לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-02-2010, 17:54
  omer k omer k אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.10.07
שאלה לגבי נוהל - גיבושים למתגייסי מרץ

שלום רב,

המקרה שלי הוא כזה:

יום הסיירות שלי אמור היה להתקיים בינואר 09'. בעקבות ניתוחים שעברתי, בחרתי לדחות את יום הסיירות לאוקטובר - ובכך נדחה הגיוס שלי אוטומטית למרץ.
ביום הסיירות של אוקטובר, הופסקה השתתפותי ביום והופרשתי מסיבה רפואית, ובשל כך, זכיתי לקיום יום סיירות חוזר בינואר האחרון (2010). ביום הסיירות קיבלתי גיבוש מטכ"ל.

גם במדור סיירות וגם ביום הסיירות, נאמר לי כך:
אתה מתגייס כרגיל במרץ (ליחידה מסוימת ע"פ המנילה), ותצא לגיבוש מטכ"ל בתור חייל (אני יודע שהגיבוש ייערך לקראת סוף מרץ - ז"א כשלושה שבועות לאחר הגיוס שלי).
בנוסף, אינך זכאי לגיבוש יח"טיות, ולא תוכל לקבל ראיונות ליחידות השונות, במקרה ותסיים את הגיבוש ולא תתקבל לאף אחת מן היחידות שניתן להגיע אליהן דרך גיבוש מטכ"ל.

בנוגע ליח"טיות, שאני מנסה להבין מדוע איני זכאי לצאת לגיבוש, אני מתאר לעצמי שזה מפני שאיני יכול להתקבל ליחידה מסוימת ולאחר מכן להתקבל ליחידה אחרת - אולי מפני שאם אני מתקבל אני אתפוס את מקומו של אדם אחר שיכל להתקבל, למרות שבסופו של דבר אני בכלל הולך ליחידה אחרת. האם זו באמת הסיבה? אם לא, מה היא? והאם ניתן בכל זאת לצאת לגיבוש יח"טיות לפני גיבוש מטכ"ל מאוחר יותר אם ארצה? (יכול ליהיות שלא ארצה גם אם אוכל, על מנת למנוע סיכון גבוה לפציעה ובכך פגיעה במוכנות הפיזית לגיבוש מטכ"ל).

ובנוגע לראיונות - מדוע איני זכאי לראיונות אם אני מסיים את גיבוש מטכ"ל ולא מתקבל לאף אחת מן היחידות בו? לעובדה זו אני לא רואה שום סיבה או הסבר הגיוני. במדור סיירות ענו לי "כי אלו הנהלים" - מיותר לומר מה אני חושב על מדור סיירות ועל היושבים בו...

אגב, אני יודע שאי הזכאות לראיונות ולראיונות היא לכל מי שמתגייס במרץ ויש לו גיבוש כזה או אחר לאחר הגיוס מסיבות שונות.

תודה רבה לעונים,

עומר
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:13

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר