הערוץ הראשון ב-HD לכבוד המונדיאל, ולכבוד האירוויזיון.
רשות השידור תעביר את משדרי אירוויזיון 2010 בשיטת HD באפיק 511 בכבלים ובלוויין ■ כל בעלי ממירי ה-HD יוכלו לצפות במשדרים ללא תוספת תשלום ■ בהמשך ישמש אפיק 511 להעברת שידורי מונדיאל 2010
כל בעלי הממירים המתאימים לקליטת שידור כזה יוכלו לצפות במשדר ללא תוספת תשלום. במקביל ישודרו 3 המשדרים המדוברים גם בערוץ 1.
מוטי שקלאר, מנכ"ל רשות השידור, מסר כי "רשות השידור גאה להביא לצופים בישראל את האירועים הגדולים בעולם בחוויית צפייה איכותית, תוך שימוש בטכנולוגיות מתקדמות וללא כל עלות נוספת, כחלק מתפקידו של השידור הציבורי".
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Lance שמתחילה ב "עם האורוויזיון הצדק עימך, אבל..."
האם תפקידו של ערוץ ציבורי הוא להשקיע כסף בשטות הזאת (הכוונה לא לכדורגל אלא ל-HD)? זה דבר אחד לקנות זכויות לתוכן משעמם שיש לו הרבה צופים, זה דבר אחר לחלוטין להשקיע כסף בטכנולוגיה הזאת.
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "האם תפקידו של ערוץ ציבורי הוא..."
עלות התאמת הערוץ לשיטת השידור כ HD לא מתקרבת בכלל לעלות שידור המונדיאל,
מדובר בסכום זניח בהשוואה לעלות הזכויות עצמן.
ה feed החי בפורמט HDMI כנראה שכלול ממילא בחוזה (בכל זאת שנת 2010), אז למה לא להשתמש בו?
לדעתי זה נחמד שהערוץ הזה נותן פייט למתחרים המסחריים הריקניים,
השימוש בטכנולוגיית HD לאירועים חשובים, רק הופך אותו לרלוונטי יותר,
ואם כבר, מצדיק לשם שינוי את האגרה הבד"כ לא מוצדקת.
נערך לאחרונה ע"י Lance בתאריך 25-05-2010 בשעה 22:41.
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי Lance שמתחילה ב "עלות התאמת הערוץ לשיטת השידור..."
ערוץ ציבורי תפקידו אחד- להיות ערוץ אובייקטיבי ללא אינטרסים כלכליים של פרסומות. ניתן להוסיף הבאת שידורים חשובים לכלל האוכלוסיה, למרות שאת זה גם ערוץ 2 יכול לעשות, ובחינם.
בנוסף, מכיוון שאינו מונע משיקולי רייטינג, עליו להיות פה למגזרים קטנים יותר, ולשדר איכות.
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "ערוץ ציבורי תפקידו אחד- להיות..."
האם תוכן איכותי חייב להיות לא איכותי?
או בלי משחקי מילים - האם תוכן איכותי צריך להיות משודר בפורמט לא איכותי? כשזה לא בא זה על חשבון זה, אין מניעה שגם העריץ הראשון יתקדם קצת מעבר לימי המחיקון.
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "הם כבר רואים באיכות טובה, אבל..."
אבל כשאתה כבר רגיל לאיכות גבוהה מערוצים אחרים, וכבר רכשת מסך 651422 אינטש כדי לצפות בזה, ערוץ שמכבד את עצמו צריך להציג תוכן מותאם. כמה אפשר עם תמונה מטושטשת ופרצופים פחוסים?
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "ערוץ ציבורי תפקידו אחד- להיות..."
נכון שיש פה אינטרס פרסומי מובהק, אבל כערוץ ציבורי לדעתי הוא בהחלט משרת את הציבור נאמנה.
כל מדינה יש לה את ה-ספורט שלה, הודו זה קריקט, אמריקה זה פוטבול ובייסבול,
ופה זה כדורגל, ככה שהמונדיאל לישראלים זה כמו הסופרבול לאמריקאים,
ואם אנשים מעוטי יכולת שאין להם 500 שקל לשפוך על שידורי הטורניר הזה,
יוכלו להנות ממנו כמו כולם, אז הערוץ הציבורי השיג את המטרה שלו.
אם הטענה שלך זה נגד ה HD, אז אמרתי לך, זה עניין זניח לדעתי (לא שאני מתיימר להיות מומחה למערכות שידור או משהו כזה),
אם הטענה שלך זה נגד שידור המונדיאל עצמו, אזי זה תמוה בעיניי,
אני חושב שתפקידו של ערוץ ציבורי הוא לשרת את הציבור,
וכשרוב הציבור חובב כדורגל, אז להביא לו בחינם את טורניר הכדורגל הכי חשוב בעולם,
זה נראה לי משרת את רוב הציבור באופן שבו הוא מרגיש תמורה מהערוץ.
"ניתן להוסיף הבאת שידורים חשובים לכלל האוכלוסיה, למרות שאת זה גם ערוץ 2 יכול לעשות, ובחינם".
הטענה היא לא רק על שידור המונדיאל, אלא על ההשקעה באיכות.
שוב- שידור ארועים מרכזיים זה עוד ניחא, למרות שערוץ 2 יכול לשדר את זה גם כן. עיקר הטענה היא על ההשקעה בטכנולוגיה, שאני סבור שאינה זולה מדי, על חשבון דברים אחרים.
אבל אדרבא, דווקא בגלל שערוץ 2 הוא ערוץ מסחרי, הוא לא יכול להשבית את הליין-אפ שלו חודש שלם
דבר שערוץ בלתי תלוי כמו ערוץ 1 כן יכול לעשות וטוב שכך (בדומה לשידורי האולימפיאדה).
כל עוד יש עניין לציבור, זה לגיטימי ואפילו רצוי,
ואם מדברים על איכות, אני לא רואה יותר מדי איכות יוצאת מהערוץ הזה,
אולי למעט המשדרים ביום השואה והסרט התיעודי המעולה על יבי,
בד"כ האיכות באה מערוצי פרינג' בכבלים ובלווין, ולא מערוץ 1,
ואני בכלל לא נוגע בסוגיית הפקות מקור, שהן דיזסטר ידוע בערוץ.
המונדיאל, כמו גם האולימפיאדה, הם איוונטים חריגים שמתקיימים אחת ל 4 שנים,
הם איוונטים שהציבור ככל הנראה אוהב, ולכן הבית האידיאלי ל"מדורת שבט" שכזו, היא ערוץ 1.
וסתם טיפ: אם אתה מחפש איכות, אל תחפש אותה בערוץ 1 (לפחות לא בזה של ימינו)..
ולגבי האיכות... זה טיעון ריק, אין פה משאבים אדירים שמופנים לזה,
אני מוכן להמר שאיכות ה HD כלולה בחוזה השידור שהוא סטנדרטי לכל המדינות,
לוותר על האופציה הזו, תהיה לפגר אחרי כולם בעבור כלום, אז אני לא מבין את הנקודה שלך כל כך...
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי Lance שמתחילה ב "אבל אדרבא, דווקא בגלל שערוץ 2..."
אז תחליט, את רוב הציבור זה מעניין או לא מעניין? כי אם זה מעניין את רוב הציבור הנה רייטינג לא רע בכלל לערוץ 2. אם אין רייטינג, אולי לא כל כך הרבה אנשים אוהבים את זה, נכון?
זה שהערוץ לא ממלא את תפקידו נאמנה, זה סיפור אחר. ערוץ ציבורי אמיתי היה עוזר למיקי רוזנטל עם שיטת השקשוקה למשל ולא מותח אותו למוות.
ועדיין, כשיש לי זמן, אני נהנה לראות את חוק וסדר שם.
ואין לי אפילו כוח לדבר על שכר המנופח שם. 900 מליון ש"ח למשכורות.
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "אז תחליט, את רוב הציבור זה..."
ציטוט:
ערוץ ציבורי אמיתי היה עוזר למיקי רוזנטל עם שיטת השקשוקה למשל ולא מותח אותו למוות.
בנתיים זה הערוץ היחידי ששידר את שיטת השקשוקה, ולא רק שידר,
גם פתח את הסרט לדיון ונתן במה חשובה לאמת שהושתקה בכל הערוצים האחרים של "המשפחות".
ציטוט:
אז תחליט, את רוב הציבור זה מעניין או לא מעניין? כי אם זה מעניין את רוב הציבור הנה רייטינג לא רע בכלל לערוץ 2. אם אין רייטינג, אולי לא כל כך הרבה אנשים אוהבים את זה, נכון?
אתה צריך להבין שערוץ מסחרי עובד אחרת מערוץ ציבורי בלתי תלוי,
זכיין מסחרי עובד לפי חוזים עם תוכניות ומפרסמים, ואי אפשר לשתק אותו לחודש ע"ח תוכניות אחרות,
בטח לא בשעות שאנשים עובדים או ישנים - ערוץ ציבורי אין לו את הלחצים האלה, ויכול לשדר חודש שלם בלי לחשבן לאף אחד.
ציטוט:
ואין לי אפילו כוח לדבר על שכר המנופח שם. 900 מליון ש"ח למשכורות.
אוה... על זה תמקד את הכעס שלך - כי זו באמת ההפקרות האמיתית והבזבזנות שלא משרתת איש, בטח לא את הציבור.
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "תודה באמת שחיכו שנה שלמה כדי..."
ציטוט:
זכויות המונדיאל נמכרו לפני זמן רב. די והותר לכל ערוץ מסחרי לקבוע לוח זמנים. הרי לטענת, הרייטינג יהיה מרובה, אז מה הבעיה למצוא מפרסמים?
זה לא קשור, אתה תגיד לרפי גינת או לאלון גל שהתוכנית שלהם לא תשודר חודש? יש חוזה חביבי!
אתה תגיד לטמירה ירדני שכוכב נולד תרד למשך חודש? ולא יהיו לה את כל האסמסים של החופש הגדול בכיס?
הכסף מהמונדיאל זה פרוטות לעומת מכונות הכסף של הפרסומות והחסויות והחסויות המקפצות וכו' וכו'...
הנקודה היא שערוצים מסחריים הם מאוד שמרניים,
ואתה לא תראה זכיין מסחרי "מתפרע" חודש שלם וזורק את כל הזהות הטלויזיונית שלו לפח,
יש יותר מדי כסף שמושקע בקבוצות מיקוד, סקרים לפלחי שוק וכו' וכו',
כדי שאיזה מונדיאל יבוא וישבש להם את כל העסקים, ערוץ מסחרי זה עסק,
ומה שאתה אומר לעסק הזה זה חודש שלם לעסוק במשהו אחר,
זה כמו שאני אגיד לסטקייה מצליחה - "סגרו הכל, מעכשיו אתם מוכרים מדפסות למשך חודש".
מעבר לכך יש נקודה שהיא אבן הראשה של כל זכיין מסחרי - הרגלי צפייה!
קודש הקודשים של כל זכיינית זה לתכנת את ההמונים שברביעי וחמישי יש כוכב נולד
ובשישי יש ארץ נהדרת ובראשון יש וואטאבר - לשבש את זה למשך חודש פירושו חורבן טוטאלי מבחינה עסקית.
הזיכרון הקולקטיבי של הציבור קצר יותר מזכרון של יתוש,
לשבש הרגלי צפייה לשבוע זה אסון מבחינת הזכייניות, לשבש אותו לחודש... זה טוטאל לוסט.
הסיבה שערוץ 1 זה המיקום המושלם (מלבד העובדה שמדובר בשממה לא מחייבת מבחינת הרגלי צפייה ציבוריים),
זה שאין לערוץ תלות אבסולוטית בפרסום, קבוצות מיקוד ופלחי שוק.
לגבי רוזנטל, שנה לא שנה... בסוף שידרו - ובמקום לקטר, צריך להכיר תודה על כך,
זה לא עניין של מה בכך ללכת במדינת קרטל כמו שלנו נגד אחת "מהמשפחות" שמנהלות את המדינה ומנהיגיה,
היה דרוש לכך לא מעט אומץ מצד אנשים שאולי ירצו יום אחד להתפתח מעבר לערוץ 1...
נערך לאחרונה ע"י Lance בתאריך 26-05-2010 בשעה 07:22.
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי Lance שמתחילה ב "[QUOTE]זכויות המונדיאל נמכרו..."
רגע, אבל שוב- אמרת שערוץ 1 ימשוך את כל הרייטינג, לא? משמע גם ככה התוכניות הללו לא תשגנה את רמות הרייטינג שהן מצפות לו. עד כמה שאני זוכר, בימי משחקים חשובים, ערוץ 2 נהג לשים לקטים או ש.ח.
וכן, אני מתלונן, ערוץ 1 היה חייב, מחויבות ציבורית, לשדר את הסרט ממש בהתחלה ולא להיכנע למשפחות ורק לבסוף, אחרי איום תביעה, לשדר.
צריך ממיר HD כדי לראות את האפיקים הספציפיים שמשודרים באיכות הזו. לדוגמא, יש לנו שני ממירים בבית, אחד תומך HD ואחד לא. בשניהם ניתן לזפזפ לערוצי HD אבל רק בבמיר שתומך ניתן לראות תמונה.
לא כל ערוץ/הקלטה/סרט יהיה באיכות של היי דפינישן רק כי הטלויזיה תומכת בטכנולוגיה הזו. זה תלוי בתוכן עצמו ובשיטת השידור.
בזמן שאתם מתלהבים צריך להזכיר שכעת מתקיים חצי הגמר הראשון
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי sheep שמתחילה ב "הערוץ הראשון ב-HD לכבוד המונדיאל, ולכבוד האירוויזיון."
של האירווזיון.
החצי השני בהשתתפות סקעת יהיה ביום חמישי
אני באמת לא מבין למה צריך HD לזה
השיר הרוסי נשמע כאילו הזמר בדכאון וזה כבר מוציא את החשק לשמוע הלאה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי sheep שמתחילה ב "הערוץ הראשון ב-HD לכבוד המונדיאל, ולכבוד האירוויזיון."
פתאום נדלקה לי נורה, איך ייתכן שיש כל כך הרבה ערוצי HD בעולם, במיוחד כאלה בחינם,
לגבי הממלכה המאוחדת:
BBC HD
channel 4 hd
ITV1 hd
ובישראל כמה ערוצים משדרים HD? אפשר למנות אותם על יד או שתיים, ואף ערוץ אינו בחינם.
ב-SKY יש 36 ערוצי HD בסך הכל.
בארצות הברית אני שם תחת ספויילר כי זו חתיכת רשימה, סתם שתתרשמו לגבי ההבדל בין 0 בישראל, לעשרות רבות בחו"ל... ערוצי דיג, דת, שופינג, ושאר ירקות שוליות - אפילו ב-HD וכאן השידורים המרכזיים לא זוכים להיות מוצעים ב-HD בחינם, וגם לא בתשלום.
הרשות השנייה, איפה את?? מה זה צריך להיות?? למה לנו יש טלויזיה בסטנדרטים של לפני 4 שנים??
הוט ויס - על מה אנחנו משלמים לכם?? איפה התמורה??
זהירות - ספויילר!
Broadcast Networks
* ABC HD
* CBS HD
* The CW HD
* Fox HD
* NBC HD
* PBS HD
* Telemundo HD
* Ion HD
* MyNetworkTV HD
* Univision HD
* TeleFutura HD
Cable Networks
* ABC Family HD
* AMC HD
* A&E HD
* Animal Planet HD
* BET HD
* Bio HD
* Bravo HD
* Cartoon Network HD
* CMT HD
* Comedy Central HD
* Chiller HD
* Discovery Channel HD
* Disney Channel HD
* Disney XD HD
* DIY Network HD
* E! HD
* Fuel HD
* Food Network HD
* FX HD
* G4 HD
* Gospel Music Channel HD
* Hallmark Channel HD
* Hallmark Movie Channel HD
* HDNet
* HDNet Movies
* HD Theater
* The History Channel HD
* HGTV HD
* HSN HD
* IFC HD
* Jewelry TV HD
* Lifetime HD
* Lifetime Movie Network HD
* Lifetime Real Women HD
* MavTV HD
* MGM HD
* MTV HD
* National Geographic Channel HD
* Nick HD
* Palladia
* QVC HD
* RFD TV HD
* Syfy HD
* The Science Channel HD
* Smithsonian Channel HD
* Spike HD
* Style Network HD
* TBS HD
* TLC HD
* TNT HD
* Travel Channel HD
* truTV HD
* TCM HD
* Universal HD
* USA HD
* VH1 HD
* Wealth TV HD
* WGN America HD
* The 101 Network HD (DirecTV only)
News Networks
* CNBC HD+
* CNN HD
* Fox Business Network HD
* Fox News Channel HD
* HLN HD
* MSNBC HD
* The Weather Channel HD
National Sports Networks
* CBS College Sports Network HD
* ESPN HD
* ESPN2 HD
* ESPNews HD
* ESPNU HD
* Fox Soccer Channel HD
* Fox Soccer Plus HD
* Golf Channel HD
* MLB Network HD
* NBA TV HD
* NFL Network HD
* NHL Network HD
* Outdoor Channel HD
* SPEED HD
* Tennis Channel HD
* The Sportsman Channel HD
* Versus HD
* World Fishing Network HD
Religious
* The Church Channel HD
* EWTN HD
* JCTV HD
* Smile of a Child HD
* SonBeam Channel HD
* 3ABN HD
* 3ABN Latino HD
* TBN HD
* TBN Enlace USA HD
* TCT HD
* The Worship Network HD
Premium services
* HBO HD (HBO HD, HBO2 HD, HBO Signature HD, HBO Comedy HD, HBO Family HD, HBO Zone HD, HBO Latino HD)
* Cinemax HD (Cinemax HD, Moremax HD, Actionmax HD, Thillermax HD, 5starmax HD, Wmax HD, Outermax HD, @max HD)
* The Movie Channel HD / The Movie Channel Extra HD
* Showtime HD (Showtime HD, Showtime 2 HD, Showcase HD, Showtime Extreme HD, Showtime Beyond HD, Showtime Next HD, Showtime Women HD)
* Starz HD (Starz HD, Starz Comedy HD, Starz Edge HD, Starz Kids and Family HD)
* Encore (East Coast feed) HD
* Epix HD
* RetroPlex HD
* IndiePlex HD
לקח לי כמה שניות לעכל את מה שראו עיני ליל אמש:
ערוץ 1? HD? ביחד? אותה שורה?
לא האמנתי שהשינוי הזה כמו שציפו לו מספר מכותבים כאן יגיע מכיוון בית הקברות המהלך בצורת ערוץ 1!
ובעניין התקציבים- למה כן- למה לא: יש תמורה לאגרה!!! בטח שיש קהל למונדיאל, זאת טפשות להגיע שאין לזה קהל או לקרוא לזה "ענף משעמם", כי זה הספורט הפופולארי בעולם, הפופולארי בישראל, הוא יהווה את השיחה שליד הברזיות בחודש וחצי הקרובים וערוץ 1 עשו פה מהלך שייזקף לזכותם להרבה זמן!
כנראה, אבל יכולנו בקלות (כפי שהראו המונדיאלים האחרונים) לשלם על המשחקים סכום לא מבוטל של כסף. והנה אנחנו מקבלים אותם בחינם, ולא סתם בחינם, אלא בשיטת שידור נהדרת במסגרת אותו חינם.
לא נופל בפח, מקבלים משהו שספק אם במקרה אחר היינו מקבלים.
(ואני לא באשליה של חינם- אחרי הכל משלמים להם אגרה שנתית)
בתגובה להודעה מספר 48 שנכתבה על ידי ZiZi שמתחילה ב "כנראה, אבל יכולנו בקלות (כפי..."
העובדה שאנשים משלמים סכומי עתק על משהו שהיו אמורים לקבל בחינם היא בגלל שהם טיפשים.
החברות מנצלות את הטיפשות וגובות כסף, בדיוק כמו בהרבה תחומים אחרים בארץ.
אז תקרא באילו מדינות ישודר המונדיאל בתשלום ובאילו מדינות ישודר בחינם
ותראו שאנחנו זכינו להיות מיעוט זעום!! מדינות כמו ארה"ב, איטליה, גרמניה, צרפת, אנגליה, ספרד משדרות את המונדיאל בתשלום, ואילו ישראל, ומספר מדינות מאסיה ומאפריקה בערוצים הממשלתיים/ ציבוריים
בתגובה להודעה מספר 51 שנכתבה על ידי ShoobyD שמתחילה ב "למה זה "אמור" להיות בחינם..."
זה לא חינם... אתה משלם אגרה וערוץ אחד קונה את הזיכיון (בדיוק כמו ביורוויזיון).
גם כאן השידורים הם כבר מראש ב-HD, בדיוק באותה צורה...
שתבין, אין לי שום כוונה לצפות במונדיאל, בין אם ב-HD או LowD, אבל זה פשוט אבסורד שמנסים לסחוט ממך עוד ועוד כסף.
לא ענית על השאלה
למה לדעתך אין את הזכות "לסחוט" ממך כסף על הצפייה בזה?
גם לי אין לי שום כוונה לצפות במונדיאל, ואני לא מבין למה אנשים חושבים שזו זכות יסוד לצפות בו
בתגובה להודעה מספר 53 שנכתבה על ידי ShoobyD שמתחילה ב "לא ענית על השאלה
למה לדעתך..."
ציטוט:
למה לדעתך אין את הזכות "לסחוט" ממך כסף על הצפייה בזה?
בגלל שאני דוגל בחופש הצרכן.
אני לא רוצה שבגלל שהכל פה קרטלים (תקשורת, טלוויזיה, אינטרנט וכן הלאה) ו-YES ו-HOT משתפים פעולה בכל צעד ושעל, אני צריך גם לשלם דמי מנוי הזויים, גם לשלם דמי השכרת HD מגוחכים עוד יותר, לשלם אגרה כדי שערוץ אחד יקנה את שידורי המונדיאל ולשלם לחלאות עוד כסף רק כדי שיזרימו לי את השידור שערוץ אחד קנה בכספי.
ממתי חופש הצרכן כולל קבלת דברים ב"חינם"? (תמורת תשלום אגרה)
אז אני רוצה לקבל ב"חינם", תמורת אותה האגרה, שידורי סדרות חדשות, סרטים חדשים, קליפים קלאסיים, תכניות תעודה ועוד
זו זכותי לא? חופש הצרכן וזה?
בתגובה להודעה מספר 55 שנכתבה על ידי ShoobyD שמתחילה ב "ממתי חופש הצרכן כולל קבלת..."
אז לפי הגישה הזו צריך לעבור ל-PPV עבור כל השידורים.
שוב, קצת היגיון, אם הערוץ הראשון רכש את השידורים.
ואם כבר שילמת לחברה על ציוד HD.
למה שתשלם עוד כסף מעבר? על מה?
בתגובה להודעה מספר 57 שנכתבה על ידי ShoobyD שמתחילה ב "אז לטענתך, אם שילמתי להוט על..."
אתה מסיט את הנושא.
הנושא כאן היה תשלום נוסף על שידורי המונדיאל ובזה אני מתעסק.
לעניין שאלתך הספציפית, כן, ה-VOD מרתיח אותי עד מאוד. שיגבו תשלום X קבוע ויתנו לי לראות הכל. זה פשוט לא הגיוני (משום שיקול שהוא) מה שהם עושים.
אם אתה לא חושב שהתמחור בארץ הזוי ומגוחך, שיהיה לך לבריאות.
בתגובה להודעה מספר 58 שנכתבה על ידי Zed3 שמתחילה ב "אתה מסיט את הנושא.
הנושא כאן..."
מצטער, אתה טועה.
תמחיר דיפרנציאלי הוא מבחינה כלכלית טוב יותר ליצרן (חברת הכבלים). תמחיר אחיד רע לו הרבה יותר.
סיבות אפשריות למה לא משתמשים בתמחיר דיפרנציאלי:
1. רגולציה.
2. אין אפשרות להפלות בין הצרכנים כי לא ניתן ליצור קבוצות בידול.
(3. המרצה שלי הוסיף טמטום)
בתגובה להודעה מספר 48 שנכתבה על ידי ZiZi שמתחילה ב "כנראה, אבל יכולנו בקלות (כפי..."
מעבר לאגרה, זה לא "במסגרת אותו חינם"
כדי להינות משיטת השידור הגבוהה אתה צריך להיות מנוי להוט או יס במסלול הכולל ממיר HD
השידור הרגיל חינם, השידור ב-HD הוא "חינם" רק לבעלי ממירים מתאימים, כלומר מי שכבר משלם על זה
אני הטיפש שחושב שכדורגל משעמם. לא אמרתי שהוא לא פופולרי, אמרתי שהוא משעמם. גם תיאטרון זה פופולרי, וגם בלט. ושניהם משעממים אותי. כדורסל הרבה יותר מעניין לצפיה כי תמיד יש אקשן. כדורגל יכול להרדים אותך.
אפשר להיות רגועים, האנכרוניזם ממשיך לשלוט.
כתבה מהארץ מהיום אומרת שמי שייראה את המשחקים בערוץ הראשון ואין לו HD - ייראה אותם כשחמישית מהתמונה חתוכה והקצוות מושחרים.