בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי נירשם כדי לשאול שמתחילה ב "סירטון חדש של שייטת 13 שהופץ ביוטיב"
אני לא יודע מי עשה לסרטון הזה את המוזיקה, אבל הוא כנראה חירש כי היא על הפרצוף...
דבר שני - זה רק אני או שרוב רובו של הסרטון הזה בנוי בכלל מסרטונים של צה"ל (ודובר צה"ל), ושחלק לא מבוטל ממנו מראה חיילים ופעילות שהיא כלל לא של השייטת?
"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe"
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי efekt שמתחילה ב "אני לא יודע מי עשה לסרטון הזה..."
ציטוט:
במקור נכתב על ידי efekt
אני לא יודע מי עשה לסרטון הזה את המוזיקה, אבל הוא כנראה חירש כי היא על הפרצוף...
דבר שני - זה רק אני או שרוב רובו של הסרטון הזה בנוי בכלל מסרטונים של צה"ל (ודובר צה"ל), ושחלק לא מבוטל ממנו מראה חיילים ופעילות שהיא כלל לא של השייטת?
אני חושב שאני יכול לענות לך על השאלה הזו. באתר אחר שבו העלו את הסירטון הזה, הגיב גם נציג של אחים לנשק, ובתגובה הוא אמר שבסירטון הזה רוב הקטעים שנראים בו הם של השייטת. בכל מקרה, הוא אמר שהסירטון הגיע ישר מהשייטת ועבר עריכה...
ובעניין המוסיקה, מסכים איתך - הם היו צריכים להשתיק את המוסיקה המקורית של הסירטון כדי שהמוסיקה שהם הכניסו תישמע באופן נורמלי. אבל אני מאמין שהם למדו לפעם הבאה...
2:48 - כוונת Eotech מורכבת על מטול, תמונה די נדירה. לי פעם הסבירו שלא נהוג להרכיב אותה בצה"ל על המטולים מסיבות טכניות שהיו נשמעות לי קצת כמו קשקוש. כנראה שזו ההוכחה לקשקוש...
אולי זה בגלל איכות התמונה וזוית הצילום, אבל גם ידית האחיזה של הנשק נראית שונה... ישר קפצה לי לראש הידית 3 אצבעות הזו של TDI ("ידית בארט") אבל זה גם לא ממש נראה כמוה.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי נירשם כדי לשאול שמתחילה ב "סירטון חדש של שייטת 13 שהופץ ביוטיב"
חלק מהסצנות נלקחו מהסרט רעל הראשון שהשייטת צילמה, אי-שם בתחילת שנות ה-90. כשהייתי בכיתה י"א לוחם שייטת מביה"ס שלי הגיע להרצאת רעל, וכדי לראות את הסרט הוא נעל אותנו יחד איתו במיקלט והשביע אותנו שהתוכן שלו "לא סודי, אבל גם לא כדאי לדבר עליו". למי שלא מכיר, מדובר בסרט של הפשיטה הנועזת על מטעי הבננות של קיבוצי חוף הכרמל...
יש לאשכול הזה תכלית כלשהי?
כי עם כל הכבוד, אם המטרה שלשמה נפתח האשכול היא להרעיל מלשב"ים ולהראות כמה שהקומנדו הימי הם חיות שחבל"ז, עדיף היה לפתוח אותו בפורום מתגייסים וסדירים.
תוספת בעריכה:
רק על מה שהם עשו לפסקול המדהים של "הפריצה לאלקטרז" הייתי מעיף את יוצרי הקליפ לכלא.
פשוט הרסו את המנגינה.
נערך לאחרונה ע"י עידו403 בתאריך 04-05-2010 בשעה 14:37.
סיבה: תוספת
יש לאשכול הזה תכלית כלשהי?
כי עם כל הכבוד, אם המטרה שלשמה נפתח האשכול היא להרעיל מלשב"ים ולהראות כמה שהקומנדו הימי הם חיות שחבל"ז, עדיף היה לפתוח אותו בפורום מתגייסים וסדירים.
תוספת בעריכה:
רק על מה שהם עשו לפסקול המדהים של "הפריצה לאלקטרז" הייתי מעיף את יוצרי הקליפ לכלא.
פשוט הרסו את המנגינה.
לפי מה שאני זוכר המנגינה הזו באורך של דקה וחצי פחות או יותר, הסירטון באורך של 3 דקות. כמו שזה נראה הם חיברו אותה כמה פעמים בכמה קטעים בסירטון..