[font='Arial','sans-serif']תערוכה ייחודית "אותות ועיטורי הענקה רשמיים בארץ- ישראל", מאוספו הפרטי של ההלך פרופ' שאול לדני, תיפתח באוניברסיטת בן-גוריון בנגב ביום שלישי, ה-2 בפברואר 2010.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי zeevrone שמתחילה ב "תערוכת מדליות של שאול לדני"
תערוכה קטנה ומרשימה של אותות סיכות וסמלים בבניין הספרייה באוניברסיטת בן גוריון בבאר שבע.
הייתי בתערוכה אתמול והאותות שהכי תפסו את עיני הם אותות המופת והגבורה (או לפחות המקבילות שלהם) של שירות בתי הסוהר (לא ידעתי שקיימים כאלה). בקיצור, למי שמזדמן לבאר שבע-מומלץ!
הינה קישור לשירשור על התערוכה וכמה תמונות בפורום ידיעת הארץ. חשבתי שראוי לשתף גם את הפורום הזה.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי zeevrone שמתחילה ב "תערוכת מדליות של שאול לדני"
שלום לכולם.
הייתי היום בספריית האוניברסיטה ונתקלתי בתערוכה קטנה של עיטורים ומדליות שניתנו בארץ ישראל או ששיכים בצורה זו או אחרת לארץ (לדוגמא: עיטור השירות בפלסטינה של הצבא הבריטי). אם מישהו נמצא באזור אפשר לעבור ולראות.
היה לי הכבוד להלך לצידו בכמה צעדות לפני 30 שנה בערך, היתה זו תקופה שבה היו המון צעדות בארץ (תקופה שחלפה לצערי, כמות הצעדות ירדה ביחס ישיר לעלייה במכירת הג'יפים).
בחור מאד נמרץ, נהג להלך עם מקל שעליו הצמיד את המדליות.
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי צנחן1 שמתחילה ב "היה לי הכבוד להלך לצידו בכמה..."
ובעניין הצעדות
היה בזמנו מרוץ הל"ה בו רצו תלמידי בתי ספר תיכוניים מירושלים לקיבוץ הל"ה (35 ק"מ). המרוץ לתלמידים היה מרוץ שליחים, כל אחד מאתנו רץ ק"מ ואילו לדני היה מופיע בנקודת ההתחלה, שותה בקבוק מיץ ענבים תירוש ויוצא לדרך לבד את כל המסלול.