25-01-2010, 04:36
|
|
|
|
חבר מתאריך: 27.08.07
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי slipkorn שמתחילה ב "לבנות שפה - עד כמה מפריע לכן חוסר נסיון במיטה?"
יאי, אני בת, אז אני יכולה לענות מנקודת מבט של בת!!
דבר ראשון, בלי קשר לדברים, אני לא מתה על הביטוי "לאבד את הבתולים". זה לא כאילו אתה לא יודע איפה הם... ובטח שלא בטעות. אני חושבת שאם כבר, בתולים זה משהו שנותנים. וכאן נכנס ההקשר שלי לדברים;
אני מאמינה שיחסי מין צריכים לקיים רק עם אהבה וביטחון. כל אחד מבני הזוג נותן משהו לשני. אם זה את הבתולים שלו (בהתחלה), או את האהבה שלו. מבחינתי זאת דרך ביטוי לאהבה.
בתור בת, אני לא חושבת שחוסר ניסיון מיני אצל בחור זה דבר מרתיע. האמת היא, שבעני זה עוד יותר מוערך. אם הוא לא מיהר רק כדי לגמור עם זה כבר ולא להיות בתול, אני מעריכה אותו. כי אני יודעת שזה קשה כשהחברים מסביב כבר מנוסים והכל בזמן שאתה נשאר מאחור. אבל מבחינתי זאת לא תחרות ואין פה שום דבר להשיג. אהבה יכולה לבוא כמעט בכל זמן ובכל גיל...
דווקא מישהו שלא קיים עדיין יחסי מין בגיל מאוחר, מצטייר בעיני יותר כ"גבר". כי בעיני זה מראה על בגרות מסויימת ועל הבנה של הערך של האהבה בכל העניין. יש לי ידיד למשל, שהיה לחוץ לסיים כבר עם העניין, פגש מישהי דרך חבר, עשו מה שעשו, סטוץ קצר וזהו... לי אישית זה נשמע ילדותי וטיפשי. האימפולסיביות הזאת של "לגמור עם זה כבר!", וחוסר הסבלנות הזה מצטייר בעיני כדבר ילדותי.
חוץ מזה, אני חושבת שאם אתה מחפש קשר רציני,אז הנושא הזה לא יפריע לבחורה, זה אפילו ירגש אותה קצת... לדעת שאם אתה עושה איתה אהבה זה כי אתה אוהב אותה... ושהיא הראשונה... בעיני זאת הרגשה נפלא.
נסה להפוך את ה"חיסרון" שלך (חיסרון בעינך) ל"יתרון"... תחשוב על זה כעל משהו מרגש בשביל הצד השני ולא בהכרח פסול.. וחוץ מיזה, אם זאת הסיבה שמישהי לא תרצה לצאת איתך, אז היא באמת לא שווה את זה. כי לרוב זה רק יגיד על האישיות שלה דברים לא יפים (אני יודעת שזה לא יפה להגיד את זה, אבל לי אישית מישהי כזאת נשמעת כמו "אחת שנותנת..." וכל זה...).
בכל מקרה, אני מקווה שתמצא נחת ותראה שברגע שתפסיק להילחץ בקשר לזה, הדברים יתחילו לזוז ויקרו.
בהצלחה
|