לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #2  
ישן 28-03-2005, 17:54
  משתמש זכר הברמן של הפורום הברמן של הפורום אינו מחובר  
מנהל: כלכלה עסקים ושוק ההון, משפטים וצרכנות
 
חבר מתאריך: 10.07.02
הודעות: 9,896
ולידיעה במלואה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי הברמן של הפורום שמתחילה ב "סקר: רוב התיכוניסטים מעדיפים לשתות וודקה"

סקר: התיכוניסטים מעדיפים לשתות וודקה

סקר שנערך מטעם אוניברסיטת דרבי בארץ קובע שבעיית השכרות בקרב תלמידים בכיתות י' עד י"ב הולכת ומחמירה בשנה האחרונה. המשקה הפופולארי: וודקה

מאת: חדשות נענע 18:39 28/03/2005


[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://images.nana.co.il//Upload/32005/Article/Article_Title_769666.jpg]

צעיר בריטי משתוקק לבירה (רויטרס)


מסקר שנערך לאחרונה בשלוחת אוניברסיטת דרבי בארץ בקרב 151 מורים, רכזות שכבה ומנהלי בתי ספר תיכוניים באזורי ת"א, השרון וחיפה עולה שבעיית השכרות בקרב תלמידי התיכונים בכיתות י' עד י"ב הולכת ומחמירה בשנה האחרונה.

64 אחוזים מהנשאלים אמרו שהם מכירים את הבעיה במידה רבה או במידה בינונית, 23 אחוזים טענו שהבעיה מוכרת להם במידה מועטה ורק 13 אחוזים טענו שהם אינם מודעים כלל לבעיה.

מהנתונים עולה כי סוגיית השתייה והשכרות נדונה במידה מועטה בלבד או אף לא נדונה כלל בכיתות עם התלמידים ונדונה במידה מועטה בלבד באופן לא פורמאלי בין המורים והמנהלים לתלמידים.

חלק גדול מבתי הספר, באזורים מבוססים, כלל לא טיפלו בבעיה גם כאשר תלמידים נתפסו שותים לשוכרה בטיולים שנתיים או באירועים שונים. מהסקר עולה, שלדעת המורים, ההורים יודעים לפחות ברמת מידע בינונית על תופעת השכרות של ילדיהם. הנושא הועלה לדיון עם הורי התלמידים "במידה מועטה" בלבד כך הובהר בסקר.המשקה המועדף: וודקה

30 אחוזים מהמורים סבורים שבעיית השתייה לשוכרה חריפה כיום מבעיית הסמים בקרב הנוער. בעבר תופעת השכרות הייתה מוכרת בעיקר בטיולים שנתיים בעוד שכיום המורים והמנהלים מכירים את הנושא כתופעה השרירה בסופי שבוע ובמסיבות תלמידים קבועות.

ד"ר חנה בר ישי, מנהלת בית הספר לחינוך של דרבי מציינת כי מנתוני הסקר עולה שהמשקה החריף הפופולארי אצל התיכוניסטים היא הוודקה ולאחריה הבירה לסוגיה. עוד עולה מהסקר שככל שהמעמד הסוציואקונומי גבוה יותר כך השתייה החריפה נפוצה יותר.

http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=179075&sid=16
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #21  
ישן 14-04-2005, 20:11
צלמית המשתמש של stoned
  stoned stoned אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 03.11.02
הודעות: 21,199
כמה תיקונים קלים:
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי Jarvis שמתחילה ב "שותים "טקילה להקפצה""

טקילה מכינים מאגבה (רגילה וכחולה, יש חוקים מבחינת היחס המינימלי של האגבה הכחולה בטקילה על מנת שהיא תוכל להקרא טקילה) ולא ממזקל, שהוא גם תזקיק מאגבה (לאו דווקא כחולה).

יש כמה סוגים של טקילה:
  1. טקילה סילבר : הזן הפשוט של הטקילה. היא לא עוברת יישון ולא מוסיפים לה חומרים בעלי צבע ולכן היא שקופה. זה לא אומר שהיא לא יכולה להיות איכותית.
  2. טקילה גולד - בדיוק אותו הדבר כמו הסילבר, רק שמוסיפים לה קראמל כדי לתת לה צבע זהוב
  3. טקילה רפסודו - טקילה שיושנה בחביות בין חודשיים לשנה.. הישון נותן לטקילה צבע עינברי וטעם עשיר.
  4. טקילה אנייחו - טקילה שיושנה בחבית בין שנה לשלוש.
לא כל טקילה בהירה היא "תהילה" , "טאקו-טקאקו" או "משקה אלכוהולי בטעם טקילה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #22  
ישן 14-04-2005, 20:37
צלמית המשתמש של Jarvis
  Jarvis Jarvis אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 18.01.03
הודעות: 7,325
תודה, והנה עוד מידע למי שמעוניין
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי stoned שמתחילה ב "כמה תיקונים קלים:"

טקילה
*******
מקורה במקסיקו, תזקיק דודי של פקעות האגבה, לטקילה חוקים משלה ולא כל אחד יכול ליצור משקה ולקרוא לו טקילה אלא הוא חייב לעמוד במספר כללים
א. הטקילה חייבת ליוצר במקסיקו, ולא רק במקסיקו אלא בעיירה טקילה שנמצאת בחבל חליסקו (לאחרונה הותר ליצור אותה בחמישה מחוזות נוספים)
ב. הטקילה חייבת להכיל 51% אגבה כחולה ו41% אגבה מסוגים שונים+כמות קטנה של דגנים
הטקילה מגיעה בארבע דרגות יישון:

Silver - טקילה לבנה
Joven Avocaado - מתוספת כרמל (לא מיושנת)
Reposado - מיושנת 3-9 חודשים בחביות עץ
Anejo - מיושנת 1-3 שנים בחביות עץ שגודלן לא עולה על 600 ליטר

מותגי טקילה:
קוארבו - מגיעה בכל דרגות היישון והטקילה המובילה בעולם
סאוזה
דון חוליו
אולמקה
אל טורו
דורנגו
מריאצ´י
בימרו
-ועוד רבים

מסקל - "המשקה והתולעת" גם הוא תזקיק אגבה. תערובת חומר הגלם במסקל צריכה להכיל 51% אגבה מכל סוג שהוא ומכל מקום במקסיקו (כבר אתם רואים שהחוקים עדינים יותר מאשר הטקילה) המסקל מגיעה עם בונוס, זחל עש לילה אמיתי ומבוקבק
מותגי מסקל: גוזנו רוחו, מונטה אלבן
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:20

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר