לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-05-2010, 13:21
צלמית המשתמש של Narxx
  משתמש זכר Narxx Narxx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.12.04
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי Quick שמתחילה ב "[QUOTE=שימי]שלא לדבר על תוכנת..."

מידע סופו לדלוף... יש לו נטיה כזו... גם מידע שאנשים מתאמצים מאוד לשמור בסוד (קח את מקרה ענת קם שהתפרסם ממש לאחרונה) ואדרבה על מידע כללי שאנשים לא מתאמצים לשמור בסוד (קרי המידע והסטטיסטיקות של גוגל).

בסופו של דבר, ככל שיותר מידע עליך מפוזר, יהיה מי שיאסוף אותו, אם ירצה, והוא לא יצטרך להתאמץ כל כך, כך שבסופו של דבר, אם מישהו ממש ירצה לרגל אחריך או להשתמש בפרטים שלך כדי לזייף זהות / לגנוב כסף, הוא יוכל להשיג את מספר כרטיס האשראי שלך מהדפדפן כרום, ואת מספר תעודת הזהות מהגלישה שעשית בוואלה!שופס, ואת מספר הטלפון שלך מהאתר של האוניברסיטה שמאפשר לך לקבל עידכונים ב SMS ועוד מלא פרטים אחרים, שיאפשרו לגנב לעשות מה שהוא רוצה עם הפרטים הללו.

אמנם גוגל לא הורשעו בגרימת נזק בכוונה, אבל הם מחזיקים המון מידע רגיש שיש לך אינטרס לא לשתף אותם בו (לא כי אתה חושב שהם רעים, אלא כי אתה יודע בוודאות כי המידע בסופו של דבר ידלוף).

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-05-2010, 17:58
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"

חבר מתאריך: 25.10.01
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי boris2k4 שמתחילה ב "ואני חשבתי שמה שמשנה זה..."

עצם זה שזה מה שהם עושים בברירת מחדל, גורם לי לתהות מה עוד הם יעשו בעתיד (או עושים עכשיו ואין לך מושג). בייחוד בהתחשב בהסכם הרשיון למשתמש המקורי של המוצר, שהוכנס לשם "בטעות". המשך בשירות Buzz שהפך תיבות ג'ימייל של אנשים לרשת המידע החופשית של פייסבוק, וכו'.

צר לי, לא סומך עליהם.

תוסיף לכל זה שבעצם כרום לא ממש עושה שום דבר שדפדפנים אחרים לא עושים (למעט, כאמור, המהירות, כביכול), ואף לא עושה הרבה ממה שדפדפנים אחרים עושים, ותגיע למסקנה שבעצם אין שום סיבה להשתמש בו...

כל שכן אחרי שהשועלים יוציאו גירסא מבוססת process per tab ובכך, כנראה, יפתרו את דליפות הזיכרון שנובעות בעיקר מהפלאש...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:23

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר