לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה עשרים פלוס 20plus.fresh.co.il I'll be back חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > 20 פלוס
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-04-2010, 11:20
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
כמה מילים לישראלים שנגזר עליהם להמתין בתור.

יום ראשון של חול המועד, יומיים לפני כניסת השבת , אתם מרגישים שליל הסדר לא מילא לכם את הצמיגים עד הסוף ובא לכם ללכת לסופר כדי לקנות עוד איזו עוגת הבית מקמח מצות אדמה כדי שהבגדים לא יעלו עליכם סופית ותוכלו סוף סוף לתרץ את הגזרה שלכם בהסברי חג חירות חגיגיים, מעולה, נכון?! יופי! כשתגיעו לסופר תגלו שגם שאר בני ישראל חכמים כמוכם ,חשבו בדיוק אותו הדבר והגיעו לשם יחד איתכם ולכן הסופר עמוס, מלא, מפוצץ באנשים ובקיצור צ-פ-ו-ף.

בגלל שרובכם יודעים לקרוא אתם חושבים שעשיתם את הקומבינה של החיים שלכם כשנעמדתם בתור יחד עם עוד אחד עשר אנשים (נקרא להם כוכביא) בקופה המהירה לעשרה דיבריא בלבד. אומנם בשאר הקופות יש רק ממתין אחד - אבל אתם לא יעבדו עליכם, איפה שכתוב מהירה - שם כדאי לעמוד. (בחיי שהבוטנים ששמו במעבר הם בדיוק המוצר המתאים לקהל)

מה לעשות, הפרעה של הסופר, המכונה מנהל, עשה "שלח את עמי" והחליט לשלוח כמה מהקופאיות מעבדות לחירות, אז רק "קופה אחת מאויישת וזאת הסיבה שאתם נאלצים לעמוד בתור איזה עשר דקות עד שתגיעו לקופאית המסורה.

אז לא, זה לא יעזור אם תצעקו , תקללו את הקופאיות, ותאיימו לצאת מהסופר או תתנהגו כמו בהמות באופן כללי (ואני לא מתכוון לסוג שרועה בשקט באחו, איתו הסליחה על ההשוואה) , מכיוון שהמרבית הקופות בסופר מאוישות בכל הקופאיות שנמצאות שם, הרעיון המבריק "תפתחו עוד קופה" לא ממש יכול לתרום לקיצור התור או לאוירה הכללית. במיוחד לאור העובדה שגם אם היו פותחים קופה חדשה, היא הייתה נשארת ריקה. לא הייתם עוברים אליה - היא הרי לא מהירה ועליכם "לא יעבדו"

רבאק, בני ישראל חיכו 40 שנה במדבר לפני שנכנסו לארץ המובטחת ואתם לא יכולים לעמוד עשר דקות רגועים כמו בני אדם בשביל להגיע לקופה הרושמת? מה? כולם ממהרים? כולם השאירו בבית ילדים חולים/ השאירו את המכונית באדום-לבן מתחת לרמזור/ממהרים לפגישה עסקית דווקא בתשע בערב? למה שלא תדמיינו שרמי לוי עומד בקצה המעבר ומוכר קילו עוף ב - 99 אגורות? זה כבר ירגיע אתכם!

טוב, כמה מכם הצליחו בכל זאת לראות שבמעבר שלי יש קופה שעומדים בה רק שני אנשים! אחת כוסית-על בגובה 1.80 שהכינה ארוחה למספר רב של מוזמנים ולכן הייתה צריכה לעשות משלוח ולהתכופף בבגדים קצרצרים כשהיא מכניסה את מוצרי המזון שלה לארגזים ואני - שמסתכל עליה בערגה ותוהה האם עליי להציע לה את עזרתי או שזה שקוף מדי והאם ייתכן שהקופאית הפכה בינתיים לדו מינית?

אז אותם אנשים (במקרה הזה בעיקר נשים) עוברות לקופה "שלי". יופי, עכשיו אתן חייבות לשים את המוצרים שלכם על המוצרים שלי (או כן, אין ספק שאם המוצרים יהיו קרוב יותר לקופאית, אתם תצאו מהסופר מהר יותר) ולהתלונן כל חמש שניות בסגנון "אוף.. אין לי כוח לעמוד כבר" "יו, אני משתגעת" "נו, כבר חצי שעה שהבחורה הזאת לא יוצאת מהקופה" "אני נשבעת לך שהקופאית עושה את זה לאט בכוונה" . איך בחור ממוצע מן היישוב יכול להתרכז ככה בתופעת הטבע המרהיבה שלפניו כאשר מאחוריו עומדות כמה תופעות טבע בלתי מרהיבות בעליל ומתלוננות כל חמש שניות? שלא לדבר על כך שאחת מהתופעות עוד פנתה אליי ושאלה "אפשר להכנס לפניך, יש לי רק מוצר אחד" כשאני מחזיק שני מוצרים ביד!

למה בסופרלנד אתם יכולים לעמוד בשקט בתור אבל בסופר - לא? כל כך כיף להתלונן בלי הפסקה? ולריב מי קודם בתור? ולצעוק? ולקלל (לפחות שני אנשים עשו גם את זה) אולי תנסו לצלוח את עשר הדקות בין התור לקופה בשקט! פשוט תעמדו בשקט בתור ובמקום להוציא שטויות מהפה תעבירו אותן בין אוזן אחת לשנייה (ממילא אין לכם שום דבר יותר טוב לעשות עם החלל שבינהן)

בקיצור, אני רוצה לנצל את הבמה שניתנה לי כאן כדי לפנות בקריאה נרגשת לבעלי הרשת, החלוקה ל"קופה מהירה" ו"קופה רגילה" שגויה. יש לייצר הפרדה חדשה בין "אנשים רגילים" ו"אנשים שעלולים לצעוק ולכן יקבלו שירות מהיר במיוחד" אני מבטיח לכם שכל המעצבנים יעברו לקופה השנייה. למה? כי שם מובטח השרות המהיר באמת והם ישראלים ויעמדו דווקא שם! כן, גם אם הקופות האחרות ריקות!. לא יעבדו עליהם!

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-04-2010, 17:40
צלמית המשתמש של שחף דרור
  משתמשת נקבה שחף דרור שחף דרור אינו מחובר  
מנהלת פורומי הצילום

חבר מתאריך: 12.04.05
שלח הודעה דרך ICQ אל שחף דרור
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי סנאי שמתחילה ב "האסון שקרה בחביב הוא פשע נתעב"

סנאון, אף אחד לא צחק. שורקי פשוט הוציא דברים מהקשרם, אבל אם תקרא טוב תראה שאף אחד לא צחק על המקרה הנוראי ההוא.
שי לא צחקה מהמקרה, להיפך. היא הראשונה שהזכירה אותו, כדי להזכיר שלצד המחמאות שחילקו פה ל"נדיב" - יש גם התנהלות מאוד חמורה.
היא פשוט לא נתנה לינק לכתבה על המקרה, אז כשג'ולי שם פה לינק - היא שמה אייקון מחייך, שזה כמו לומר "תודה על הלינק, על זה דיברתי".
כששורקי התעצבן עליה בלי קשר למציאות, היא ירדה עליו בחזרה, ואז נור הגיב בציניות (ה"חחחח" בתגובה של נור נאמר בציניות) ובעצם שאל את שורקי: "התגובה של שי נשמעה לך כמו 'חחחח 4 נשים מתות' ?!". הוא גם ירד על שורקי שלכאורה מנסה לגרום לחסימתה של שי מהפורום על בסיס בדיחות שחורות, כשברור שזו לא היתה כוונתה של שי.

מקווה שעכשיו זה ברור, וברור גם לשורקי מה בדיוק הלך פה, ושלא יתפתח פה ריב על בסיס בדיחות שחורות שלא היו ולא נבראו...

חג שמח, חברים.
ישן 01-04-2010, 15:29
צלמית המשתמש של שחף דרור
  משתמשת נקבה שחף דרור שחף דרור אינו מחובר  
מנהלת פורומי הצילום

חבר מתאריך: 12.04.05
שלח הודעה דרך ICQ אל שחף דרור
בתגובה להודעה מספר 30 שנכתבה על ידי shai.shai שמתחילה ב "עצוב לי שמישהי שעברה את הגיל..."

שי, את חיה בסרט!
כשהייתי בכיתה י' הלכתי עם חברה שלי לסופרלנד. הגענו על הבוקר (איזה 9) והלכנו בערב (כשאבא שלי סיים לעבוד ובא לקחת אותנו. בערך 20:00) כדי לנצל טוב את עלות הכרטיס (ישראליות, נו מה...), ונהנינו עד הגג! את הארוחות אכלנו על הגלגל ענק או על הרכבל שעובר בכל הסופרלנד, כדי לא לבזבז את הזמן שלהן, ולקראת סוף היום, כשכבר היינו בכל מתקן (כולל הקומבה/הענקונדה, לא זוכרת איך קוראים לזה שבסופרלנד) כמה וכמה פעמים, עברנו למתקנים של הילדים. אני הייתי קצת יותר גבוהה, אז אמרנו לאחראים שאני בת 9 והיא בת 7 (או משהו כזה) ונכנסנו לגלגל-קטן של הספלים וכל אלה...
בקיצור, היה חוויה.

אחרי כמה שנים, בסוף שנת השירות שלי (סוף 2007), הלכתי עם שני חברים מפרש לסופרלנד. הבאנו מצלמות וצילמנו, אבל כמובן שגם עלינו על המתקנים. היה אמנם קצת פחות חווייתי ממה שהיה בכיתה י', לא כל שכן ממה שהיה כשהייתי בת 5 (בביקור הראשון שלי בסופרלנד), אבל היה כיף. לשדרוג עלינו הפעם על הסקיי-קוסטר, הבנג'י הזה. היה מ-ט-ו-ר-ף!!! בחיים לא עברתי חוויה טובה יותר (לא, לא עשיתי טיול אחרי שירות לאומי (), ולא הייתי בכלל בחו"ל. אני יודעת ששם יש באנג'י חזק יותר). החלום שלי עכשיו הוא צניחה חופשית, אבל הכסף...
בקיצור - אל תזלזלי בסופרלנד!
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:14

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר