17-04-2010, 18:43
|
|
|
חבר מתאריך: 29.05.06
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי rubber_duck
אף אחד לא טענן שהמשתתפים מעזה הם דוברי החמאס/חיזבאללה (ההדגשות שלי):
עברתי על כל המאמר ולא מצאתי שום טענה שהמשתתפים הפלסטינאים הם דוברים של החמאס כמו שטענת, הטענות הן נגד המארגן הישראלי ונגד המשתתפים האמריקאים. לפי מה שכתוב על המשתתפים האמריקאים הטענות שהועלו במאמר הן הרבה יותר מצודקות והאינטגריטי האקדמאי של לפחות משתתפת אחת כבר הועמד בסימן שאלה גדול (מאמר שלה נפסל ע"י אוניברסיטה אמריקאית בגלל שהיה חד צדדי [תנחש לבד לאיזה צד]). מה שהכי מצחיק הוא שאם היה נערך דיון דומה בהשתתפות אנשי ימין קיצוני אני מאמין שכבר מזמן אתה וכל השותפים לדרך הפוליטית שלך הייתם באים בטענות. בקיצור זה היה ניסיון נחמד מצידך להסיט את הדיון למקום לא קשור, הדיון האקדמאי הוא לגיטימי אבל הבחירה בדוברים (האמריקאים) היא לא מקרית ובהכרח מראה על הכוונות של המארגן.
|
כתוב בפירוש, מה זאת רומאת לא מצאת? זאת הכותרת: "כנס שייערך היום יכלול דוברים מהשמאל הקיצוני תומכי חיזבאללה וחמאס"
ותת הכותרת: חלק מהדוברים מוכרים כסנגורים של החמאס והחיזבאללה בארצות הברית, וחלקם יופיעו בשידור ישיר מעזה....
מי בדיוק שם הינו תומך חיזבאללה וחמאס?..רבים מהם מתנגדים תקיפים למדיניות ישראל, חלקם ממש שונאים את ישראל..אבל מי שם הוא בדיוק תומך של חיזבאללה וחמאס?
הכותב עושה חיבור שקרי בין שמאלנים קיצוניים וסתם אנשי אקדמיה שלא אוהבים אותנו לבין דוברים של חמאס וחיזבאללה.
במילים אחרות, הוא משקר לטובת ליבוי המדורה וקידום האג'נדה שלו, בדיוק כמו שמתלוננים כאן רבות ובצדק שעיתון הארץ עושה.
יתכן שהאג'נדה שלו נכונה ושל הארץ לא (כנראה שרוב הכותבים בפורום כאן יחשבו כך..) אבל לא על זה כתבתי, כתבתי שהעיתונאי שיקר (או במקרה הטוב התרשל) והבאתי קישורים.
גם לפי התגובה שלך, כותרת המאמר צריכה להיות מקסימום: אוניברסיטת תל אביב מארחת וידאו קונפרנס של תומכי שמאל רדיקליים (גם לא ממש מדיוק אבל ניחא) התוספת של העתונאי לגבי החמאס והחיזבאללה הינה תת רמה שקרית ועלובה לטובת קידום אג'נדה...פשוט כך. כמו שכתבתי, אף אחד שם לא אוהב את ישראל, זה הולך הופך אותם לתומכי חמאס ובוודאי לא לדוברי חיזבאללה. העיתונאי שקרן, וזהו. (כן כן, בדיוק כמו עיתונאים רבים בצד השני של המפה הפוליטית, אני מודע לכך בהחלט רק שבפורום יש מספיק אנשים שמדווחים לנו על כך, לא צריך אותי בשביל זה...).
נ.ב- האמת שהויכוח בינונו הוא חצי מטופש כי הכנס הזה כבר נערך והבנתי שנכחו בו אנשים משני צידי המפה הפוליטית (גם מארגנים וגם "מפגינים")...אז אולי מישהו יכול לספר לנו או למצוא את הלינק לוידרו קונפרנס הזה, נוכל לדעת האם זה היה ארוע מקצועי כפי שהמארגנים טוענים (בכל זאת MIT והרווארד הן אוניברסיטאות מכובדות.) או שזה באמת היה ארוע הסתה מלא בתומכי חמאס וחיזבאללה..
נערך לאחרונה ע"י emile-a בתאריך 17-04-2010 בשעה 18:54.
|