לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-04-2010, 19:40
צלמית המשתמש של shai.shai
  shai.shai shai.shai אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.02.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי inspired-session שמתחילה ב "יום עצמאות שמח! (איפה/איך אתם חוגגים?)"

טוב, אז מה עשיתי?
את הבוקר (אם אפשר לקרוא לזה בוקר.. ישנתי פחות מ-3 שעות) התחלתי בחניון צה"ל. היה נחמד, קצת חם, אבל באמת לא רע...לימדתי את אחותי קצת מרזי המקצוע () תוך נפנוך אלגנטי של מדריכות שניסו להציע את עזרתן (מתוקות כאלה!).

חזרתי הבייתה, הכנתי את הצידנית, ואני ועוד כמה חברים נסענו לעשות על האש אצל חבר אחר שעושה אבט"ש במקום רחוק. היה מזג אוויר מעולה, אוכל טוב, אווירה מצוינת. אנחנו כאלה חברים טובים!
(הו! פה נכנס סיפור על מכר של ידיד שלי... החצוף הזה התחיל לפלרטט איתי.. אבל שעוווווות.. כאילו, בפלירטוטים קשים {הוא באמת היה חמוד...}, ואז אחרי כמה שעות הוא זורק כזה תוך כדי שיחה עם כולם משו על חברה שלו. איכס! חצוף! יש לך חברה! מה אתה עושה בכלל?!?!!?!? אבל היה מצחיק... כשבאתי להגיד שלום לכולם לפני שהלכתי, אז עוד חבר עושה לו "אתם לא לוקחים מספרים", אז אמרתי לו שיש לו חברה, זה לא רלוונטי, אז הדביל עונה "את יודעת מה אני צריך להגיד עכשיו? שחברה זה לא קיר, ולא גדר, וששלושתינו כבר נסתדר".. פחחח.. אדיוט.)
עד כאן חפירות.

חזרתי לפני שעה קלה, מקלחת טובה, ועכשיו אני הולכת לחגוג את יום העצמאות פה באיזור. אמור להיות נחמד מאוד... ומשם? ישר לעבודה!

סוף-יום עצמאות שמח!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:20

הדף נוצר ב 0.10 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר