23-03-2010, 06:26
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.04.06
|
|
טוב איפה נתחיל צפיתי עד עכשיו בשישה סרטים כמה טובים ואחרונים התחילו טוב, נמשכו בצורה גרועה ונגמרו בצורה עוד יותר גרועה.
נתחיל עם הטובים והסבירים:
--------------------------------
Terminator 1 - פעם ראשונה שיצא לי לצפות בסרט הראשון בסידרה. גרפיקה של שנות ה 80, שיצא לי לראות אותה בעיקר בסרטים של איש הנצח משנות ה 80. נחמדה ולחשוב, שפעם זה היה השיא של האפקטים וראו מה יש לנו היום בניגוד לאז. ארנולד שוורצנגר משחק שם את המחסל הרע ונכשל לחסל את שרה קונור, אבל רייס מת בסוף ובמעבד שלו שורד והיד שלו.
Terminator 2 - Judgement Day - איי שכחתי כמה הסרט הזה טוב! הפעם ארנולד שוורצנגר בתפקיד הטוב עם משפטים קליטים.
Terminator 3 - Rise of the Machines - זאת הפעם הראשונה, שאני צופה בסרט ולא בקולנוע. ציפיתי בסרט בקולנוע ומאז לא ראיתי אותו עד אתמול, ארנולד שוורצנגר משחק את המחסל הטוב, אבל כיצד הם חיסלו את המחסלת??? בחורה יפה כל כך. ראיתי משחקת בסידרה אחרת לפני הסרט והיא פשוט מהממת!!!
Terminator 4 - Salvation - הסרט הרביעי בסידרה, שצפיתי בו כבר ב dvd, אבל הפעם בצפייה הבנתי למה ג'ון רוצה כל כך להציל קייל.
עכשיו אפשר להגיע לביקורת על כל הסידרה של הסרטים ב Quadrology כולה.
א, הבמאי גיימס קמרון של הסרט הראשון והשני, שגם חלק מהכותבים של הסרט הראשון, השני והשלישי פשוט גאון כבמאי וכותב. הקטע בו ריס מת ושרה מחסלת את המחסל בסרט הראשון והקטע בסרט השני בו המחסל מבקש משרה לחסל אותו, אחרי שהוא נהנה מין אבא לג'ון נוגעים ללב.
הסרט השלישי, אותו כבר ראיתי כבוגר בקולנוע היה פחות טוב, למרות שיש שם אחלה אפקטים ומספיק אקשן, אבל הסוף של הסרט חזק, כאשר skynet משמידה את רוב המין האנושי בנשק שבני האדם בנו להגן על עצמם.
הסרט הרביעי, לא היה הכי מוצלח והכי גרוע בסידרה למרות האפקטים בסרט, אבל לפחות נתנו לנו השלמה מהסרט הראשון בסידרה, בקטע בו קייל ריס מדבר עם שרה על ג'ון. עכשיו הדבר שהכי מפריע בסרט הרביעי הוא, למה הבמאי חיסל את מרכוס בסוף... הבמאי עקב אחרי הסיומות של גיימס קמרון בסרט הראשון והשני ואחרי הבמאי Jonathan mostow בסרט השלישי והרג את הגיבור והרשע גם הפעם. בסף הכל אחלה סידרה של סרטים לחובבי האקשן והמדע בדיוני.
השחקנית של שרה בסרט הראשון והשני לינדה המילטון שווה בסרט הראשון יותר ובשני פחות, אבל עדיין יפה. חבל מאוד שלא הייתה בסרט השלישי, הייתה יכולה להוסיף לו הרבה כמו שהוסיפה לראשון ולשני.
ארנולד שוורצנגר - התפקיד של המחסל פשוט בנוי עליו בול עם הגוף, שהיה לו בזמנו.
עכשיו נעבור לסרטים הגרועים:
----------------------------------
The Boondock Saints - הסרט הראשון בסידרה, העלילה היא על שני אחים, שרוצחים אנשי מאפיה. הציבור כמובן אוהב אותם על זה וככה גם הסוכן שנשלח לתפוס אותם וככה גם המשטרה. הסרט התחיל טוב עם אקשן ומצחיק, אבל נמשך יותר מדי זמן עם יותר מדי בדיחות על הומואים, שזה כבר נמאס ויש דמויות מרגיזות כמו רוקו והסוכן שמגיע לחקור את הרציחות ואז הם מגלים את אבא שלהם, שגם הוא רוצח.
בקיצור הייתי מוריד מהסרט חצי שעה לפחות, כי הסרט הזה מלא שטויות ורמה נמוכה מדי של הומור ואז הסרט יהיה סרט אקשן טוב.
Boondock Saints II: All Saints Day - הסרט השני בסידרה, העלילה של הסרט היא, שמשהו מפליל אותם ברצח כומר והם חוזרים לארה"ב לנקום ולנקות את השם שלהם ובסוף מתברר לנו, הצופים, שזה קשור לאבא שלהם בכלל ולא לאחים. כמובן שפעם יש סוכנת סקסית עם קטעים גרועים מאוד כמו עם הסוכן בסרט הראשון, הסרט השני גם מלא ברמה נמוכה של הומור על הומואים ושטויות אחרות. בקיצור אפשר להוריד ממנו קרוב לשעה ולהפוך אותו לסרט אקשן טוב.
אני לא מצליח להבין כיצד הסרטים האלה קיבלו ציונים כאלה ב imdb, סרטים טובים, אבל הוסיפו להם יותר מדי שטויות בראשון והרסו את השני לגמרי!
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
|