אני מבין אותך
בזמן האחרון גם אני במין דיכאון כזה שפשוט רע לי פשוט החיים שלי נראים חרא וזה נראה שלא כל החיים אני שמח ומידי פעם נופל לדיכאון זה יותר שכל החיים שלי זה דיכאון גדול ומידי פעם עליי של שמחה, וכן יש ריבים ובלאגנים ורגשות, וזה כאילו הכל נופל בת אחת ישר על הראש, ולא חסרים ריבים ובעיות ודאגות, אבל מה שאני יכול לומר לך זה מה שכולם אומרים לי ובמצבים אחרים אני זה שאומר את זה, צריכים להמשיך הלאה ולא לוותר, וזה בסדר לבכות, אני בן 18 כבר ובכיתי המון, בכי זה לא דבר רע ולא חולשה, זה משחרר בהתחלה ומחשל אחר כך, זה כאב שיוצא החוצה, טוב ואחרי התיאור הכללי שאני יכול להרחיב למגילות על גבי מגילות ננסה לתת פתרון לצרות שציינת, בלימודים תראי הבצפר זה לדעתי זה מקום מגעיל ומדכא, אני הולך לשם רק בשביל החברים שלי וכדי להוציא תעודת בגרות לא יותר הוא איבד את הערך שלו בעיצוב האישיות והמחשבה של האדם ונהיה פשוט בית חרושת לציונים, הבצפר שלי בכל אופן, קרה לי המון פעמים שפשוט נשבר לי ולא היה כוח ללמוד ולקום על הרגליים, אבל בכל זאת המשכתי להלחם ואפילו שכל הציונים שלי היו נכשלים קיבלתי גם כמה אפסים שניים מהם במתמטיקה, אבל לקראת הבגרות הצלחתי להתעשת וללמוד עם מורה פרטית וכל העזרה שיכלתי להשיג וציוני הבגרויות שלי במתמטיקה הם 100, 90 ו94 אני שקיבלתי 0 עגול במבחנים הוצאתי 100 בבגרות! זה רק מוכיח שזה אפשרי לעשות ואל תיבהלי מזה או תדאגי לבתי ספר יש נטייה להפחיד יותר מידי במחשבה שזה ישפר את הציונים ויעזור לשם הטוב של הבצפר, במקרה הכי גרוע תמיד אפשר לשפר... ויש עוד את י"ב לפנייך, אל תתיאשי עכשיו אלה הדברים שעוד אפשר לתקן ולסדר.
אחים ואחיות קטנים, כן זה מכה ומי שלומד פסיכולוגיה (אני לא לומד זה בא לי טבעי כחוכמת חיים חחח) מכיר את כל התסביכים שנוצרים מזה, לי יש 3 אחים קטנים ממני, אני מבין את הבעיה הזאת והדרך הכי טובה היא פשוט להתעלם מהם נכון אחים והכל אבל בכל זאת כמה אפשר לסבול? פשוט תתעלמי ותראי שלא אכפת לך אחרי כמה זמן יניחו לך בשקט, ולפעמים גם להרים צעקה של "תניחו לי" עוזרת, תסגרי את הדלת בחדר שימי מוזיקה אם מתחשק לך ויש אפשרות תנעלי את הדלת גם תבודדי את עצמך מהדברים שמפריעים לך, אותו סיפור עם ההורים וסבתא זה ברור הרי שהם רוצים את טובתך, אבל זה דבר שהגעתי איתו לשיחה עם אבא שלי שגם לו לא היו חסרות דרישות ורצונות ממני, תסבירי להם שאת מבינה שאכפת להם והם עושים את כל זה מדאגה לך ונכון שהם רוצים למנוע ממך ליפול ולהזהיר מבורות בדרך, אבל יש בורות גם שצריך ליפול לתוכם כדי לדעת איך להתמודד לבד בעתיד במקרה של נפילה,
לילות ללא שינה כן מכיר גם את זה, לא חסרות סיבות לנדודי שינה, אצלי זה מבחינה רגשית היה קשה לישון ופשוט הייתי מעביר את הלילה בשיחות טלפון או התכבות אסמסים עם ידידות,
אבל הפתרון הכי טוב לעייפות זה שנת צהריים טובה ובאמת זה נחמד אפשר לחשוב על זה כאילו יש שני ימים קטנים בתוך יום אחד...
ריבים עם ידידים \ חברות, כן נכון זה כואב וממש מבאס אבל לפעמים אנשים צריכים את הזמן שלהם, ותאמיני לי שאם באמת החברות הזאת שלכן הייתה חזקה אתן תבינו מה לא היה בסדר ותדעו להתנצל ולנסות לתקן את זה כל מה שצריך לעשות זה להיות מוכנים לסלוח, אותו הדבר לגבי הידיד הוא לא יתעלם ממך לנצח תני לו את הזמן שלו שירגע ותחזרו לדבר ולפתור את הבעיות בינכם, שוב רק סבלנות ולתת לזמן לעבור קצת.
שמות הגנאי והשמועות שצצות הם רק תוצאה של קנאות מגעילה, אני לא אכנס לקטע של עם מי את שוכבת ולמה אם בכלל כי אלה החיים שלך וזו הזכות המלאה שלך לעשות בהם מה שאת רוצה, ומלבד זאת, כל עוד האנשים שחשובים לך ואכפת לך מהם ולהם ממך כל עוד הם יודעים את האמת מה אכפת לך מה אחרים חושבים? למה מי הם בכלל שישפטו אותך? שקרים מתגלים ושמועות לא נכונות נעלמות בסופו של דבר את פשוט צריכה לזרוק *** על כל מי שחושב אחרת ממך ומהאמת.
תנסי לקחת את זה יותר בקלות הדברים האלה בחיים פשוט מגיעים בתקופות, וכמו הזמן מתישהו גם הן עוברות רק להמשיך להחזיק ולהלחם, אחר כך תוכלי אולי אפילו לצחוק על זה
אז שוב אני אסכם את המגילה הזאת ואומר שכל מה שאת צריכה זה לתת לזמן לעבור לעניינים להרגע, לקחת קצת חופש לעצמך להוריד קצת את הרגל מהגז החיים לא יברחו לשום מקום, תני לדברים לעבור, ותזכרי שאין הרבה טעויות שאי אפשר לתקן.
נקווה לטוב
רועי
האייסי שלי רשום בפרטים 155060543 לא צריך אישור
והתיבת הפרטית שלי פתוחה לכולם =)
נערך לאחרונה ע"י DefendeRoE בתאריך 04-04-2005 בשעה 15:34.
|