ב "הקב''א שלי ... מה חסום..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי lokoboko
תראו לאחר שביררו לי יש לי קב''א 55 דפ''ר 80 לצערי :/
רציתי לדעת מה חסום בצבא בשבילי ?
האם אני אקבל זימון לתלפיות ?
]שוט אנשים רושמים צריך 55+ דפ''ר 80+ אבל בפועל זה הכל עגול זה או 80 או לא אין בין 80 ל90 יש או 80 או 90.
ורציתי לשאול אם הייתי לא משו בהבנת הוראות והבנת הנקרא זאת יכולה להיות הסיבה לדפ''ר 80 ?

ודרך אגב מישהו בירר לי ואמר שקב''א 56 ופתאום שביררו אחרי יומיים ירדה ל 55 איך ולמה?

אשמח לתשובות על הכל תודה רבה לכם.

לצערך? לפי דעתי נתונים מאוד מרשימים. בשביל לקבל דפ"ר 90 אתה צריך להיות תותח במבחן הפסיכוטכני.
לידע הכללי, פשוט שלא תתאכזב כל כך, הרבה חברים שלי עם דפר 90 וקבא 56 קיבלו תלפיות וכמעט כולם לא עברו אפילו את השלב הראשון. מחפשים שמה אנשים עם הרמה השכלית אולי הכי גבוהה בצהל.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 18-05-2010, 23:06
צלמית המשתמש של chatulim
  chatulim chatulim אינו מחובר  
מנהלת בע"ח, מטיילים ותרמילאים

חבר מתאריך: 01.01.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי lokoboko שמתחילה ב "הקב''א שלי ... מה חסום..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי lokoboko
תראו לאחר שביררו לי יש לי קב''א 55 דפ''ר 80 לצערי :/
רציתי לדעת מה חסום בצבא בשבילי ?
האם אני אקבל זימון לתלפיות ?
]שוט אנשים רושמים צריך 55+ דפ''ר 80+ אבל בפועל זה הכל עגול זה או 80 או לא אין בין 80 ל90 יש או 80 או 90.
ורציתי לשאול אם הייתי לא משו בהבנת הוראות והבנת הנקרא זאת יכולה להיות הסיבה לדפ''ר 80 ?

ודרך אגב מישהו בירר לי ואמר שקב''א 56 ופתאום שביררו אחרי יומיים ירדה ל 55 איך ולמה?

אשמח לתשובות על הכל תודה רבה לכם.

דווקא יש בין 80 ל-90. יש 80 "גבוה" ו-80 "נמוך", אך הציון הוא פנימי ולא מפורסם.
אתה יודע מה ציון הראיון שלך? (צריך להיות סביב 30-35).
הקב"א יכלה לרדת רק אם ציון המבחנים שלך הוריד לך את הקב"א, וכשהראשון בירר זה עוד לא התעדכן. (אותו דבר תקף לגבי הראיון)

ישן 19-05-2010, 13:15
צלמית המשתמש של chatulim
  chatulim chatulim אינו מחובר  
מנהלת בע"ח, מטיילים ותרמילאים

חבר מתאריך: 01.01.06
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי lokoboko שמתחילה ב "עשיתי הכל באותו יום . ושביררו..."

לא אפשרי. אם עשית הכל באותו יום, הרי שהציונים התעדכנו כבר באותו יום (האם ביררו לך מייד אחרי שהיית בלשכה או כמה ימים אח"כ?) ולכן לא ישתנו עוד, אלא אם עשית הליכים חוזרים או משהו בסגנון (ולמיטב הבנתי לא עשית), כך שאחת מבין האופציות הבאות קרתה: א. מישהו שיקר ב. מישהו טעה ג. קרה משהו חריג ובו הקב"א השתנתה למרות שכל הציונים כבר הוזנו לך לפרופיל. משהו מאוד לא הגיוני ואסור שיקרה.
אני באופן כללי לא חושבת (כן, אני נקבה) שדפ"ר מעיד על השכלה בהכרח. יש עוד כ"כ הרבה משתנים שיכולים להשפיע על הציון מלבד ידע נטו, שקשה מאוד לאבחן באופן פרטני מה היו המשתנים באותו יום ואיך הם השפיעו על תוצאות מבחן של X.
אני חוששת שאלא אם יש לך קשר עם מישהו מהמדור הפסיכוטכני, לא תוכל לברר האם ה-80 שלך הוא גבוה או נמוך, וגם אז תזדקק להסבר ממה זה מושפע וכו', והאמת? זה לא באמת משנה.
לגבי אם משהו נחסם מבחינתך- אני לא באמת יכולה לענות על זה שכן אני לא בקיאה ברף הקבלה ליחידות.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:24

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר