20-04-2010, 19:40
|
|
|
|
חבר מתאריך: 11.02.06
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי inspired-session שמתחילה ב "יום עצמאות שמח! (איפה/איך אתם חוגגים?)"
טוב, אז מה עשיתי?
את הבוקר (אם אפשר לקרוא לזה בוקר.. ישנתי פחות מ-3 שעות) התחלתי בחניון צה"ל. היה נחמד, קצת חם, אבל באמת לא רע...לימדתי את אחותי קצת מרזי המקצוע () תוך נפנוך אלגנטי של מדריכות שניסו להציע את עזרתן (מתוקות כאלה!).
חזרתי הבייתה, הכנתי את הצידנית, ואני ועוד כמה חברים נסענו לעשות על האש אצל חבר אחר שעושה אבט"ש במקום רחוק. היה מזג אוויר מעולה, אוכל טוב, אווירה מצוינת. אנחנו כאלה חברים טובים!
(הו! פה נכנס סיפור על מכר של ידיד שלי... החצוף הזה התחיל לפלרטט איתי.. אבל שעוווווות.. כאילו, בפלירטוטים קשים {הוא באמת היה חמוד...}, ואז אחרי כמה שעות הוא זורק כזה תוך כדי שיחה עם כולם משו על חברה שלו. איכס! חצוף! יש לך חברה! מה אתה עושה בכלל?!?!!?!? אבל היה מצחיק... כשבאתי להגיד שלום לכולם לפני שהלכתי, אז עוד חבר עושה לו "אתם לא לוקחים מספרים", אז אמרתי לו שיש לו חברה, זה לא רלוונטי, אז הדביל עונה "את יודעת מה אני צריך להגיד עכשיו? שחברה זה לא קיר, ולא גדר, וששלושתינו כבר נסתדר".. פחחח.. אדיוט.)
עד כאן חפירות.
חזרתי לפני שעה קלה, מקלחת טובה, ועכשיו אני הולכת לחגוג את יום העצמאות פה באיזור. אמור להיות נחמד מאוד... ומשם? ישר לעבודה!
סוף-יום עצמאות שמח!