בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי רומק שמתחילה ב "סקר קטן לגולשים בפורום הקבועים והמזדמנים בנושא אתר לפורום"
אמנם גולש מזדמן אבל הנה דעתי:
קודם כל - זה תלוי באופי האתר,
זה אתר שבו מסבירים על האוניברסיטאות? על המקצועות?
אני חושב שיהיה נחמד לראות השוואה בין האוניברסיטאות השונות ואפילו מכללות על בסיס המידע שכאן,
וכמו כן מידע על מקצועות לימודיים, קורסים אהובים, ומה ניתן לעשות עם התואר אח"כ.
חוץ מזה אפשר לרכז עצות למשל - בנוגע ללימודים ועבודה, איזה מחשב להביא - וכדומה...
המידע הרלוונטי מכאן.
מה דעתך?
נערך לאחרונה ע"י marin בתאריך 05-02-2010 בשעה 15:33.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי רומק שמתחילה ב "סקר קטן לגולשים בפורום הקבועים והמזדמנים בנושא אתר לפורום"
אני חושבת גם פחות או יותר מה שmarin אמר.
ביקורות ודעות של סטודנטים אחרים על האוניברסיטאות והמכללות שהם לומדים בהם, ואם אפשרי להכניס מידע על נושאי הלימוד והקורסים לתארים מסויימים זה יכול מאוד להועיל.
גם הדיון שחזר על עצמו כמה פעמים - מכללה או אוני'? היה אשכול די מכובד בנושא (שטלי כתבה בו לא מעט), ועוד עצות נוספות לסטודנטים חדשים אם יש, או לעשות אוסף של שאלות שנשאלות לעיתים קרובות ותשובות.
אממ.. אתר כזה נשמע רעיון ממש נחמד היה לי יותר פשוט אני חושבת אם היה לי מקור מידע כזה לפני שבחרתי איך ומה ואיפה להתחיל ללמוד.
שאלה לגולשים - מה מבחינת סקירת מוסדות הלימוד (הגדולים לפחות) מבחינת הקמפוסים, מה אפשר ללמוד,
אוירה וכו', אגודות סטודנטים, מעונות וכד'? יש בזה צורך? או שאתרי המוסדות מספיקים?
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי הקרדינל שמתחילה ב "ואמין יותר (כי המוסדות לעולם..."
אני חושב שזה מאוד חשוב לדעת על איכות הלימודים עצמם,
למשל על המשקל שיש בבחירת מקום לימודים במקצוע מסויים (רפואה בעברית למשל?)
חוץ מזה כל הפרטים של ה"מסביב" - יחס מרצים, מעונות, אווירה בקמפוס, תחרות בין סטודנטים, גישה לספרים בספרייה,
איכות מעבדות, גמישות שעות ו/או בחינות, אוכל טעים/לא טעים,
או בקיצור - כל דבר אחר שיעזור לסטודנט הממוצע להעדיף קמפוס אחד על האחר. זה בטוח לא יזיק
(חפרתי קצת הא?)
אגב, מה קרה למשאל הקמפוסים בענייני ציוד משרדי?
*אני מוכן להתגייס למטרה (בר אילן היא האונ' הקרובה למקום מגוריי)
נערך לאחרונה ע"י marin בתאריך 10-02-2010 בשעה 21:22.
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי marin שמתחילה ב "אני חושב שזה מאוד חשוב לדעת..."
אם אתה יכול לתת מידע זה מעולה
באשר לשאלה הראשונה-אני לא רואה בזה טעם מהסיבה הפשוטה ששום מידע לא יהיה נכון ב100 אחוז.
לכל מעסיק יש את הדרישות שלו
לפעמים אם הוא לדוגמא בוגר טכניון אז הוא יעדיף גם כן בוגרי טכניון
לפעמים לא חשוב לו המוסד אלא נסיון/ידע קודם שיש לך
ברגע שהוא יקבל קצת בשר אז נפרסם את הלינק
בשלב הראשון הוא מורכב רק מתכנים שכבר פורסמו פה בפורום
שזה פרטים על מוסדות לימוד ומאמרים
אם יש מישהו שרוצה לחבר מאמר הוא מוזמן בלי קשר לאתר.
בהחלט יכול להיות שנפרסם אותו שם