הסרט עוקב אחר קבוצת שכירי חרב אשר נשלחים למדינה בדרום אמריקה על מנת להדיח את הרודן האכזרי אשר שולט בה בעוד שהסי.איי.איי בעקבותיהם.
עד כה, הבטיחו את הופעתם בסרט הם: ג'ט לי, ג'ייסון סתאטהם, סילבסטר סטאלון, דולף לונדגרן, מיקי רורק, אריק רוברטס, דני טרג'ו וארנולד שוורצנגר.
סילבסטר סטלון כתב וביים את הסרט, ולפי מה שהבנתי הסרט היה אמור לצאת באוגוסט, לא ידוע אם יגיע לבתי הקולנוע בישראל.
אחת הסצנות המדוברות בסרט שבה משתתפים ארנולד שוונצנגר,ברוס וויליס,וסילבסטר סטלון זכתה לציפיה רבה.
טריילר
בקיצור אני מקווה שזה יגיע לישראל ומהר, אני מאוד מצפה לזה.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Dorset Perception שמתחילה ב "The Expendables - סרט חדש של סילבסטר סטלון"
אם יורשה לי להוסיף דבר חשוב מאוד, הסרט הזה איחר בשני עשורים לצעירנו הרב. (חובבי סיקרטי הפעולה והאקשן.)
נקווה שיודלפו ממנו קטעים, שנראה על הסרט עוד קצת פרטים.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
חלק מהכוכבים בסרט כבר אחרי השיא שלהם, זאת הייתה הכוונה.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "אם יורשה לי להוסיף דבר חשוב..."
לא מסכים. מיקי רורק נמצא בתקופה לא רעה בקריירה שלו, אחרי אינסוף שיקומים וגמילות.
רמבו 4 היה טוב משמעותית משני הסרטים שקדמו לו ובעצם הינו סרט לא רע בכלל.
שוורצנגר עסוק בעיקר בפוליטיקה, כך שהקריירה שלו נסוגה מטעמים מובנים.
ג'ייסון סטייטהאם וג'ט לי נמצאים בשיא.
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי צ'נדלר בינג שמתחילה ב "הקאסט מרשים אחו-שלוקי אבל..."
לא חושב שהפריצה לאלקטרז הוא מקור להשוואה עם שום סרט. הוא פשוט היה יציאה מפתיעה.
חוץ מזה, ליהוק של שון קונרי לסרט כבר משדרג אותו ויש מעט מאד שחקנים בקליבר הזה.
שון קונרי לא הרשים אותי באף סרט אחר שלו. הפריצה הוא פשוט סרט כזה שיש בו מגע אלוהי כמו "החוש השישי" ו"אמריקן ביוטי". סרטים מושלמים שקשה להסביר איך הצליחו לא לפשל באף שלב: לא במשחק, לא בתסריט, לא בעריכה, לא בפס הקול - בכלום.