04-02-2010, 14:54
|
|
|
חבר מתאריך: 15.10.09
|
|
לעניות דעתי, מילאת את המנילה בצורה נוראית. למה? כי כשתקבל משהו שסימנת 1, אני בטוח שתחזור לפורום ותשאל מה עושים כדי לשנות שיבוץ, ותספר ששמעת על חבר שסירב פינוי בגיוס שריון וקיבל גולני, ושאתה לא מתכוון לוותר ושתוריד גם את אלוהים מהשמיים אם תצטרך, ועוד שלל רעיונות מקוריים לאיך תשנה את השיבוץ שלך, כי לא קיבלת מה שרצית, וסופו של אשכול עתידי זה, יהיה, או נעילה, או התעלמות מצד חברי הפורום.
אז אחרי שחזיתי את העתיד(שאותו אפשר לשנות בניגוד לעבר) בוא אני אתן לך עצה:
כנס לאינטרנט, או שתפתח את החוברת היפה שקיבלת עם המנילה(וקיבלת אחת, גם אני קיבלתי לפני שנה) ותתחיל לקרוא על שאר היחידות שמציעים לך, תעשה חיפוש באינטרנט, באנציקלופדיה, תקרא בכוס קפה/תה/תה עם נענע, תלך לישון בלילה ותחשוב טוב טוב מה אתה הולך לסמן במנילה, ואיזה עוד יחידות מעניינות אותך, כדי ש"לא תיפול בין הכסאות".
ולא, אין דרך להבטיח שתגיע לחי"ר, אין דרך "נכונה" לסמן את המנילה. המנילה בשמה הנרדף נקראת "שאלון העדפות", ולא "שאלון בחירה". אני מניח שבגילך אתה יודע כבר מה ההבדל.
אין לי מושג למה כלכך חשוב לך רובאי 07, יהיה נחמד אם תסביר.
אם עשית מה שהצעתי, ועדיין לא החכמת ואתה מתכוון לסמן את המנילה כך, כי אתה רוצה אך ורק חי"ר, אז יאללה, לך על זה, נסה את מזלך, אין שום קשר בין מתי תשלח, לאיך תמלא כדי להגביר את סיכוייך.
צה"ל יתחשב בהעדפותיך, ומכיוון שהן לא רבות(בכל זאת, יש רק אחת), צפה גם לסיכוי גדול יותר להתאכזב.
אני לא כותב את זה מתוך שנאה, ואני לא ציני כדי לפגוע ולהרגיז, אלא, כדי שתדע מה צפוי לך אם תסמן כך את המנילה, לטובתך אני מציע לחשוב על העדפות אחרות שהיית שמח לקבל.
בהצלחה
|