עספור - דרמת פשע יומית שאמורה לעלות ב-7 במרץ ב-HOT3
תקציר: "הם מתפרנסים בשחור, מעשנים בירוק ורואים רק ורוד
אי שם בירושלים, בין אזורי המוסכים המפוקפקים לבין שכונות היוקרה,
בין אנשים שנואשו ממרוץ העכברים לבין אלו שמנהלים אותו, מתרחשת עלילת עצ'פור - דרמת פשע אותנטית הכוללת גיבורים חדשים כמותם עוד לא נראו על המסך.
חבורה צבעונית של גברים ירושלמים מ"השכונות" שבנו לעצמם ממלכות פרטיות בתוך שלדי אוטובוסים ישנים, התרגלו לחשוב שאין להם סיכוי בעולם האמיתי.
הם בוחרים לחיות בלי חשבון בנק, בלי ביטוח לאומי
ובעיקר - בלי מחויבות.
יום אחד, כל מה שלמדו לקבל כמובן מאליו משתנה, "ביתם" עומד בפני איום קיומי, איום שיאלץ אותם, בדרך הקשה, לשנות לתמיד את תפיסתם העצמית ואת חייהם.
איום שיזכיר שלכוח יש גבולות, ללב דווקא אין..."
(מתוך הקבוצה הרשמית של הסדרה בפ"ב)
את הסדרה כתבו גיא עמיר וחנן סביון, שגם מופיעים בתפקידים ראשיים
שחקני נוספים: שלום מיכאלשווילי, עוז זהבי, דן שפירא, אפרת דור ודנה פרידר (כפרעליה)
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ShoobyD שמתחילה ב "עספור - דרמת פשע יומית שאמורה לעלות ב-7 במרץ ב-HOT3"
כל הסגל של התוכנית לא מעניין פרט לדנה פרידר... המבין יבין את הכוונה שלי.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי Lance שמתחילה ב "כבר שנה שאני מחכה לזה, עוד..."
שנה וחצי מאז צילום הסידרה? את רמזור לקח לצלם חודש זהו.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי ShoobyD שמתחילה ב "נשמעת לי קצת תמוהה הטענה שלך,..."
איצקו (ליאור חלפון) אמר את זה אצל גאי פינס או לחדשות ערוץ 2 / 10. שהצילומים של רמזור לקחו חודש ובשאר 11 החודשיים הוא עוסק בדברים אחרים. יש לו איזה מופע מצליח ומסתבר, שחלפון הוא אדם מוכשר מאוד ופרט לרמזור והקומדי סטור (בעונות הכושלות של התוכנית) הוא כותב לא רע בכלל ועד אותה כתבה לא ידעתי את זה ופרטים אחרים נוספים עליו.
נערך לאחרונה ע"י linuxsboot בתאריך 25-02-2010 בשעה 09:19.
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "איצקו (ליאור חלפון) אמר את זה..."
אם זו הפקה יעילה שעובדת 12 שעות פיקס מראשון עד חמישי,
אני לא רואה סיבה שאי אפשר לתקתק 15-20 פרקים בחודש.
כמובן שמדובר בצילומים נטו, לא כולל טרום הפקה, חזרות קריאה,
ופוסט הפקה, עריכה, דאבינג, וכו' וכו'...
התייחסתי לפליאתו של לינוקצבוט לכך שעבר הרבה זמן מצילום "עספור" עד עתה, לעומת רמזור ש"צולמה בחודש", הוא פשוט לא החשיב את כל שאחר התהליכים שעברו מצילום רמזור לשידור, אני מאמין שעבר זמן לא מועט בין הצילום לשידור
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי ShoobyD שמתחילה ב "התייחסתי לפליאתו של לינוקצבוט..."
לא על זה אני ולאנס דיברנו. אני דיברתי על זמן הצילום של הסידרה,אבל כמה זמן לקח לה להיות משודרת על זה לא דיברתי. יש הבדל בין זה לזה שובי.
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי ShoobyD שמתחילה ב "התייחסתי לפליאתו של לינוקצבוט..."
אין קשר כל כך.. פרויקטים של הוט תמיד זזו באופן איטי ומסורבל.
בין אם זה כמעט שנתיים שעברו בין העונה הראשונה לשניה של הבורר,
או זה שעונה חדשה לתוכניות כמו שבתות וחגים עלתה רק אחרי מספר שנים מתום העונה האחרונה,
וזה כמובן במקרה הטוב. במקרים פחות טובים כמו מ.ק 22 או "תמרות עשן" (כפי שמסתמן בנתיים) פשוט אין עונה נוספת.
ככה זה הוט, הם לא ממש מחוייבים להמשכיות כלשהיא, וזה ניכר גם בליין השידורים שלהם,
עכשיו הם התחילו לשדר את משפחת קוסבי מהעונה ה 6 (כי לדעתם העונות הקודמות לא "חדות מספיק" לצרכי הערוץ <-ציטוט של מחלקת רכש)
או למשל, אלף ששודר רק באופן חלקי, ואם מישהו מכם מוצא אי פעם את הפרקים האחרונים של נשואים פלוס בשידורי הוט, שיגיד,
אני גיליתי אותם אך ורק תודות לפלאי הטכנולוגיה המודרנית - ככה הם היו תמיד אגב,
לא ראו בכזו "קריטיות" את הצורך לתת לצופים סגירת מעגל - ככה שכל עונה אצלהם היא בגדר הפתעה טובה,
קצת סטיתי מהנושא, אבל אני מאמין שהפואנטה הובנה בסופו של דבר
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ShoobyD שמתחילה ב "עספור - דרמת פשע יומית שאמורה לעלות ב-7 במרץ ב-HOT3"
אכזבה ענקית במימדים קולוסאליים.
ציפיתי שהסדרה הזו תהיה חצופה, שהדמויות שלה יהיו חלקלקות ומגניבות,
במקום זה קיבלתי 2 טמבלים סטייל ביוויס ובאטהד (שגם זו מחמאה עבורם),
את שלום "עלק המנהיג הקשוח" בתור "מוטי", דמות שהתבררה כנאד חסר אישיות,
גם בגזרתו של דן שפירא, שהיה נהדר במסודרים, לא נרשמה התלהבות כלשהיא.
חבל.. רעיון מעולה - חרא של ביצוע, סיפורה של התרבות הישראלית על רגל אחת.